Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 80
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
ama siz didişiyordunuz ve beni davette etmemiştiniz bende biran serzenişte bulundum gittim :huh: ama ne geceydi varya

başa dönüp bakmalısın...... :huh:

bu ne gece olan gece pek hayırlı olmadı ama,şansını hepten kaybettin,bir dahaki sefer seni resmen davet edebilirdik

haklısın leylacım.... <_<

elbiseme göz dikmezsen bu gece belki gidebiliriz....... :unsure: bak giyindim geldim..

babyface3lblt8.jpg

belki bu gece şansımız yaver gider -_-;)

......

Gönderi tarihi:

leyla hiçbir bilgim yok ismini söylemedi ve hemen baloya döndü........ -_-

bu gidişle kök salacaz burada....... :crying: ben baloya gidemicem...kırmızı halıda yürüyemicem........ühüüüü....18634627fr3.gif

Gönderi tarihi:

ağlama kız ağlama,makyaj falan kalmadı.. :P o da çok gizemliymiş canım,ne o öyle külkedisi gibi..ev ev ayakkabısıyla dolaşıp arayacak değiliz ya,insan bıraktığı bayanın bir no.sunu alır,arar filan..:getlost: (ben de çok biliyormuşum canım bu işleri :unsure: )

neyse sabredelim,gece 12 ye kadar zamanı var :unsure::P

Gönderi tarihi:
Yoksa benim aklımdan geçen senindemi aklından geçiyor.!

Bahsettiğiniz birisi kimdir,bildiğini yazda bizde faydalananım.?

Her insan farklıdır asıl farklı insan..

farkını farkettiren insandır..... :)

İyi eğlenceler..muhabbetinize devam edin..

senin aklından ne geçiyor bilemem ama...ben aklımdan geçen kişiyi yazarsam ve o kişi sen değilsen, bu kez o kişiye karşı ayıp etmiş olurum......değilmi... -_- senin kim olduğunu yazman daha mantıklı gibi geliyor...

Gönderi tarihi:
benim ayaklarımı allah özenmişte yaratmış.....hiç şühen olmasın.... :P

45 nümero ayaklarına biri denemeye kalkmaz inşallah... :lol:

hep birlikte gidelim.....ama bi limuzin bulmak gerek....... -_-

:lol::lol::lol:

Gönderi tarihi:
Bende baloya katılmak, sosyeteye girmek istiyom....... -_-

bana niye kırmızı halı yok.....limuzin yok... :crying::crying:

hayatta herşeyin bir bedeli vardır.

ödeyin efem kırmızı halının bedelini, ödeyin efem limuzinin bedelini, sizin de olsun.

sosyeteye girmeniz için çok para kazanıp görgüsüzce çatır çutur harcamanız ve basının olduğu yerlerde rezalet çıkarmanız yeterli.

(görgüsüzce çatır çutur para harcayıp rezalet çıkaran bi deli olmak gerçekten zevklidir heralde)

Gönderi tarihi:
benim ayaklarımı allah özenmişte yaratmış.....hiç şühen olmasın.... :P

45 nümero ayaklarına biri denemeye kalkmaz inşallah... :lol:

hep birlikte gidelim.....ama bi limuzin bulmak gerek....... -_-

ayaklarına çok da güvenme çünkü bir cuval inciri berbat edebilirsin.

bazı erkekler ayak fetişiştidir.ve ayakları açıkta bırakan kadınlar onlara çok cazip gelir.

bazı erkekler ise tam tersi kendi ayağına bile bakamaz.(mesela ben!)

bu tip adamlar kıza aşık bile olsalar kızın tesadüfen o gün sandalet giymiş halini görünce anında soğurlar.(ben çok hoşlandığım bi kzıdan bu yüzden yarım saniyede soğumuştum)

o yüzden ayaklarınızı çok da göstermeseniz iyi olabilir.(düşmana cephane verdik.neyse insaniyet neamına bi promosyonumuz olsun artık)

Gönderi tarihi:
hayatta herşeyin bir bedeli vardır.

ödeyin efem kırmızı halının bedelini, ödeyin efem limuzinin bedelini, sizin de olsun.

sosyeteye girmeniz için çok para kazanıp görgüsüzce çatır çutur harcamanız ve basının olduğu yerlerde rezalet çıkarmanız yeterli.

