Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 bu ne gece olan gece pek hayırlı olmadı ama,şansını hepten kaybettin,bir dahaki sefer seni resmen davet edebilirdik Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 artık gerek kalmadı leylacım ben popülermiyim Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 ama siz didişiyordunuz ve beni davette etmemiştiniz bende biran serzenişte bulundum gittim ama ne geceydi varya başa dönüp bakmalısın...... bu ne gece olan gece pek hayırlı olmadı ama,şansını hepten kaybettin,bir dahaki sefer seni resmen davet edebilirdik haklısın leylacım.... elbiseme göz dikmezsen bu gece belki gidebiliriz....... bak giyindim geldim.. belki bu gece şansımız yaver gider ...... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 elbisene göz dikmemek çok zor Kleocum rüya gibi birşey ama,kendimi kontrol etmeye çalışacağım.. benim elbisem de fena sayılmaz,gidebiliriz.. ...de kim götürecek,taksiyle gideriz deme Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 pekii demem......... o zaman kim götürecek........ Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 hani seni dün bir beyaz arabalı prens eve bırakmıştı.. kimdi o..bilmem anlatabiliyor muyum.. başka kimse yok da görünürde Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 leyla hiçbir bilgim yok ismini söylemedi ve hemen baloya döndü........ bu gidişle kök salacaz burada....... ben baloya gidemicem...kırmızı halıda yürüyemicem........ühüüüü.... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 ağlama kız ağlama,makyaj falan kalmadı.. o da çok gizemliymiş canım,ne o öyle külkedisi gibi..ev ev ayakkabısıyla dolaşıp arayacak değiliz ya,insan bıraktığı bayanın bir no.sunu alır,arar filan.. (ben de çok biliyormuşum canım bu işleri ) neyse sabredelim,gece 12 ye kadar zamanı var Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 tamam..... bu arada ben makyajımı tazeleyim...... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Yoksa benim aklımdan geçen senindemi aklından geçiyor.! Bahsettiğiniz birisi kimdir,bildiğini yazda bizde faydalananım.? Her insan farklıdır asıl farklı insan.. farkını farkettiren insandır..... İyi eğlenceler..muhabbetinize devam edin.. senin aklından ne geçiyor bilemem ama...ben aklımdan geçen kişiyi yazarsam ve o kişi sen değilsen, bu kez o kişiye karşı ayıp etmiş olurum......değilmi... senin kim olduğunu yazman daha mantıklı gibi geliyor... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 benim ayaklarımı allah özenmişte yaratmış.....hiç şühen olmasın.... 45 nümero ayaklarına biri denemeye kalkmaz inşallah... hep birlikte gidelim.....ama bi limuzin bulmak gerek....... Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 Bende baloya katılmak, sosyeteye girmek istiyom....... bana niye kırmızı halı yok.....limuzin yok... hayatta herşeyin bir bedeli vardır. ödeyin efem kırmızı halının bedelini, ödeyin efem limuzinin bedelini, sizin de olsun. sosyeteye girmeniz için çok para kazanıp görgüsüzce çatır çutur harcamanız ve basının olduğu yerlerde rezalet çıkarmanız yeterli. (görgüsüzce çatır çutur para harcayıp rezalet çıkaran bi deli olmak gerçekten zevklidir heralde) Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 benim ayaklarımı allah özenmişte yaratmış.....hiç şühen olmasın.... 45 nümero ayaklarına biri denemeye kalkmaz inşallah... hep birlikte gidelim.....ama bi limuzin bulmak gerek....... ayaklarına çok da güvenme çünkü bir cuval inciri berbat edebilirsin. bazı erkekler ayak fetişiştidir.ve ayakları açıkta bırakan kadınlar onlara çok cazip gelir. bazı erkekler ise tam tersi kendi ayağına bile bakamaz.(mesela ben!) bu tip adamlar kıza aşık bile olsalar kızın tesadüfen o gün sandalet giymiş halini görünce anında soğurlar.(ben çok hoşlandığım bi kzıdan bu yüzden yarım saniyede soğumuştum) o yüzden ayaklarınızı çok da göstermeseniz iyi olabilir.