İNTERLOCK Φ Üyeler Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 13 yıl .. whoa; o yaşlı melek! o'nun bir sanı olduğunu düşünüyordum fakat işte tamamiyle gerçekmiş ve dedi ki bana: "yavaşlamak yok! ancak sana engel olan, seni etkileyen devil'dir!" gerçekler korosu: ne güzel! hep burada yaşa sen parlak eğlenceli sosyal oyunlarda hep burada yaşa ve sakın! güneşin aksi yönüne dönme bize koş sadece seni burada bekliyoruz! birden zihnimde beni ismimle çağıran yüksek bir ses duydum ikiyüzmilyon türlü aldatıcı ve sarhoş eden şeylerle yülenmiş satan feryat figân ağlayarak "hislerini ver bana.. duyguların benim!" diyordu.. bakılınca gaipten haber veren ayna tekrar ve sesini yükselterek ve dağının üzerinden gürleyerek konuştu: "bana kontratla bağlı insanlar kabul etmeliler bilgeliğimi ki, varlık alanınız sevgi ve tesadüfler ile döşediğim söylemlerim ile tedavi ettiğim yerdir.." ..
Önerilen Yorumlar
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.