Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 19 yıl Ya burda benim niye topicim yok dedim! geleli çok oldu ama yinede yazıyım dedim! Hadi bakalım şimdi bana herkes hoş geldi desin! Gerçi tanıyan tanıyo beni!
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 19 yıl GEÇMİ NEREDEYSE GELİŞİNİN BİRİNCİ YILINI KUTLAYACAZ BEE..... ŞAKA BİR YANA HOŞGELDİN MADEM....
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 19 yıl Hos geldin, iyi de ettin gelmekle... foruma güzellik kattin ...
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 19 yıl Ya burda benim niye topicim yok dedim! geleli çok oldu ama yinede yazıyım dedim! Hadi bakalım şimdi bana herkes hoş geldi desin! Gerçi tanıyan tanıyo beni! welcome bööööööcükx im oldumu kerata seni. al bu çiceklerde sana :clover:
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 19 yıl Yazar saolun arkadaşlar hedefim, meydünün topicindeki post sayısını geçmek
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 19 yıl saolun arkadaşlar hedefim, meydünün topicindeki post sayısını geçmek neeeeee aman kusur kalmıştın....ama çokta mühim bi olay değil bunu bil... bu arada ojj geldin yegen.....
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 19 yıl ne kızması beeee arkadaşlar bu topicte virüs var sakın yazmayın.....zuhahahhahhh
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 19 yıl Yazar u ne biçim imza be ablacım en alttaki çok güzelde diğerleri kalabalık yapıo sil onları be yaw
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 19 yıl zaten imzamdan dolayı sayfalar zor açılıyormuş..bende düzelttim... tamamen değişcem....
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 19 yıl eh azizil nasilsin isallah? bi cayini kahveni iceydik.... NoT: maksat topicinin sayisini arttirmak
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 19 yıl şimdiki imza güzel olmuş be tam nuri alço tiplemesi amacına uygun yaneee.....
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 19 yıl Yazar ala turka saolsın be! çay ne demek gel yemek yiyelim! meydün abla yemek yapıcakmış bize
Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 19 yıl Yazar sen gel ziyafet ne deme? aplacım duydunmu misafirlerimiz var?
Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 19 yıl sen gel ziyafet ne deme? aplacım duydunmu misafirlerimiz var? he he apla o işi halledecağğğ
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 19 yıl Yazar Apla ne yapcan ben mönüyü yolluyummu yoksa sen ayarlarmısın?
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2005 19 yıl Yazar Aşağıda kal yukarda ne işin var senin ben yukarı çıkcam aplacım!
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 19 yıl ısrarla atılıyoz ama yüzsüzlük buya basıp çıkartıyoruz kendimi yukarıya....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.