(görgüsüzce çatır çutur para harcayıp rezalet çıkaran bi deli olmak gerçekten zevklidir heralde)

ayaklarına çok da güvenme çünkü bir cuval inciri berbat edebilirsin.

bazı erkekler ayak fetişiştidir.ve ayakları açıkta bırakan kadınlar onlara çok cazip gelir.

bazı erkekler ise tam tersi kendi ayağına bile bakamaz.(mesela ben!)

bu tip adamlar kıza aşık bile olsalar kızın tesadüfen o gün sandalet giymiş halini görünce anında soğurlar.(ben çok hoşlandığım bi kzıdan bu yüzden yarım saniyede soğumuştum)

o yüzden ayaklarınızı çok da göstermeseniz iyi olabilir.(düşmana cephane verdik.neyse insaniyet neamına bi promosyonumuz olsun artık)

:huh:

dost başa düşman ayağa bakarmış derler ;)

Gönderi tarihi:

taylan abi ;beni çok şaşırtın... :wassat:

mademki bu inceliği gösterdin,bende baloya geliyorum ....zaten o ayakkabılara daynamazdım.....elbisemin altına çok yakışacak...teşekkür ederim....

babyface3lbrn3.jpg

ama yanımda leylada gelecek ......malum iki gündür illa bende gelecem diye bekliyor.... :w00t:

Gönderi tarihi:

Rica ederim, size layık olduğunu düşünmüyorum ama elimden gelen de şimdilik budur.

Beyaz limuzinimiz büyük, LeylaM da gelebilir başkaları da.

Ancak ayakkabılar sadece 1 çift :)

Akşam 8'de alırım, hazır olursan park problemi yaşamayız :P

Gönderi tarihi:

Sağol Kleocum,bu güzellikleri görüp beni unutmadığın için,vefalı arkadaşım :hug:

Limuzine bayıldım..;)

Ama Kleo ayakabının tekini ben giyebilir miyim,lüttfeennn..benim hiç camdan ayakkabım olmadı..:crying::w00t:

Gönderi tarihi:
Rica ederim, size layık olduğunu düşünmüyorum ama elimden gelen de şimdilik budur.

Beyaz limuzinimiz büyük, LeylaM da gelebilir başkaları da.

Ancak ayakkabılar sadece 1 çift :)

Akşam 8'de alırım, hazır olursan park problemi yaşamayız :P

sanırım yine gidemicem bu baloya......çok gecikmişim...... :(

Gönderi tarihi:
Sağol Kleocum,bu güzellikleri görüp beni unutmadığın için,vefalı arkadaşım :hug:

Limuzine bayıldım.. ;)

Ama Kleo ayakabının tekini ben giyebilir miyim,lüttfeennn..benim hiç camdan ayakkabım olmadı.. :crying::w00t:

leyla al sana ayakkabı birdaha ayakkabılarıma sakın göz dikme... :angry: baloya götürmem bak.... :lol:

20070605211215321z0223kle0.jpg

Gönderi tarihi:

crystal%20shoe%20with%20pewter%20bow%20in%20clear%20box.jpg

Dur kleo çek ellerini üstümden :unsure:

Valla almıyorum ayakkabılarını sadece modelini çalıyom.

Benim 45 numerolara aynından yaptırcam :w00t:

Gönderi tarihi:

rica ederim sulanmayınız ayakkabılarıma... :angry::lol:

onu sağolsun taylan abim bana aldı.....ama isterseniz sizi limuzinle dolaştırabilir.... ;)

Gönderi tarihi:

Kıss birazdan çıkacak onlar ayağından zati, bak saate :D

Merak etme benim hantal ve şişko bedenimi o ayakkabılar taşımaz ki -_-B)

Gönderi tarihi:

Sevgili RA_dya, sana boynum kılcan incedir bilirsin. Ayakkabının modelini kleo izin verirse paylaşabiliriz.

Ama kleo için alternatiflerim illa ki var,

sowerbyshoe1.jpg

bence biraz kapalı bu.

001570.jpg

Bu daha şık sanki.

istockphoto_617671_glass_slipper_w_path.jpg

Bu da iddialı.

kleo, limuzini verelim dolaşsın arkadaşlarımız. Biz balodayız, yorulunca dönün arkadaşlar. Saat 00:00 olmadan :)

Gönderi tarihi:
Sevgili RA_dya, sana boynum kılcan incedir bilirsin. Ayakkabının modelini kleo izin verirse paylaşabiliriz.

Ama kleo için alternatiflerim illa ki var,

001570.jpg

Bu daha şık sanki.

istockphoto_617671_glass_slipper_w_path.jpg

Bu da iddialı.

kleo, limuzini verelim dolaşsın arkadaşlarımız. Biz balodayız, yorulunca dönün arkadaşlar. Saat 00:00 olmadan :)

şu ikisinide alıyım.... :blushing:

diğerini şişko radya giysin...o tam ona göre... :lol:

eyvah saat 00:00 olmak üzere .... :o ne yapsam acaba...? ya deve kuşuna dönüşürsem........ -_-:P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.