Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Ve Tanrı İntihar Etti, Parapsikoloji Roman


Önerilen İletiler

Vetanriintiharetti2.jpg

 

son zamanlarda böyle bir Roman okumadınız.ÖLESİYE AŞK – ÖLDÜRESİYE ÖFKE, FELSEFE, MANTIK , AÇILAM METAFİZİK ALEMİN KAPILARI. CİNLER BİR İNSANI NASIL OYUNCAK EDER? VE ŞEYH.

( Özet )

O dedi ki; “ Bende bir anlık visal istemedim hayatta. Her an huzuru aradım. Küçük şeyler zaman zaman huzur ve mutluluk verdi. Bazen bir dağ yamacında sigara ve çayımı yudumlarken, bazen sevdiğimi sandığım insanın yanında tattım bir anlık visali. Oysa bu haller bir anlık visalden öte gitmedi. Bende kesiksiz huzur istedim. Kesiksiz huzuru başımı seccadeye koyunca yaşadım. Ama bunu anlamam için elli yıl geçmesi gerekiyormuş”

Böyle bir roman okumadınız.

Bir adam. Akıllı, çok okuyan, keskin zekâlı bir adam. Korkunç bir kıyas ve muhakeme yeteneğine sahip bir adam. Keskin bir yargı mekanizmasına sahip.

Başka bir ifade ile materyalist felsefe ile mistik felsefe arasında bocalayan bir adam. Metafizik âlem ile fizik âlemi arasında zihni dengesini kurmaya çalışan bir adam.

Aklı ile beyninin, nefsi ile ruhunun, duyguları ile yüreğinin, madde ile m***, rüya ile hakikatin, doğru ile yanlışın, cin ile insanın, melek ile şeytanın kısacası varlığı ile yokluğunun arasında korkun bir savaş yapan adam.

O dedi ki; ” Metafizik âleminin kapısını zorlamayın. Zorlarsanız mutlaka açarsınız. Ancak orada sizi ilk karşılayanlar asla melek değildir.”

O dedi ki; “ Metafizik âlemin içine girdiğin zaman geri dönmek için kapıyı arama, çünkü o kapı artık yoktur. “

Kız dedi ki ona; Sana öyle deliyorum ki abisi, Kendimi sende kaybetmekten korkuyorum.”

O dedi ki kıza ; ”Allah sende olduğundan, senden kopamıyorum. Seni o kadar çok seviyorum ki Allah’ı sende kaybetmekten korkuyorum. Ancak Allah bende olduğundan sana tapamıyorum. Böyle bir ikilemde beraberliğin anlamı olmaz.”

Sahtekâr şeyhler, büyücüler, Satanistler, Cin ’darlar ve üfürükçüler ile kıyasıya bir mücadeleye giren bir adam. Bu mücadele esnasında oluşan güçlü bir zihin yapısı ile cinleri kontrolü altına alan bir adam. Ancak bunu yaparken, şeytanın tasarrufu altına girdiğini fark etmeyen bir adam. “ Sen tanrısın, sen mehdisin, sen güçlüsün” diyerek içerden ve dışarıdan gelen telkinler karşısında müthiş bir kaosa düştü. Bunu fark ettiğinde ise, daha korkunç bir savaş vermeye başladı . İşte bu adam. Yıllar süren mücadele sonucunda seccadeye ulaştığında dedi ki;

“ Ben Aşk önünde diz çöküyorum. Sakın beni cüce zannetmeyin. “

Ve dedi ki; Sana geldim rabbim. “ Sevapsız, kitapsız, yazısız, dilsiz, elsiz, ayaksız… Anasız, babasız, kadınsız, evlatsız, makamsız ve parasız sana geldim. Sade bir imanla bu canı sana getirdim.” Beni kabul et” diyeceğim ama buradaki ben bile bir varlık iddiası olacağı korkusu ile sana bensiz geldim. Ruhumu senden kopartmaya çalışan şeytana inat, canımı dünyaya mal etmeye çalışan nefsime inat sana geldim. Sen Allahsın ben hiçim.” Dedi ve seccadeye düştü

 

Yazar: Mehmet Alperen

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 yıl sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.