Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 17 yıl İZMİR'in Bergama İlçesi'nde bulunan M Tipi Çocuk Kapalı Cezaevi, bir tutuklu çocuğa beş tutuklu gencin tecavüz ettiği iddiasıyla çalkalanıyor. Hırsızlıktan tutuklu 15 yaşındaki M.G.'ye, boğazına jilet dayayarak üç gün boyunca tecavüz ettikleri iddia edilen ve aralarında iki kuzenini bıçaklayarak öldürmekten yargılanan 16 yaşındaki E.A.'nın da yer aldığı, aynı koğuşta kalan cinayet, gasp ve hırsızlık suçlarından tutuklu beş genç hakkında, âÇocuğun cinsel istismarıâ suçundan 21'er yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.Haberin Devamı İçin Tıklayınız
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 17 yıl İnanmıyorum ya böyle bir trajedi gerçek olmuş olamaz bunu yapan yok dilime bile getiremiyorum vahşet yaa. Ya insan olunuz sizki kainatın en üstün varlığısınız.Lütfen özünüze dönün ufacık bedenlerin kendi gibi ufacık bedene verdiği yarayı hangi kültür hangi bilim hangi ilaç iyleştirir.Bir kez daha insanlk kaybetti......
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 17 yıl MEYDANLADA İP atlayarak kendilerini gülünç hale sokan liderlerden insanlık,bu tip vakıalara çözüm bulmalarını İSTEMEKTEDİR...
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 17 yıl Boş yere bişey istemeyin, şimdi onların gözü oydan başka bişey görmez...
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 17 yıl tecavüz degil bir nevi pazarlama . Bilemiyorum ,,artan nüfus cogalan sorunlar beceriksiz üc kagitci kadrolar bu ülkeyi daha ne kadar bu sartlarda yönetebilecekler,, nedir bu ****** kadrolarin bu ülkeyi kene gibi yapismis ben yöneticem sevdasi.. dünyada su andaki itibarimiz sifir ..? artik itibar aramayin Avrupayi artik katmiyorum,, bu ayaklarla Afrikada bile kimse bizi adam yerine koymaz...icra memuru gibi IMF de basimizdan ayrilmaz icra memuru olsa iyi borcunu bir sekilde kapatir ..? gider.. basimizda gardiyan gibi durmasi ..!! istedigi zaman istedigini yapabilmek icindir yani istedigi ülkeyi seni pazarlayabilir.. abartma degil gercek bu ..? cünkü IMF banka degil bir nevi pazarlayici ..!! seni istedigi sekilde pazarlar..satar ? bizim hapisanelerin durumuda ayni hep degisecek diye bekledik ,sunu yaptik bunu yaptik hep ayni tas ayni hamam gardiyanlara gelince gelisen olaylara seyirci kaliyorsa ,,onunda bu pazarda payi var anlamina gelir ..? nedenmi, onun görevi ordaki yasantiyi takip etmektir... cünkü ordaki ücgün süren tecavüzün farkinda demektir .. evet bizler tümden bitmisiz hangi tarafa eline atsan bir seyler bulasiyor , tabii bu olayin cikmasi bir tesadüf olamaz püf noktasi burasi ..? cünkü bu olaylari meydana cikarmazlar hertürlü oyunu oynarlar genede örtbas ederler fakat benim tahminim bu olayin arkasinda ,,17.yasindaki Almanin antalyada hapiste olmasi ,, bizleri cok kötü günler bekliyor ,,sezmemekte ****** olur..!! Almanyada bu olay büyük proganda malzemesi olarak kullanilacaktir bekleyelim görelim..İZMİR,n Bergama İlceside almanlarin dize getirdigi yerdir..? ne tesadüf tecavüz olayini nefretle kiniyor ve ayni sekilde gardiyanlarin durus acisini protesto ediyorum ,, artik bu ülke icin var olun ve görevinizi adam gibi yapin..? Saygilarimla yamyam frankfurt
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.