Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
tabiki görüyorum kız arkadaşımın olmasının sebeplerinden biride bu karşılıksız seven ilgi göstern biri ne güzel....

nasıl yani kız arkadaşınız sizi karşılıksız seviyor diyemi berabersiniz inanmıyorum :angry:

konuya açıklık getirebilirmisiniz

Gönderi tarihi:
kız arkadaşınız tarafından ilgi görüyormusunuz görmüyormusunuz?

lütfen cevap verin ...

8 tane oldu sadece birinden adam gibi ilgi gördüm.o da evlenmek istiyordu. evlilik istemese sallamazdı.

Gönderi tarihi:

sende evlenseydin.. hayatında ilk defa bi kız sana ilgi göstermiş sende onu bırakmışsındır kesin...erkeklere ilgi gösterince burunları 10 metre yukarda geziyolar canım..ilgi gösterilecek adam var ilgi gösterilmeyecek adam var..

Gönderi tarihi:
sende evlenseydin.. hayatında ilk defa bi kız sana ilgi göstermiş sende onu bırakmışsındır kesin...erkeklere ilgi gösterince burunları 10 metre yukarda geziyolar canım..ilgi gösterilecek adam var ilgi gösterilmeyecek adam var..

yeşilsu benim hayat felsem insanlara hakettigi kadar değer vermek gerekir düşüncesidir.tanuss arkadaşı örnek göstermiyorum ama onunda bir nevi öyle olmuş diğer erkekler gibi sanırım insanlar sevmedikleri hoşlanmadıkalrı insan için değer vermezler bunu kendileri daha iyi düşünebilirler evlenmek içinde hiç değer verilmez evlenmek demek kurtuluş değildir. Hani bir söz vardırya erkekler için değer veren sevgisini içtenliğini gösteren insanları bırakıp daha iyisini bulabilirim düşüncesiyle ayrılıp gittikleri zaman sözlüm içinde düşünmüştüm bizamanlar buna dahil ''3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen gider 2 kuruşluk insana satar seni '' hep bunu düşünür soğuturum kendimi arkadaşım vardı iş ortamında birini çok sevdi çocuğa kapıldı çıktı ama çocuk başka birini de elinde tuttu olan arkadaşıma oldu rezil oldu ve ben o zaman yakınımda olan arkadaşıma bu sözü söylemiştim oda meğer çok doğru bir söz demişti isabetli yani ......

Gönderi tarihi:

ilgi görünce burn kalması diye bişey yok. biz sizin bir haftada gördüğünüz ilgiyi 1 yıld görüyoruz ve ilgisizliğin ne olduğunu sizden 1000 kat iyi biliriz. ilgini değerini de.

onu insan olarak seviyordum ama cinsel olarak pek çekici bulmuyordum.bıraktım.

evlensem kesin aldatırdım ve bunu yaşamasını istmedim. kıyamadım yani. aldatılacak kız değildi.

Gönderi tarihi:

hımm ne diyim..

ama benim sevgilime gösterdiğim ilginin çeyreğini kimse göstermezdi.. e noldu burnu havada! umursamadı bilmem ne oldu aramız bozuldu bi süre sonra tekrar düzeldi bu sefer sebebsiz yere ilgi göstermem onu sıktı bir sürü şey.. sonunda ben ona dayanamayıp bazı soorunlarda araya girince intihar ettim.. hoş mu sence bu kadar şeyi bir erkeğin bir kadına yaşatması? şahsen birdaha hiç bir erkeğe ilgi falan göstermem.. banane o koşsun peşimden hiç umrumda değil..çirkinmiyim hayır..salakmıyım hayır..dengesizlikmi yaptım ahyır.... peki o kim de bana bunları yaşatıyor...

umarım sende kendince birini bulursun..

dostçakal

Gönderi tarihi:
ilgi görünce burn kalması diye bişey yok. biz sizin bir haftada gördüğünüz ilgiyi 1 yıld görüyoruz ve ilgisizliğin ne olduğunu sizden 1000 kat iyi biliriz. ilgini değerini de.

onu insan olarak seviyordum ama cinsel olarak pek çekici bulmuyordum.bıraktım.

