Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl Yazar de vallahhh................allahhhhh ne gözel bir haber bu böyle..... geldim çok teşekkürlerimi bi borç bilirim....saygılar.. hayat güzeldir sevgiyle dostlukla..... ne borcu hoşgeldin tekrar
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl Yazar Evet yrn pazartesi okul başlıo, biri bana fark atcak artık sevinsin ama unutmasın haftasonu ve akşamları evdeyim
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl Yazar saol abicim! çiçek için teşekkür! ama ben gene gitcem çünkü gece oldu
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 19 yıl yahu hemde 2 gün yokum dedi maşallah hergün burda beni kandırdı böcük.......ama olsun bunlar san avans kardeşim iyi kullan........yakında dönüşüm süper olcek.........valla doping depoluyorum sabahlara kadar yazıp fark atcam sana.......bu günleri arayacaksın......
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 19 yıl Yazar Ayıp be ablam yalanmı söylüyom ben yani? 2 gün yokum dedim cuma ve cumartesi fouma uğramadım, bak bakalım yazı bulabilcekemisin o güne ait
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 19 yıl benmi dipten çekecem hep bu topicleri.. hani benim topiğe yazmamışsın.....
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 19 yıl Yazar bundan sonra saat başı bi kişi bu topice ileti yazacak! yoksa
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.