Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ALP_EREN

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    65
  • Katılım

  • Son Ziyaret

ALP_EREN - Başarıları

Yazar

Yazar (5/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. saolasın kardeşim.şunu iyi biliyoruz ki ihtilal zamanında halkımız birbirine kırdırılmış.bir oyuna getirilmiş ve kavgalar olmuş.aslına bakarsan bende kavga olayından haz etmiyorum.çünki önemli olan bilekleri bükmek değil,gönülleri fethedebilmektir.seninde dediğin gibi önemli olan fikir mücadelesidir. ALAHA EMANET OLUN...
  2. ALP_EREN

    sesleniş

    Atatürkü kullandığımızı iddaa edenlere bak.anlamıyorum bu kadar pişkin nasıl olabiliyorsunuz.Atatürk olsa tüm nazım hikmet ve türevlerinin başları ezilmişti.
  3. Mustafa kemalin yolundan gitmek nezaman komünistlere düşmüş...arkadaşların dediği gibi cumhuriyetten kese kağıdı bile olmaz.
  4. sana aferim diyemicem labaratuar milliyetçisi dostum.çünki aferim dersem günaha gircem.bu kafayla sen cehennemde iyi odun olursun.seniz için üzgünüm.
  5. Sevgili multicim bide olaya bizim ülkücüler tarafından bakalım. ben selçuk üni versitesinde eğitim fakültesinde 2yıl reislik yaptım.nedense hoca efendinin cematindeki öğrenciler bizi pek sevmezdi.halbuki ben fetullah hocayı ve cemaatini çok seviyorum. nurcuların sohbetine giderdim bana bi garip bakarlardı. bizzat dayımın ihtilal zamanında yaptıklarını anlatıyım.cemaattekiler camide namaz kılmaya geldiklerinde komünistler nurcuları namaz cıkışı dövmek için beklermiş ve bizim ülkücülerde namaz kılan cemaati ve nurcuları korumak için cami çıkışlarına giderlermiş. yani kardeş ne biz kötüyüz nede siz.hatta aramızda siz biz diye bir ayrımın olmaması gerek.ben fetullah gülen hocanın vaazlarını dinlerken müsliman bir türk olarak çoşuyorum.bizim aramızda nurcular hakkında yanlış düşünen bazı kısım olabilir ki bu sizin içinizdede var.önemli olan bu tabuyu yıkmaktır.cünki bizler müslimanız ve vatanımızın milliyetçileriyiz.
  6. +1 tipik bir kafatası milliyetçisi.meytekcim arabın arba üstünliüğ yoktur.biz ülkemizin milliyetçisiyiz.müslüman ve türk olduğumuz için ülkemizin milliyetçisiyiz.
  7. Kesinlikle doğru tespit ama eksik.çünki arkadaşın daha dünya görüşü zihniyeti oturmamış.kalpte allah sevgisi olmadığı için.boş kalbini neriye cekerseniz oraya gelir...bu dipnotun en belirgin özelliğidir.
  8. KOMÜNİST-BÖLÜCÜ TERÖRÜN ÇÖZÜMÜ BATAKLIĞIN KURUTULMASIDIR. Bizler gibi müslüman türk gencleri olduğu sürece o bataklık kurumaya mahkumdur.
  9. amin kardeş. yalnız dikkatimi cekti bu komünistler nerde?bu topicin açılalı çok oldu.amin demekten mi korkuyolar yoksa? Fikir buhranı içindekilere(komünist,ateist...vs); GEL Gene gel, gene. Ne olursan ol, ister kafir ol, İster atese tap, ister puta, İster yüz kere tövbe etmiş ol, ister yüz kere bozmuş ol tövbeni... Umutsuzluk kapısı değil bu kapı, Nasılsan, Öyle gel... MEVLANA
  10. asfalt kardeşim sana göre milliyetçilikle fetullah gülen hocaya saygı duymak bağdaşmıyormu?bence bal gibi bağdaşıyor.şunuda bil fetullah gülen cumhuriyet rejimine karşı değil.hoca efendi bizim dilimizi ve dinimizi dünyaya tanıtıyor.ben böyle adama saygı duyarım.ama bu adam öbür dünyada hepiniz yakasına yapışcak.tabi ozaman iş işten geçmiş olacak...
  11. maytek kardeşim mhp milliyetçiliği tek eline almamıştır.bizden başka milliyetine sahip çıkan olmadığı için tekeline almış gibi gözükebilir. miliyetçiliği en iyi yapmış tek parti mhpdir.şimdide diğer partilere göre en iyi milliyetçiliği yapan yine mhpdir.
  12. S evgili bozkurtmusti ve türk kardeşim bana sorarsanız bu asfaltın düşüncelerini ciddiye almayın.çünki tipik yaygara zihniyeti var.ve arkadaşlar şunuda unutmayalım bizim için sağ yok sadece mhp var.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.