Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 19 yıl gel ben sana 40 a doldurayım gerçekten mi... bide tanıdık olucak iki katına doldurdu bizim karşıki dişci....
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl Yazar Ya erbayım o mersinde, yol parasıyla senin tanıdığın verdiği fiyatın 5 katına çıkar
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl Yazar Kardasın tabi! Ama diş çekilcekse gel ben beleşe hallederim
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl Yazar seç beğen al ben karğaburunu tavsiye ederim dişi daha ii kavrıo
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl bence biraz oyulması lazım matkap'a ihtiyacın olabilir sevgili kardeşim...
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl Yazar merhaba ayçin ben de geldm sitenize:) Hoş geldin ayçin! Harbiden değişik bi nickin var! Gurbetçimisin yoksa?
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 19 yıl Yazar Erbayım ne oldu ya matkabı görünce kortun galiba sesin çıkmıo! korkma gel acıtmıyacam
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 19 yıl Yazar oyuncak bebekmiyim ben ya oyun oynuyonuz benle gidiom küstüm ben sana
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Evet arkadaşlar admin abiyi devirdim ve yerine admin oldum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.