Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 19 yıl azizil bak gel, made in'in yolundan gitme, benden sölemesi... ayrıca hoşgeldin...
Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 19 yıl Yazar Saol doktor aplamın yolundan gitmiom be deli etmeye çalışıom onu ama bilmio bunu o
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 19 yıl hojjgeldinn aziz eee bu durumda bende bi topic açsam mı kendime ben üye oldugumda merhaba ben geldim demedim yahuu damdan düşer gibi dalmıştım
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 19 yıl Madem bu kadar istiyosun... hoşgeldin sonra gönül koyma aha buda çiçeğin
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 19 yıl Yazar Aman aman sayman benzis yapamazmış, boşuna dememişler kızılderililerin soyu türklerden gelio diye, kan çekti
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 19 yıl Yazar Bazı şahıslar kendilerini bilir onlar, topiclerini üstte tutmaya çalışıolar ne yani bizde çıkarız yukarı
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 19 yıl Bazı şahıslar kendilerini bilir onlar, topiclerini üstte tutmaya çalışıolar ne yani bizde çıkarız yukarı burunda kıvırırmış.......yerim seni deli....
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Abu hem kıskanmış hemde kızmış! Ayrıca tek senin burnun yok kıvrılcak bizde kıvırırız
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2006 19 yıl kıvırda kusur kalma....... (çaktırma mesaj sayını arttırıyorum....az kaldı yetişcek benim topiğe... )
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.