Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 18 yıl hadi anlat hayatında neler olup bitiyor? benim hayatım sıradan ama biraz karışık...sıkılıyorum çünkü evden işe işten eve aaaaaaaaa olmuyor böleee!
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 18 yıl hadi anlat hayatında neler olup bitiyor? benim hayatım sıradan ama biraz karışık...sıkılıyorum çünkü evden işe işten eve aaaaaaaaa olmuyor böleee! haklısın bende aynı durumdayım net olmasa sıkıntıdan iice patlarım
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 18 yıl inançlarım, Macera , tutku, tehlike, aşk, sevgi, ihtiras, anlaşılması zor olan, yaşanılması nadir olan, yapabileceklerimin yarısı, hayallerimin bir kısmı, bilmediklerimin pişmanlığı, yaptıklarımın sevinci, yapacaklarımın heycanı...İşte benim hayatım
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 18 yıl Hayatta her şeyden çok kendimin önemli olduğunu öğrendim.Ben varsam herşey tamam ben yoksam herşey eksik.. -- Vee... -- Hayatta her şeyin bir sonu olduğunu.. -- Sahip olduğum bütün değerlerin bir gün keyif vermeyeceğini, -- Kazanılan ve harcananında bir bir sonu olduğunu, -- Gidilen yerlerin zamanla bıkkınlık verebileceğini, -- Her şeyini tüketemeyeceğim tek şeyin bilgi olduğunu.. -- Öldükten sonra yaşamak için ölmez bir eser bırakmayı.. En önemliside dünyaya meyledip hayatlarında Allah’ı diskalifiye edenler gibi olmayıp, Hayatı ve ölümü yaratan ve takdir eden O’dur. Diyerek,bilerek ve yaşayarak hayatımın vazgeçilmez yanları olarak devam ettireceğim.! inançlarım, Macera , tutku, tehlike, aşk, sevgi, ihtiras, anlaşılması zor olan, yaşanılması nadir olan, yapabileceklerimin yarısı, hayallerimin bir kısmı, bilmediklerimin pişmanlığı, yaptıklarımın sevinci, yapacaklarımın heycanı...İşte benim hayatım +1.. Birde bu aralar oyalanacak fazla şey buldum.. Can sıkıntısı mı..? O da ne?...
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 18 yıl hey ben anlatim bugün bizim markette yankesici kasiyerin parasını çaldı...750 lirasını çalmış.zavallı kasiyer ayda aldığı maaşı 500 lira para zaten....1.5 ay bedava çalışacak zavallı..... ben bile üzüldüm bu olaya yaf hayat işte ii de gidio kötü de.şimdilik kötü ama umarım düzelicek inancım büyük
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.