Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 12 ŞubatŞub 12 Admin In English Look what they've done to my song, ma Look what they've done to my song Well it's the only thing That I could do half right And it's turning out all wrong, ma Look what they've done to my song Look what they've done to my brain, ma Look what they've done to my brain Well they picked it like a chicken bone And i think i'm half insane, ma Look what they've done to my brain Wish I could find a good book to live in Wish I could find a good book 'Cuz if I could find a real good book I'd never have to come out and look at Look what they've done to my song Na na na na na na na na Na na na na na na na Well if the people are buying tears Then will be rich someday, ma Look what they've done to my brain But maybe it'll all be alright, ma Yeah, maybe it'll all be okay 'Cuz if the people are buying tears Then we'll be rich someday, ma Look what they've done to my song Look what they've done to my song, ma Look what they've done to my song Well they tied it up in a plastic bag And make shut me upside down, ma Look what they've done to my song Look what they've done to my song Türkçesi Şarkıma ne yaptıklarına bak, ma Şarkıma ne yaptıklarına bak Eh, bu Yarım doğru yapabildiğim tek şey Ve her şey ters gidiyor, ma Şarkıma ne yaptıklarına bak Beynime ne yaptıklarına bak, ma Beynime ne yaptıklarına bak Tavuk kemiği gibi kopardılar Ve sanırım yarı delirdim, ma Beynime ne yaptıklarına bak Yaşamak için iyi bir kitap bulabilmeyi isterdim İyi bir kitap bulabilmeyi isterdim Çünkü gerçekten iyi bir kitap bulabilseydim Çıkıp bakmak zorunda kalmazdım Şarkıma ne yaptıklarına bak Na na na na na na na na Na na na na na na na Eğer insanlar gözyaşı satın alıyorsa Bir gün zengin olurum, ma Beynime ne yaptıklarına bak Ama belki de hepsi tamam, ma Evet, belki her şey yoluna girecek Çünkü insanlar gözyaşı satın alıyorsa O zaman bir gün zengin olacağız, ma Şarkımıma yaptıklarına bak Şarkımıma yaptıklarına bak, ma Şarkımıma yaptıklarına bak Şarkımı bir plastik torbaya bağladılar Ve beni baş aşağı kapattılar, ma Şarkımıma yaptıklarına bak Şarkımıma yaptıklarına bak
Önerilen Yorumlar
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.