Φ oxan Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 arkadaşlar nedir bu erkekleri pohpohlamak? erkek nasıl pohpohlanır? nasıl ilgi gösterilir? nasıl onları özel hissettiririz? anılarınızı yazın yaptıklarınızı yazın yardımcı olalım herkese... hadi arkadaşlar hepinizden bişeyler bekliorum Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 yürü bee aslanım kim tutar seni..... Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 seni coooooooooooooooook seviyorum sözünü söylemen yeterli... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Erkekler pohpohlanmayı sevmez... çok itici bi yaklaşım olur.. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 ben pohpohlardım eski sevgilimi sonra acayip şımardı keşke yapmasaydım Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 o kendinin gerçek değerini bilmiyor.... buna kanmışsa İ; bırak biraz daha büyüsün.. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 o kendinin gerçek değerini bilmiyor.... buna kanmışsa İ; bırak biraz daha büyüsün.. büyüycek de tren kaçtı bidefa kendi başına büyüsün ot gibi .. ot da öle ya istediği yerde biter kendi başına büyür gider... Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 pohpohlayamacaksin iste.... Birak onlar seni pohpohlasin.. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 insan o anda ne yaptığını bi bilse Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 pohpohlayamacaksin iste.... Birak onlar seni pohpohlasin.. artık öyle ! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.