Misafir kleo Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Bende baloya katılmak, sosyeteye girmek istiyom....... bana niye kırmızı halı yok.....limuzin yok... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 aaa hoşgeldin banane banane ben kırmızı halı isterim...............baloya gitmek istiyom......... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 al sana kırmızı halı, yeterki ağlama git baloya paran varmı yanında Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 al sana kırmızı halı, yeterki ağlama git baloya paran varmı yanında param var ama ............ Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 ama artık benden bu kadar baloyada gidecek kişiyi de sen bul Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 ama artık benden bu kadar baloyada gidecek kişiyi de sen bul orada prens eşlik eder bana...ama... sen balkabağından araba yapabilirmisin.......... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 baktım inan ama bulamadım prens hazırsa sölede bi zamet kabaktan arabayıda o buluversin Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 baktım inan ama bulamadım prens hazırsa sölede bi zamet kabaktan arabayıda o buluversin ama başkalarına limuzin tahsis ediyorlar......yoksam beni beğenmiyürsünüz........ Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 neden çoğul konuşuyorsunki burda sen ve benden başka kimse yokki şuan sen en iyisi baloya gitme bak senin ne limuzinin hazır ? Allah bilir senin elbisende yoktur en temizi sen evde otur paşa paşa çay demle ohhh tv' nin karşısına geç ordan izle Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 neden çoğul konuşuyorsunki burda sen ve benden başka kimse yokki şuan sen en iyisi baloya gitme bak senin ne limuzinin hazır ? Allah bilir senin elbisende yoktur en temizi sen evde otur paşa paşa çay demle ohhh tv' nin karşısına geç ordan izle sahi neden kimse bana hoş geldin demiyor....sanırım sosyeteye karışmamı istemiyorlar..... iyiki sen varsın... haklısın galiba çayımı yudumlayım ben....yalnız başıma....elbisemde yok zaten.... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 bak en iyisi şimdi bir sürü kamera falan uğraşma bence Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 meşur olsam fena olmazdı.....belkim kendi limuzinim olurdu araba aramak zorunda kalmazdım...... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 iyi ya git sende o zaman ama karar ver ilk önce istiyormusun gitmeyi ? belki beyaz kabaktan arabası olan biri ile tanışırsın Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 bilemem artık..... baloda kimler var acaba.... biraz beklisem mi..diyorum.. bu arada belki bir incelik gösterip biri camdan ayakkabı ve elbiselerimi getirir belki... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 o ayakkabı ayağına uyacak mı bakalım önce denemek lazım kıss hoşşgeldinn bu arada ben de gideceğim çok heveslendim ,ama aramızda kalsın,reklam olmasın Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 benim ayaklarımı allah özenmişte yaratmış.....hiç şühen olmasın.... 45 nümero ayaklarına biri denemeye kalkmaz inşallah... hep birlikte gidelim.....ama bi limuzin bulmak gerek....... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 benimki de 45 değil Allahıma bin şükür ama küçük demek istiyorsan,bilemiyorum,kıyafetimin altına camdan bir ayakkabı yakışırdı yani bir limuzinimiz bile yok Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 leyla cam ayakkabı benim .....sen başkasını giy..... limuzinimiz olsaydı ben kullanabilirdim ama baloya giderken benim kullanmam hoş olmaz..egzoda şoförümüz olsun.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 eee buyrun ben bırakayım bari sizi Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 niyemiş,ben daha küçüğüm,daha kısayım,dolayısıyla ayağım daha küçük,yani benim olur olsun tabi,şoförümüz var limuzinimiz yok,kabağımız bile yok neyse gelmiş,çok da orjinalmiş,jeep limuzin,şoför dediğin böyle becerikli olacak Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 dimi erkekler ne için var sizler için insan bizi de sokardı baloya Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 dimi erkekler ne için var sizler için insan bizi de sokardı baloya çeşmelerim açıldı kıyamayacağım,sen maskeyle gel,maskeli balo havasında,çaktırmadan girersin,bizden önce de çıkarsın Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 ama öle deme ya ben gecenin en yakışıklı erkeği seçilirsem o zamanda ben sizi tanımam haberiniz olsun Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 eee buyrun ben bırakayım bari sizi çok zahmet olmuş sana sen iyi bir şoforsün... niyemiş,ben daha küçüğüm,daha kısayım,dolayısıyla ayağım daha küçük,yani benim olur olsun tabi,şoförümüz var limuzinimiz yok,kabağımız bile yok neyse gelmiş,çok da orjinalmiş,jeep limuzin,şoför dediğin böyle becerikli olacak seni ayakların benimkinden güzel olamaz....... bak benim ayaklarımın resmi resmi..... bak götürmem seni..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.