Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
Ama halkın seçtiğini ezmenin peşinde olan karasevdalılar olursa biz de nefretimizi kendimize saklıyacak değiliz...

bu halk o kırmızı apoletli paşalar olmasa şimdi devlet dairelerinde çalışan yunanlı memurlara çay taşıyor olacaktı.o kesimi bu kadar ******** hakkınız yok.

halkın seçtiği her tercih doğru diye bişey yok.hitleri de almanlar getridi ama 60 milyonun insanın ölümüne sebep oldular. halk bilinçsizce etrcih de yapar ama bedelini o tercihi yapmayan bireylerle yapanlar beraber öder.

ulus bilinci olmayan ümmetçi bir adamın, benim ulusal çıkarlarıma hizmet edebileceğini düşünmüyorum.

Gönderi tarihi:

1) Tarikatler yaptı deyip çekilmek fazla havada kalır davranış; bugün nüfus daha çok düşük gelirlide artıyor ve bir de bazı etnik kökenli kimselerde; bunlar tolumsal olaylardır ve üç-beş tarikatten çok toplumun yapısıyla ilgilidir; sosyeteye de hitap edenlere ne diyeceğiz o zaman???Onlar da nüfusu azaltmaya çalışıyordur zaten!!!Peeehhhh...

2) Kimsenin "asker"e bir şey dediği yok; laf "asker"liği yönetim kurumu yapanlara...

3) Modern Almanya'nın temelleri Nazilerle atıldı ve onlarla yarışacaklar da bol şu an bile, o zaman yeryüzünde "halk" diyebileceğimiz herkes "yanlış"!!!Niye demokrasi o zaman!!!

:zorro:

Gönderi tarihi:
Niye demokrasi o zaman!!!

hangi demokrasiiii :D

Gönderi tarihi:
hangi demokrasiiii :D

Evet, ben de öyle diyorum zaten...

Halk şunu yapamaz, halk böyle , e eğer bizim yönetim buysa uygulanacak vatandaş; yoksa demokrasi ütopyasının taraftarı değilim zaten...

Ya uygulamaya çalışsınlar ya da daha iyisin düşünmeye başlasınlar...

Gönderi tarihi:
1) Tarikatler yaptı deyip çekilmek fazla havada kalır davranış; bugün nüfus daha çok düşük gelirlide artıyor ve bir de bazı etnik kökenli kimselerde; bunlar tolumsal olaylardır ve üç-beş tarikatten çok toplumun yapısıyla ilgilidir; sosyeteye de hitap edenlere ne diyeceğiz o zaman???Onlar da nüfusu azaltmaya çalışıyordur zaten!!!Peeehhhh...

2) Kimsenin "asker"e bir şey dediği yok; laf "asker"liği yönetim kurumu yapanlara...

3) Modern Almanya'nın temelleri Nazilerle atıldı ve onlarla yarışacaklar da bol şu an bile, o zaman yeryüzünde "halk" diyebileceğimiz herkes "yanlış"!!!Niye demokrasi o zaman!!!

tarikatler yaptı demedik tam olarak.ama kesinlikle çoğalalım oyumuz artsın mantığı vardı.zaten 1946 dan beri tüm sağ hükümelerde nakşiler çok baskındı.doğum kontrolunu dvelet eliyle de ,kendi ortamlarındaki hocalarla da baltaladılar.bugun bu kadar sefil olmamızın en önemli sebebi budur.

askerliği kimsenin yönetim kurumu yaptığı yok. askerin de başında bin tane bela varken yönetim sorumluluğuna girmeye çalıştığı da yok.anayasada 6 tane atatürk ilkesi var ve bunlar bu ülkenin kuruluş amacıdır.asker o ilkelerde hassas.ama o ilkeleri benimseyen adama batıyor tabi askerin açıklmaları. atatürkün gençliğe hitabesini okuyunuz.

modern almanyanın temelleri nazielrdne önce atıldı.ayrıca hala nazilerin yaptığı yoları ve statları kullanıyor olmaları milyonlarca günahsız insanın ölümünden sorumlu nazileri suçsuz çıkarmaz.

halk dediğimiz herkes yanlış değil.ama halklar bazen sürü psikolojisine kapılıp yanlış kararlar verir ve ağır bedeller öderler.tarihte yığınla örneği var. en sağlam örneği de hitler..demokraside halkın tercihini tartışma özgürlüğü de vardır.

Gönderi tarihi:

birşeyi çok iyi başardı bu hükümet halkı ordusuna düşman etti.

seçimden sonra mehmet ali şahinin konuşması örnektir.

Gönderi tarihi:

Tarikatlar hakkında fazla genel ifadelerle kendinizce yargı çıkarıyorsunuz, bunu ilk cevap yazdığım iletinizde gördüm zaten, katılmıyorum...

Herkes kendi işine bakmalı, ordunun işi bellidir, darbe-mıhtıra bir iki kimse ülkenin büyümesini baltalayamaz...