evlensem kesin aldatırdım ve bunu yaşamasını istmedim. kıyamadım yani. aldatılacak kız değildi.

bir insanın çok erkekten yada kadından ilgi görmüş olması çok şey ifade etmez sevdiği değer verdiği insandan ilgi görmek mutlu eder bu benim şahsi görüşüm, ''evlensem kesin aldatırdım ve bunu yaşamasını istmedim'' ama tanuss bunu söyliyebilen bir erkek ilerdede yapmıyacağı bir şey değilki ilerde mutlu olmadığını hissettiğin anda yine yapabilirsin bu düşünceyi belirtiyorsun anladığım kadarıyla sen benim yerimde olsan herhalde kesin sende bir boynuz takardın ama seven kadın öyle yapmıyor işte görüyorsun acıda çekiyorsun ama görmemezlikten geliyor ....peki sen çıkarken aldatırdım dediğin insandan o zaman çekici bulmadığını farketmedinmi ama dur farketmiştin ama hayatında biri var olması için tutuyordun başka biri çıkınca terketmiştin hatırladım.....

Gönderi tarihi:
hımm ne diyim..

ama benim sevgilime gösterdiğim ilginin çeyreğini kimse göstermezdi.. e noldu burnu havada! umursamadı bilmem ne oldu aramız bozuldu bi süre sonra tekrar düzeldi bu sefer sebebsiz yere ilgi göstermem onu sıktı bir sürü şey.. sonunda ben ona dayanamayıp bazı soorunlarda araya girince intihar ettim.. hoş mu sence bu kadar şeyi bir erkeğin bir kadına yaşatması? şahsen birdaha hiç bir erkeğe ilgi falan göstermem.. banane o koşsun peşimden hiç umrumda değil..çirkinmiyim hayır..salakmıyım hayır..dengesizlikmi yaptım ahyır.... peki o kim de bana bunları yaşatıyor...

umarım sende kendince birini bulursun..

dostçakal

erkekler 100 kişiden hoşlanır en az 96 sının sevgilisi çıkar. yıllarca her hoşlandıklrı kaıdnı unutmak zorunda kalırlar.yıllaca da red edilriler.onları duygusal yapısı sizinkine çok uzak.onlar hoşlamaktan çok korkarlar bu yzüden.bend e beni etkileyen kadınları huzurumu bozduğu için çok antiptik bulurum.

onlar da üzerlerine üzerlerine gelen kızlara razı olmak zorunda kalıyorlar.

ve 100 ilşkiden 98 inde erkek mantık ilşkisi yaşıyordur ve duygusal bağı yoktur.kadınlar peşlerinde çok adam olduğu için inanılamz bir kendin güven duygusu içine giriyorlar ama adam bulamadığı için üstüne gelen kadınla çıkar. kadın o aşırı ildiden kendini kralice gibi hissederken adamın duygusal olarak hiç bir bağı olamdığını fark edince yıkılıyor tabi o egonun dağılması kolay hazmedilecek bişey değil.intihara bile götürür adamı.geçmiş olsun yapmayın öyle şeyelr size erkek mi yok şu ülkde.elinizi sallsanız erkek..

o da olamdı sevgilisi var bari öteki olsun. o da olamdı eh bari dieğri olsun naapalım.

erkeğin olayı u seçme şansı hemen hemen hiç olamdığı için bulduğuna razı olmak zorunda. içine siniyormu? çoğu zaman hayır.öyle olunc da senin başına gelen luyor. adamın hele de kafası karışıksa ve düşünüp duruyorsa ve o anda üzerine gidersen zaten canı sıkkın , sana patlar.düşünceli adamı kendi haline bırakın kendi kendine çözsün.fazla kurcalanmaz düşünceli adam.

