Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 çok zahmet olmuş sana sen iyi bir şoforsün... seni ayakların benimkinden güzel olamaz....... bak benim ayaklarımın resmi resmi..... bak götürmem seni..... kıs gerçekten mi senin ayağın.. güzelmiş..ojenin rengi de ben ayağım güzel demedim ki,küçük dedim egzo,demek tanımazsın ha,tamam balo malo yok sana arabada bekle Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 benim gödüğümü görüyonuz mu...? kleo .ikiz hotel apart reklamı var google'da ... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 benim gödüğümü görüyonuz mu...? kleo .ikiz hotel apart reklamı var google'da ... senin otelin mi.. ben tatil yapmadım da,hani arkadaşız kleocuğum,yaz bitmeden..diyorum.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 hee kıss....... forumcak toplanın gelin.... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 egzo bizi toplayıp getirsin limuzinle Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 hee.....neden olmasın....... ayy..ben çok ciddiyim hangi isimi kullanırsam bi otel reklamı geliyor adıma.... anlamadım..bir daha isim alısam patentini alıcam..... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 ilham kaynağı oluyorsun,hemen adına oteller açılıyor,ne güzel birşey kıs Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 dimi ama......... hani baloya gidiyorduk..şoför nerde...? sanırım bizi tanımazdan geliyor ..alacağın olsun senin egzo çok çabuk ektin bizi....... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 valla nasıl oldu anlamadım bir anda bir kamera ordusu ile karşı karşıya kaldım baktım kızlar koluma girdiler birde baktım salonun içindeyim yaa bir izzet bir ikram sormayın gitsin.. dans içki eğlence gırla gidiyor.. gecenin ilerleyen saatlerinde bakındım sizlere ama göremedim.. geceye doğru sen bide beni balonun en yakışıklı erkeği seçmezlermi çok utandım ama alçak gönüllü olmayacağım benden başkada yoktu yani sonra ordan çıktık ama etrafım hep kalabalık çorbacıya gittik vs... gece güzeldi siz ne yaptınız otoparkta Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 günaydın egzo ...erkencisin otoparkta niye bırakıp kaçtın bakem bizi.......tabi kızları görünce leyla illa tutturdu cam ayakkabıyı ben giyicem diye..ayaklarımdan çıkarmaya çalışırken birisini kırdı..... tabi ayakkabım olmadan oraya giremezdim...sağ olsun baloya gelen yakışıklılardan biri beni geri eve bıraktı.....çokta kibar asaletli bişeydi.... kim olduğunu söylemedi...çok merak ettim....tekrar geri döndü baloya ..mutlaka katılması gerekiyormuş......... bende oturup tek başıma çay içtim evde....... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 aa yoksa balonun ev sahibi yani beyaz balkabağından arabası olan prens amannn iş adamının oğlu olmasın kleo olsun iyi olmuş evde çay içtiğin, benim başım ağrıyor bu arada sanada günaydın Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 aa yoksa balonun ev sahibi yani beyaz balkabağından arabası olan prens amannn iş adamının oğlu olmasın kleo olsun iyi olmuş evde çay içtiğin, benim başım ağrıyor bu arada sanada günaydın bilemiyorum kimdi ama,arabası beyazdı..... sanada geçmiş olsun.....vah çok üzüldüm...allah cezanı vermiş olabülür mü... bizi öyle ortalıkta bırakırsan.... leyladan hala haber yok ..ne yaptı acaba...park yerinde ben egzoyu beklicem diyordu.... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 ama benim yapabileceğim bişey yoktu hem siz bana bir nezaketen davette bulunmadınız canem bende kendi imkanlarımla içeri girdim.. Allah cezamı vermiş olabilir dün akşam çok fazla eğlenceliydi.. leyla arkadaşım bence kendi arabası ile eve gitmiştir, malum baloya die ben götürecektim yoksa hızlı şöfördür kendileri Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Kim gelmiş...gelmişse gelmiş.!! Bu başlıkta sanki bana falcıya gitmeden evvel randevu almak gereklidir.!!Başlığını hatırlattı... Hayy allah yaa nasıl falcıymış.. Geleceğinizi bilemezmi.?? Öğrenciler ilköğretimin beşinci sınıfına kadar ögretmene öğretmenim diye seslenirken altıncı sınıfta bir anda hocam diye seslenmeye başlarlar... Kleo size öğretmenim desem hocammı.? yaa...senin belki haberin yok ama falcı beni kendisi davet etti..... illa gel falına bakayım.. falcı herhalde bende bir ışık görmüş olacak.... hitap konusuna gelince sen istersen biraz daha düşün.....acele etme.... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 ama benim yapabileceğim bişey yoktu hem siz bana bir nezaketen davette bulunmadınız canem bende kendi imkanlarımla içeri girdim.. Allah cezamı vermiş olabilir dün akşam çok fazla eğlenceliydi.. leyla arkadaşım bence kendi arabası ile eve gitmiştir, malum baloya die ben götürecektim yoksa hızlı şöfördür kendileri dün gece konusunda hemfikiriz....... neyse leyla ne yaparsa yapsın...zaten ayakkabımın tekini kırdı...... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Seni en son gördüğümde bana yazarken bakışların farklıydı,sevgiden çok nefreti anlatıyor.? bunu bilmeni istiyorum... üzgünüm.....nefret çok kötü bir kelime.....kimseye nefret duyduğumu sanmıyorum....... ama bazen yazıları ile tedirginlik veren insanı huzursuz kılanlar olabiliyor....daha öncede senin tarzında yazan biri vardı......bilmem o musun... kızgınlıktan ziyade yazdıklarını tam kavrayamamaktan kaynaklanıyor olabilir.....çok farklı bir ifade şeklin var..... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 belkide diğer eşini getirir iş adamının oğlu camdan ayakkabının ne dersin ? Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 belkide diğer eşini getirir iş adamının oğlu camdan ayakkabının ne dersin ? bilmem ki.....masaldaki gibi...... ama sanırım her masaldaki gibi büyücü ve cadılar da vardır........ bu arada sende kaptırdın kendini masala...... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 bende kaptırdım dimi ama ben dün akşam çok eğlendim ne haber sen kendi derdine yan şimdi bekleki bal kabaklı gelsinde alsın seni Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 bende kaptırdım dimi ama ben dün akşam çok eğlendim ne haber sen kendi derdine yan şimdi bekleki bal kabaklı gelsinde alsın seni iyi...senin adına sevindim... benim sanırım çok beklemem gerekecek........ Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 ii peki egzo benim çıkmam gerek sonra görüşürüz... hoşça kal....... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 sende kendine iyi bak hoş ve mutlu kal Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 demek öyle.. öyle olsun.. evet kendim gittim,hızlı şoförümdür ama hani arabam; taksiyle..o da sarhoşmuş,aah ah neler çektim gecenin bir vakti,yanlışlıkla ayakkabasının tekini kırdım diye Kleo intizar etmiş olacak,zati benim de topuğum kırıldı işte öyle..öğleye kadar uyumuşum bir dahaki sefer şoförümü çirkininden seçeceğim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 ama siz didişiyordunuz ve beni davette etmemiştiniz bende biran serzenişte bulundum gittim ama ne geceydi varya Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.