Hitler'in yönetici olarak atılımları ortadadır; sizin kriterlere göre de halkın tercihini sorgulayın ama her defasında halk haksız oldu mu, demokrasiden şüphe ediyoruz artık...

Gönderi tarihi:

ben biliyordum senden cevap geleceğini :)

ben ordu siyasete karışsın filan mı demişim acaba ...????

herkes kendi işine baksın canım bi birşey mi dedik.

Ordunun görevi bellidir.Birde onun tanımını yapmaya gerek yok değil mi???

insanları düşman etmeye gerek yok .Bunu söylüyorum.

Gönderi tarihi:
anayasada 6 tane atatürk ilkesi var ve bunlar bu ülkenin kuruluş amacıdır.asker o ilkelerde hassas.ama o ilkeleri benimseyen adama batıyor tabi askerin açıklmaları

Sözlerine cevap vermeye çalıştım...

Tahmininizde yanılmışsınız...

Gönderi tarihi:

***********..kelime anlamı ile >Şer-İ-at yani Kötülüğü yok et def et anlamında bunda ne kötülük olabilir herkes kendi şeriatını kendi uyguluyor ülke rejimi şeriatolsun diye bir sıkıntı yok olamazda..

Öncelikle bu RAnt sistemi değişmeli...

Ülkeye Baktığında Yüksek rakımlı manzaralı arsalar Burjuva kesminin...Deniz Boğaz kesimleri Orduevlerinin,askeriyenin..İnsanlar vergi veriyor orduevleri talan ediliyor V bu ordu evlerine soon model arabalar ile geliyor askerlerimiz Bu bütçe devletten ayrılıyor BU sisteme karşiyiz..Askere değiL olayları çarpitmzyalım..

Bir takım kişiler çok sevinmeyin diyor yıldızlarda kayar misali..Bir zamanlar kendi idolojisi hakimdi ülke yönetimde çok mu sevindiler ki Yıldız misali kayıp yer çekimine yenik düştüler...

İnsanlar sahte vaadlere inanmıyor idolojiler mağlup olmuştur..Ülke İnsanımız artık sosyal alanda yapılan yeniliklere Vede alim gücünün artışına bakıyor...

İstesekte istemesekte halkın çoğunluğunun özğür iradesine saygı duyacağiz..

Egemenlik Kayıtsız şartsız Milletindir..

Mİllete saygı duymanızı isterim..

SaygıLar..

DipNoT:Demokrasi demokrasi diyenler bu Ülkeye demokrasinin 1946 yılında geldiğinden bi haberler mi acaba..

Gönderi tarihi:
Laiklik belirli bir zümreye bir kesime ait bir durum değil. "hem dinci hemde laik olunmaz" bu tabiri ancak sizler kullanırsınız. İslam dinini de yaşar müslüman laik de olur. Fazla düşünmeye gerek yok islam dinini de yaşıyorum Atatürk'ü de seviyorum yolundan da gidiyorum.

Şunu anlayın artık sen ben, siz biz diye birşey yok ayrım yapmanın da anlamı yok. Bu ayrımı farkındaysan senin gibi düşünenler yapıyor. Benim gibi düşünenler hepimiz varız Türk milleti var diyoruz... Yani ayrımcılığı başta siz yapmışsınız bile ....

Hala kafanızda 1920 yılında cemaatlerin yapmış oldukları faliyetler yada benzeri olaylar üzerine düşünüyorsunuz. Günümüz cemaatler üzerine bir bilginiz yok.

Yok ya 1920 yılında cemaatler yapmış öylemi...

Siz uyuyuyorsunuz kardeşim uyuyarsunuz...

Aydınları bir bir öldüren islami faşistler...

Danıştaya saldıranlar, daha da ileri giderek cumhurbaşkanımızı öldürmeyi düşleyenler...

Malatyada kafa kesenler..

Papaz öldürenler...

Gördüğün dinsel rüya gereği oğlunu kurban eden doğma zihniyeti...

Ülkeyi din kisvesine bürüyüp, karanlık arap dünyası özlemiyle dolu zümreler, yöneticiler ve ne idüü belirsiz karanlık güçler...

Müslüman ülkelerde görülen kafa kesme, recm olayları, ********* yaşam biçimleri ve bunlara kılavuzluk eden tuhaflar...

İnançlayla yapmadıklari din ticareti kalmayan sahte müsülümanlar..

Cumhuriyet rejimini çadaşa, uygar ve aydınlık yolundan saptırmayan ortaçağ özlemcileri...

Hala 1920 yılı cemaatleri öylemi, günümüz cemaatlerin üzerine bir bilgimiz yok öylemi...

Haydi buyur bakalım günümüz cemaatlerini birde bende dinle....

10 madde fazla değil..

1) ABD'nin meşhur BOP'u (Büyük Ortadoğu Projesi) Irak'ta ve Türkiye'de, tökezler gibi görünse de şu veya bu biçimde yürüyor. Türkiye 22 Temmuz seçimiyle "Ilımlı İslam Devleti Modeli" ne doğru önemli bir adım daha atmıştır.

