Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 17 yıl mrb arkadaşlarrrr bende yenilerdenim umarım kabul edersiniz aranıza
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 17 yıl Yazar ne isterseniz bulunurrrr ohh beeee bende kimse bi hoşgeldin bile demicek galiba diodum
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 17 yıl Yazar hoşgeldin neden boşgeldin boş geldiğimi nerden çıkardınnnnnnnnn
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 17 yıl mrb arkadaşlarrrr bende yenilerdenim umarım kabul edersiniz aranıza hoış geldinnn göçmen kızı
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 17 yıl Yazar hoış geldinnn göçmen kızı teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmm hoşbuldukkkkkkkkkkkkkk
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 17 yıl boş geldiğimi nerden çıkardınnnnnnnnn hani ne getirdin o zaman?
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 17 yıl Yazar hani ne getirdin o zaman? çaktırmadan ne istediğini söle ona göre cvp vereyim
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 17 yıl Tam da doğum günümde gelmişsin, ben kutlamalarla meşgulken geldiğini farketmedim sanırım. Sen merdivenlerden inerken havai fişekleri patlatıp kendimizi affettiririz umarım Hoşgeldin.
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 17 yıl Yazar Tam da doğum günümde gelmişsin, ben kutlamalarla meşgulken geldiğini farketmedim sanırım.Sen merdivenlerden inerken havai fişekleri patlatıp kendimizi affettiririz umarım Hoşgeldin. oooooooooooo bu ne güzel karşılama böylee affetmek ne kelime bayıldım dorusu çok tşkkürler
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 17 yıl mrb arkadaşlarrrr bende yenilerdenim umarım kabul edersiniz aranıza Merhabalar Hoşgeldiniz göçmen kızı.. Ne demek evlenme teklifide kabul edilir.
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 17 yıl göçmen kızı hoşgeldin benim için bişey getirdinmi?? herkes sormuş belki bişeyler getirmişindir bende payımı alayım bari dedıydım.....hehh
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 17 yıl ozman sölim madem herşeyi getırdınn 250 gr sevgi 300 gr.arkadaşlık 100 gr kardeşlik birzada içinde dertlerin olsun olsunki paylaşalım dimi???
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl Yazar ozman sölim madem herşeyi getırdınn 250 gr sevgi 300 gr.arkadaşlık 100 gr kardeşlik birzada içinde dertlerin olsun olsunki paylaşalım dimi???
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.