(düşmana cephane verdik.neyse insaniyet neamına bi promosyonumuz olsun artık) Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 hayatta herşeyin bir bedeli vardır. ödeyin efem kırmızı halının bedelini, ödeyin efem limuzinin bedelini, sizin de olsun. sosyeteye girmeniz için çok para kazanıp görgüsüzce çatır çutur harcamanız ve basının olduğu yerlerde rezalet çıkarmanız yeterli. (görgüsüzce çatır çutur para harcayıp rezalet çıkaran bi deli olmak gerçekten zevklidir heralde) ayaklarına çok da güvenme çünkü bir cuval inciri berbat edebilirsin. bazı erkekler ayak fetişiştidir.ve ayakları açıkta bırakan kadınlar onlara çok cazip gelir. bazı erkekler ise tam tersi kendi ayağına bile bakamaz.(mesela ben!) bu tip adamlar kıza aşık bile olsalar kızın tesadüfen o gün sandalet giymiş halini görünce anında soğurlar.(ben çok hoşlandığım bi kzıdan bu yüzden yarım saniyede soğumuştum) o yüzden ayaklarınızı çok da göstermeseniz iyi olabilir.(düşmana cephane verdik.neyse insaniyet neamına bi promosyonumuz olsun artık) dost başa düşman ayağa bakarmış derler Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Hoşgeldin kleo, Limuzin de hazır, ayakkabılar da Baloya gitmekten vazgeçmediysen eğer Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 taylan abi ;beni çok şaşırtın... mademki bu inceliği gösterdin,bende baloya geliyorum ....zaten o ayakkabılara daynamazdım.....elbisemin altına çok yakışacak...teşekkür ederim.... ama yanımda leylada gelecek ......malum iki gündür illa bende gelecem diye bekliyor.... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Rica ederim, size layık olduğunu düşünmüyorum ama elimden gelen de şimdilik budur. Beyaz limuzinimiz büyük, LeylaM da gelebilir başkaları da. Ancak ayakkabılar sadece 1 çift Akşam 8'de alırım, hazır olursan park problemi yaşamayız Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Sağol Kleocum,bu güzellikleri görüp beni unutmadığın için,vefalı arkadaşım Limuzine bayıldım.. Ama Kleo ayakabının tekini ben giyebilir miyim,lüttfeennn..benim hiç camdan ayakkabım olmadı.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Rica ederim, size layık olduğunu düşünmüyorum ama elimden gelen de şimdilik budur.Beyaz limuzinimiz büyük, LeylaM da gelebilir başkaları da. Ancak ayakkabılar sadece 1 çift Akşam 8'de alırım, hazır olursan park problemi yaşamayız sanırım yine gidemicem bu baloya......çok gecikmişim...... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Sağol Kleocum,bu güzellikleri görüp beni unutmadığın için,vefalı arkadaşım Limuzine bayıldım.. Ama Kleo ayakabının tekini ben giyebilir miyim,lüttfeennn..benim hiç camdan ayakkabım olmadı.. leyla al sana ayakkabı birdaha ayakkabılarıma sakın göz dikme... baloya götürmem bak.... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Dur kleo çek ellerini üstümden Valla almıyorum ayakkabılarını sadece modelini çalıyom. Benim 45 numerolara aynından yaptırcam Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 rica ederim sulanmayınız ayakkabılarıma... onu sağolsun taylan abim bana aldı.....ama isterseniz sizi limuzinle dolaştırabilir.... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Kıss birazdan çıkacak onlar ayağından zati, bak saate Merak etme benim hantal ve şişko bedenimi o ayakkabılar taşımaz ki Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Sevgili RA_dya, sana boynum kılcan incedir bilirsin. Ayakkabının modelini kleo izin verirse paylaşabiliriz. Ama kleo için alternatiflerim illa ki var, bence biraz kapalı bu. Bu daha şık sanki. Bu da iddialı. kleo, limuzini verelim dolaşsın arkadaşlarımız. Biz balodayız, yorulunca dönün arkadaşlar. Saat 00:00 olmadan Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Sevgili RA_dya, sana boynum kılcan incedir bilirsin. Ayakkabının modelini kleo izin verirse paylaşabiliriz. Ama kleo için alternatiflerim illa ki var, Bu daha şık sanki. Bu da iddialı. kleo, limuzini verelim dolaşsın arkadaşlarımız. Biz balodayız, yorulunca dönün arkadaşlar. Saat 00:00 olmadan şu ikisinide alıyım.... diğerini şişko radya giysin...o tam ona göre... eyvah saat 00:00 olmak üzere .... ne yapsam acaba...? ya deve kuşuna dönüşürsem........ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.