2) AB kapsamında zaten özel bir konuşlanma içindeydik. Son dönemde, örgüt içinde açıkça dile getirildiği gibi, Türkiye için "İmtiyazlı ortaklık" öngörülüyor.

Neden?..

3) AB'de "teokratik", daha kabacasıyla "dinci" devlet olamaz; ama "Ilımlı İslam Devleti" ile "AB İmtiyazlı Ortaklığı" arasında çelişki yoktur; bağdaşma doğaldır.

4) Rauf Denktaş KKTC'de dışlanmıştır. Kuzeydeki Türkler güneydeki Rum devletiyle bütünleşerek AB'ye girmek istiyorlar. Bu yolda gerekli adım atılmıştır; AKP gidişata yeşil ışık yakmaya hazırdır. Anadolu Türkleri AB dışında kalırken Kıbrıs Türkleri Rumlar sayesinde AB'ye gireceklerdir.

5) AKP Güneydoğu sorununda ABD ile uyum içindedir; Kuzey Irak'a dönük ne askeri ne de ekonomik bir önlem alabiliyor. BOP kapsamında, Türkiye'nin Güneydoğusu, daha şimdiden gözden çıkarılmıştır.

6) Türkiye'de sermaye dışa bağımlıdır, Güneydoğu'yu kapsamına alabilecek gücü gösterememiştir; Kıbrıs'ta bir ekonomik odaklanmaya girişememiştir; AKP'nin programında yerini korumak için her koşula razı olacaktır. Yabancı sermaye Türkiye ekonomisinde karar gücünü elinde tutuyor.

7) ABD güdümündeki Türkiye'de yabancı ve yerli sermaye; tarikat, cemaat, belediyeler, iktidar, yeni Ortadoğu haritasında AB'nin yedeğinde yaşamaya hazır ve nazırdırlar.

8) Güneydoğu ve Kıbrıs'ta Batı'ya gerekli ödünler verilirken Ermeni soykırımı iddiasında Avrupa ve Amerika'nın geleceğe yönelik tasarımı da kuvveden fiile geçecektir.

9) Ülkenin bütün kamu ve özel kuruluşları Batı ve Arap sermayesine satılacak, bizimkiler ikincil ortaklar olarak kendilerini güvenceye alacaklardır.

10) Öğretim Birliği düzeni büsbütün "mazi" olacaktır. Gelecek kuşakları dinci kafayla yetiştirmek için gerekli her şey yapılacaktır.

Al sana Günümüz cemaatleri, ****

Gönderi tarihi:

güzel itiraf..ne olmadığınızı biliyorduk da ne olduğunuzuda görmüş olduk..

Hay gözüne sağlık...

bu halk o kırmızı apoletli paşalar olmasa şimdi devlet dairelerinde çalışan yunanlı memurlara çay taşıyor olacaktı.o kesimi bu kadar ******** hakkınız yok.

halkın seçtiği her tercih doğru diye bişey yok.hitleri de almanlar getridi ama 60 milyonun insanın ölümüne sebep oldular. halk bilinçsizce etrcih de yapar ama bedelini o tercihi yapmayan bireylerle yapanlar beraber öder.

ulus bilinci olmayan ümmetçi bir adamın, benim ulusal çıkarlarıma hizmet edebileceğini düşünmüyorum.

Hitlerin seçimiyle ilgili sürece bir bakın isterseniz. Kaç kişi oy vermiş Hitlere ve süreçte neler varmış. Her ne ise, Allah'tan tarihte Hitler gibi bir adam çıkıp da, demokrasi ile gelerek nasyonal sosyalist hareketi kurmuş. Bu da olmasa neye sarılacaktınız fena halde merak ediyorum. Her ne ise, o halde seçim denilen şeyi kaldırıp atalım ve jandarma devletine geçelim. Oligarşi ile de yönetilmek mümkün tabi.

Halkın kendisi olmasaydı ne olacaktı. Kurtulaş savaşını bir bütün olarak verdik. Kurtuluş savaşını yapan paşalara birşey dediğimi duydunuz mu bu arada...Alıntıladığınız yere dikkat edin. Kurtuluş Savaşından bahseden yok. Konuyu rayından çıkarıp başka yere çekmeye çabalamanın mantığı: Ben dediğiniz anlamadım veya kaçak güreşiyorumdur...

Er meydanını başka yere taşımaya çalışanlar, meydana terketmiş demektir...

Bugün hala halka vasi olmak, halkın seçtiğini beğenmemek, değiştirmek isteyen kim olursa ona: bas geri demek bu halkın evladı olan herkesin borcudur. Biz verdiğimiz kurtuluş savaşını askerler bizi yönetsin diye vermedik. Ve Kurtuluş Savaşını verenler sadece paşalar değildi haberiniz ola...

Herkes işine baktığı (Bozan Hocam'a saygılar) müddetçe kimsenin kimseye düşmanlık beslemesi için bir neden yok. İstisna her zaman avukatlara düşmanlık beslenebilir onların işleri düşmanlık üzere kuruludur....

Sevgilerle...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.