Zıplanacak içerik

Amerika Seçimlerinde Ünlü Şarkıcı Marc Anthony Harris / Walz'u Desteklediğini Açıkladı (Dün Gibi Hatırlıyorum)

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Amerika Seçimlerinde Ünlü Şarkıcı Marc Anthony Harris / Walz'u Desteklediğini Açıkladı (Dün Gibi Hatırlıyorum)

Marc Anthony, Kamala Harris'i Destekledi, Trump'ı Latinlere Saygısızlık Ettiği İçin Eleştirdi: 'Porto Riko'yu Kirli ve Fakir Dedi'

Şarkıcı Marc Anthony, Latin seçmenlere eski Başkan Donald Trump'ın 2017'deki Maria Kasırgası'nın ardından Porto Riko'ya yönelik küçümseyici muamelesini ve Hispanikler hakkındaki geçmiş olumsuz açıklamalarını hatırlattığı yeni reklamında Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in kampanyasını güçlü bir şekilde destekliyor. .

New York'ta doğup büyüyen ama Porto Riko kökenli olan Anthony, reklamda Trump'ın Porto Rikolular'a kağıt havlu fırlattığını hatırlatarak, "Bazıları unutmuş olsa da, Donald Trump'ın başkan olduğu zamanların nasıl olduğunu hatırlıyorum" diyor. kasırga nedeniyle evleri harap olan kişilerin ve 2016 kampanyası sırasında bazı Meksikalı göçmenleri “suçlular” ve “tecavüzcüler” olarak nitelendirdiği yorumları hatırlıyorum dedi.

Harris'in kampanyası Cuma günü şarkıcı Marc Anthony'nin yer aldığı ve Latin kökenli seçmenleri Kasım seçimlerinde başkan yardımcısını desteklemeye ikna etmeyi amaçlayan bir reklam yayınladı.

60 saniyelik reklamda Anthony, izleyicilere eski Başkan Trump'ın görev süresindeki en tartışmalı anlardan bazılarını, özellikle de Latinleri doğrudan etkileyen örnekleri hatırlatıyor.

Anthony reklamda, "Bazıları unutmuş olsa da, Donald Trump'ın başkan olduğu zamanların nasıl olduğunu hatırlıyorum" diyor.

2012 yılında Demokratik Ulusal Kongre'de “Yıldızlarla süslü pankartı” sergileyen Anthony, Trump'ın kalabalığa kağıt havlu fırlattığı görüntüler üzerinden Trump'ın Porto Riko'daki Maria Kasırgası'na karşı tavrını anlattı.

Trump'ın 2016'daki kampanya lansmanı sırasında bazı Meksikalı göçmenlerden "suçlu" ve "tecavüzcü" olarak bahsettiği yorumlarından alıntı yapmıştım. Ve Trump yönetiminin güney sınırını yasadışı yollardan geçen binlerce aileyi ayırma politikasının altını çizdi.

“Bu seçim siyasi partilerin çok ötesine geçiyor. Amerika Birleşik Devletleri'nin neyi temsil ettiğini ve temsil ettiğini hatırlayalım: Birleşik. Nereli olursak olalım,” diyor Anthony reklamda. “Ben Marc Anthony'yim ve hatırlıyorum. Bu yüzden başkanlık için Kamala Harris'i destekliyorum."

Reklam, Harris kampanyasının Seçim Gününe kadar devam eden 370 milyon dolarlık reklam satın alımının bir parçası. Harris'in kampanyası, şarkının ulusal çapta Telemundo ve WAPA America TV'de, Pazar günkü Billboard Latin Müzik Ödülleri'nde ve Pensilvanya'da Telemundo ve Univision'da yayınlanacağını söyledi.

Kaynak: Kamala Harris and The Hill

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.