Gönderi tarihi:
bir insanın çok erkekten yada kadından ilgi görmüş olması çok şey ifade etmez sevdiği değer verdiği insandan ilgi görmek mutlu eder bu benim şahsi görüşüm, ''evlensem kesin aldatırdım ve bunu yaşamasını istmedim'' ama tanuss bunu söyliyebilen bir erkek ilerdede yapmıyacağı bir şey değilki ilerde mutlu olmadığını hissettiğin anda yine yapabilirsin bu düşünceyi belirtiyorsun anladığım kadarıyla sen benim yerimde olsan herhalde kesin sende bir boynuz takardın ama seven kadın öyle yapmıyor işte görüyorsun acıda çekiyorsun ama görmemezlikten geliyor ....peki sen çıkarken aldatırdım dediğin insandan o zaman çekici bulmadığını farketmedinmi ama dur farketmiştin ama hayatında biri var olması için tutuyordun başka biri çıkınca terketmiştin hatırladım.....

yaşamımdaki insanı insan larak çok severdim. iyi biriydi ama cinsel olarak çekici bulmuyordum.ilerde başkasıyla uğraşmak istemedim.kıza saygısızlık olurdu.

ben boynuz yemenin ne lduğunu iyi biliorum.kimseye takmam.takacak olsam niye terk edeyim.......aldatırdım.yapmadım. üzülmesin diye.bazen kangren olan yeri kesip atmak grekir.kangren vücuda yayılırsa hasta ölür.

Misafir H@Y€LP€R€
Gönderi tarihi:

ya aslında bu konu çok basit ya bence.erkek ya da bayan asla karşı tarafa aşırı ilgi göstermicek.iki taraftan bi yeri bi süre sora sıkılıo kesinlikle bu ilgiden :D neyse en iyisi benim gibi kız arkadaşım olmasa da sanki 100 kızla çıkıomuşum gibi matrak geçmek :grin: en iyisi bence bu :w00t:

Gönderi tarihi:
yaşamımdaki insanı insan larak çok severdim. iyi biriydi ama cinsel olarak çekici bulmuyordum.ilerde başkasıyla uğraşmak istemedim.kıza saygısızlık olurdu.

ben boynuz yemenin ne lduğunu iyi biliorum.kimseye takmam.takacak olsam niye terk edeyim.......aldatırdım.yapmadım. üzülmesin diye.bazen kangren olan yeri kesip atmak grekir.kangren vücuda yayılırsa hasta ölür.

peki tanuss yazı şeklinden seni hepsi olmasada bazı haklı bulduğum noktalarda oldu bunu açıkça belirtmek isterim peki yaşamındaki insanı çıkmaya başlarken insan olark sevdiğin içinmi çıkıyordun ,çekici buldupun içini çıkıyordun ,gönül macerası olarakmı .....peki o insanında yeşilsu gibi çok sevip intihar etmediği ne malum sen kadınların seni sevmediğine inanmasanda işte bak örnekler gözümüzün önünde insanların duygularıyla oynamayın biri yok diye başkalarını kullanmayın hadi ben biliyordum boynuz yediğimi ama siz erkekler yapmayın insanların duygularıyla oynamayın işte kadın çok sevdiği zaman duygusuz dediğiniz kadınlar yeşilsular gibi intiharlarla sonuçlanıyor

Gönderi tarihi:
kimse kimsenin uygularıyla oynmamalı.ben de üzülmesin diye terk etmiştim.

aslında terk etmeyi, kadınlar iyi yapıyor diyorsunuz ama taunus erkekler bunu daha iyi yapabiliyor kadın gene duygularını gözünün önine getirirp mücadele ediyor ama erkekler başka birini gördüğü zaman anında bitirebiliyor bu çok yanlış o insan onu sevmiş sevmemiş umrunda olmuyor ne zaman ondan darbeyi yiyor o zaman geri döünüş yapıyor çünkü bıraktığı kadının onu çok sevdiğini biliyor madem biliyorsan onu üzüp 45 kiloya kadar niye düşürüyorsun diye sorarlar bune tezatlık söylermisiniz :excl: ....

