Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Buyrun: http://www.ingtur.net/turing.zip Valla benim işime çok yaradı ingiliz kızlarla konusmama baya yaradı :D lütfen emeğe saygı cevap yazın Alıntı
Φ SerDaraVci Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 kardesh bu forumda ilk yazım ilk olarak o prg. indirdim sağolasın valla baya güzel bişi boşa dememiş adam ; Bilgi Paylaşılınca Güzeldir ...! Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 valla bilgi paylaşlıldıkça güzeldir lafını tuttum bak kardeş aramıza hoş geldin forumumu cevapladıgın için ayrı bi tşk bazıları alıyo bi yorum bile yapmıyo çok can sıkıcı oluyo o zaman Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 cafede baya lazım dı... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Tşkler larscım.. bu ingiliz erkeklerle konuşmaya da yarıo mu ? Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 bu tür programları kullanarak sadece the simpson da ki abu gibi bir ingilizce konuşursunuz Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 bu tür programları kullanarak sadece the simpson da ki abu gibi bir ingilizce konuşursunuz haklıymışsın bana çok methetmişlerdi bu ing-tur u Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 haklıymışsın bana çok methetmişlerdi bu ing-tur u yani bir dilde diyalog kelimelerin sözlük anlamlarını kullanarak sürdürülemez ki . çok komik bir şey olur. mesela susadım demek için su ihtiyacım var diye ücmle kurmazsın. sırıtır Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 valla benim işime çok yarıyor herkesin düşüncesine saygım var beyenen yükler beyenmeyen yüklemez yorumlar için tşk ederim natalicim türk erkeklerinin suyumu çıktı kızlara yarayosa erkekler içinde yarar tabi canım Alıntı
Φ biougur Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Buyrun: http://www.ingtur.net/turing.zip Valla benim işime çok yaradı ingiliz kızlarla konusmama baya yaradı :D lütfen emeğe saygı cevap yazın seni veren Allah a kurban olayım emi Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 bende senin verdiğin cevaplara kurban olam emi Alıntı
Φ xxxheackerxxx Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 tşkler gerçekten işime yarar bir link oldu Alıntı
Φ furgül Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 paylaşımınız için teşekkürler Alıntı
Φ manyakbisi89 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 emeğin için teşekkürler ve bu emeğinin devamını diliyoruz iyi çalışmalar larsie Alıntı
Φ capraz Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 ya bu ne ii bişey saolasın larsie. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Siz sağolun arkadaşlar sizin bu tşkleriniz beni dahada çok hırslandırıyor ve daha çok topic açmaya başlıyorum Alıntı
Φ ipex Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 TEŞEKKÜRLER YAA.. ÇOK MAKBULE GEÇTİ Alıntı
Φ gurkan Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Buyrun: http://www.ingtur.net/turing.zip Valla benim işime çok yaradı ingiliz kızlarla konusmama baya yaradı :D lütfen emeğe saygı cevap yazın Alıntı
Φ hermiyas Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 saol larsie kardeş Alıntı
Φ ahmet1 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 tsk saol guzel program winrardan destek almadan desktopa cikaramiyormuyuz? Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 tsk saol guzel program winrardan destek almadan desktopa cikaramiyormuyuz? desktopa bi klasör aç winrarlı dosyaları içine kopyala winrardan destek almadan programı kullanabilirsin o zaman Alıntı
Φ t-fun Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 saol kardeş böyle paylaşımcı olmak ii dir Alıntı
Φ sagaris Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 kardes manyak bi program ya tam aradımm şey valla saol...sırf sna cvp yasmak ıcın kaydoldum kardes nese kıb aeo [ Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 LaRsiE ........thank you.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.