Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 19 yıl zuhahahhhhhhh....küsmüş..... tamam beeaaaaa....sana burun nasıl kıvıram ben böcüğüm...
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Ya bak gene burun kıvırıo ondan sonra soruo kimden ögrendin burun kıvırmayı! Bak şimdi bu senin burun kıvırman Bu da benim yanyana koyalım şimdi kararı sen ver artııkk
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Ya sayman sölesene kimden ögrenmişim sence burun kıvırmayı baksana! bu meydünün buda benim burun kıvırma! hakem sen ol karar ver
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 19 yıl abicim her şey çok net ......tartışmaya hiç gerek neyim yok yani şu pozisyonda meydun çok bariz bi şekilde burun kıvımış... halbuki seninki çok doğal " "
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 19 yıl Yazar adamım ya nasılda anlıyo burun kıvırmadan bak gör meydün nasıl burun kıvrılıo
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 19 yıl ya siz varya yerim sizi ne güzelde inceleme yapıp analiz ediyorsunuz....... bu ben... buda sen....
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Hadi ordan be al bu senin murnun buda benim hangisi daha gözel?
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 19 yıl Hayretler içerisindeyim yani insanın kör neyin olması lazım ....yaf bu meydunun yaptığı resmen burun kıvırma " " artık kime güvenceni şaşırıyo insan
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 19 yıl Yazar ya bide iftira atıo benim burun kıvırmayı farklı gösterio ben böle kıvırıom işte
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 19 yıl Yazar ya eski forumu geri istiom ben! Niyemi buraya yazdım çünkü benim topic aşağılarda sürünüo
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 19 yıl Yazar saol saymanım! caının istediği bişey varmı ? içmek dışında
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 19 yıl eyvallah saol , bu sıralar biraz uykuya ihtiyacım var o kadar..
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 19 yıl Yazar eyvallah saol , bu sıralar biraz uykuya ihtiyacım var o kadar.. saymanım uykun için en fazla ninni söyleyebilirim sen benden yenisin hoşgeldin evet yeniyiz ya , kimseyi tanımıom bide, sen bana yardımcı olurmsuun eskiye benzion
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 19 yıl Yazar seninki aşağı incek şimdi çünkü benimki yıkarı çıkıo, önce sana yazdım sonra buraya
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl Yazar gene inmiş diplere Saol sayman abicim, sende olmasan! biraz aşağıda kalmış bu forum yukarı çıkartıyım dedim Sen git başka topicleri çıkar bizimkini aşağıda bırak
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl Birileri kıskanır olmuş buraya yazmaz olmuş seni mi kıskancam deli........
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl Yazar sen benim başımın üstündesin kardeşim... kardeşim benim ya hemende gönül alır seni mi kıskancam deli........ kıskanırsın tabi, bilmemmi seni
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.