Gönderi tarihi:
aslında terk etmeyi, kadınlar iyi yapıyor diyorsunuz ama taunus erkekler bunu daha iyi yapabiliyor kadın gene duygularını gözünün önine getirirp mücadele ediyor ama erkekler başka birini gördüğü zaman anında bitirebiliyor bu çok yanlış o insan onu sevmiş sevmemiş umrunda olmuyor ne zaman ondan darbeyi yiyor o zaman geri döünüş yapıyor çünkü bıraktığı kadının onu çok sevdiğini biliyor madem biliyorsan onu üzüp 45 kiloya kadar niye düşürüyorsun diye sorarlar bune tezatlık söylermisiniz :excl: ....

biizm peşimizde 20 kişi yok . ve terk edince 8 ay bulamıyoruz. bizim terk etmemiz size göre çok daha zor. zaten genelde erkek terk etemz. kadın terke der. benim peşimde 20 kişi olşsa ben de hiç düşünmeden terk ederdim.8 ay düşündük de terk ettik.o konularda kaıdnlar çok daha acımasız.en ufak bişeyi bahane eder, hiç adaın gözünün yaşna bakmaz anında tekmeyi basarlar.

Gönderi tarihi:
ya aslında bu konu çok basit ya bence.erkek ya da bayan asla karşı tarafa aşırı ilgi göstermicek.iki taraftan bi yeri bi süre sora sıkılıo kesinlikle bu ilgiden :D neyse en iyisi benim gibi kız arkadaşım olmasa da sanki 100 kızla çıkıomuşum gibi matrak geçmek :grin: en iyisi bence bu :w00t:

hayalperest çok tatlısın ya :lol:

Gönderi tarihi:

kimseye verdiğinden fazlasını vermemek lazım,yapabiliyorsak ne ala -_- hoşlanmadığın biriyle sırf sevgilim olsun diye bişeylere başlamanın mantığıda yok bence :unsure: bayanlar çok daha duygusal sizin boşluk doldurmak için başladığınız beraberlik onun hayatının anlamı olabilir -_-

hani denir ya kaçan kovalanır işte yine böyle bence,kaçmayan kıymetsiz damgası yiyor kaçanda ulaşılmaz olarak kalıyor kıymetine paha biçilmez.darbe üstüne darbe yiyen kızlarda en sonunda taş kalpli olmayı becerebiliyor nihayetinde...

Gönderi tarihi:
kimseye verdiğinden fazlasını vermemek lazım,yapabiliyorsak ne ala -_- hoşlanmadığın biriyle sırf sevgilim olsun diye bişeylere başlamanın mantığıda yok bence :unsure: bayanlar çok daha duygusal sizin boşluk doldurmak için başladığınız beraberlik onun hayatının anlamı olabilir -_-

hani denir ya kaçan kovalanır işte yine böyle bence,kaçmayan kıymetsiz damgası yiyor kaçanda ulaşılmaz olarak kalıyor kıymetine paha biçilmez.darbe üstüne darbe yiyen kızlarda en sonunda taş kalpli olmayı becerebiliyor nihayetinde...

+1 :clover:

Sen bu işi çözmüşün güzelyaz dilerim yaşayarak çözmemişsindir -_-

Peki taş kalpli olmayı becerebildin mi gerçekten?Ben beceremedim de....

Sevgiler

Gönderi tarihi:
+1 :clover:

Sen bu işi çözmüşün güzelyaz dilerim yaşayarak çözmemişsindir -_-

Peki taş kalpli olmayı becerebildin mi gerçekten?Ben beceremedim de....

Sevgiler

taş kalpli olmak zorundasın ... :devil:

yoksa ya yaralı ceylan pozunda yada koyun postunda canına okurlar valla :lol:-_-

Gönderi tarihi:

kaçan ve zorluk çıkaran kadınları sadece aşırı çapkın erkekler sever.ve sadece onlar başa çıkabilir.

bence kadınların öyle işine geldiği için , öle kolaylarına geldiği için bu kaçan kovalanır masalını uydurmuşlar,bir ilşki için emek harcamak onlar için enayilik. erkekler nasıl olsa birbirini çiğniyor onlar için değil mi efenim..... kaçan kovalanırsa ,,,,ben erkeğim biz de kaçıyoruz niye kimse kovalamıyo,

eğer bi ilşki için hiç bir emek harcamaz ve sizden hoşlanan adama zorluk çıkarsanız, çapkın olmayanları zaten kaçırırsınız ve neden hep aldatılıyorum, neden hep şıpsevdi ve çapkınlar bana kalıyor der durursunuz.

onurlu adam kendisine zorluk çıkaran süründürmeye kalkan kadını tanımaz.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.