Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

alamet-i farika

  • başlık
    94
  • yorum
    363
  • görüntü
    74.942

Bana Bazen Güvenebilirsiniz Kısım :2


alamet-i farika

813 görüntü

Çok sevgili fanlarım,fanuslarım;

 

Gebelik serüveninin(ahahahaha:)) 2. bölümünde sizlerle olmaktan kıvanç duyduğumu belirterek satırlarıma başlıyorum. Tebi umarım bebe büyüyüp de 20 yaşlarına filan geldiğinde bu hinternet dehlizine yazıp yazıp fırlattığım bulok şeyslerini bulup okumaz da benden nefret etmez. ya da umarım o zamana kadar hinternet dışında bi şeys icat edilir de ben de mahçup olmam çocukceyize...

 

Şimdi şöyle oldu: bi önceki postu postaladıktan hemen ertesi gün sonra :P bendenizin kasık nahiyesinde çok fena bi sancıyı takip eden ufak çaplı bi kanama duhul oldu. Koşarak hastaneye yetiştim ve yattım ulturason cihazının altına. Çok sevgili beybim yüz üstü yatmak ve sağ ayağını rahim yoluna sokarak oraları tekmelemek suretiyle kanamama sebep olmuş. Yani tamamen kendi sefası için bendenizin sancılanmasına sebebiyet vermiştir. Arz ederim.

Akabinde ve detayında pis pis sırıtan tohtorum:

''-hehe;söliim mi cinsiyetini şaşkınnar?!''

cümlesini kurarak; tanrıya inanmamı bi kez daha sağlamış ve 4 milim uzunluğundaki pipisi ile bu dünyaya bi Rokko kazandıracağımı muştulamıştır. Tebi yanımda bu veledi peydahlamama yardımcı olan kocam beyfendi 3 saniye içinde depresyondan depresyona atılmış koşar adım melankoliye doğru ilerlemiştir. Zira erkek çocuğun tahtına aday olacağı kız çocuğun ise kendine aşık olacağı fantazileriyle bana belli etmemeye çalışarak 13 hafta geçirmiştir. (Ulan kurduğum cümlelere bak bi de hamile kadın salak olur derler... :))

 

Şu an itibariyle 22 haftalık bi oğlan çocuğu karnımın içinde taklalar atıyor ki benim değil kendimden, etrafımda gördüğüm üreyebilen herşeyden korkmama sebebiyet veriyor yarenlerim.

 

Aha aşağıdaki ilk resim kendisinin tembellikte ve hadi canım sendecilikte bana ne kadar benzediğinin ispatıdır. Buyrun:

bebegrossesse_semaine22.jpg

 

Aha bu resimde de böle bi gevşeklik bi amaaannn bana necilik açısından anasının bi ufak boyu olduğunu da kanıtlamak isterim:

3d-22haf-.jpg

 

Diyeceğim şudur ki bebe mevzusu insanı rayından çıkartan hatta raydan çıkartıp denizde yüzmesini havada uçmasını filan isteyen bi acaip bi mevhum...

 

Annatabildim sanırsam... Şimdi gitmem lazım yine çişim geldi zira... :P

3 Yorum


Önerilen Yorumlar

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.