Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2007 17 yıl yahu ben bu başlığı nasıl görmemişim? hemen ibraz edeyim şahsi listemi: 10-Self Control.(bilen bilir yaradır içimde) 9- Yeke Yeke 8-yona evcimik-abone 7-vaya condios nah ne nah 6-madonna-la is la bonita 5-belinda carla - la luna 4-tarkan-kıl oldum abi 3-coşkun sabah-anılar 2-muhtelif- we are the world 1-lambada... saygıdır hürmettir... ki entelejansiye kusur ettiğim kanaatindedir bu konularda......
Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2007 17 yıl M.C hammer; can't touch this de unutmamak lazım.. videosunu ekleyemedim bence herkes görmeliydi onları
Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2007 17 yıl M.C hammer; can't touch this de unutmamak lazım.. videosunu ekleyemedim bence herkes görmeliydi onları allahım... nası unuturum yahu...madonnayı silip onu yazmalıyım aslında... bi de ayakkabıları vardı onların...
Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2007 17 yıl allahım... nası unuturum yahu...madonnayı silip onu yazmalıyım aslında... bi de ayakkabıları vardı onların... şalvarlarınıda unutmamak lazım..pek yakışıyordu.. ilk çıktığını hatırlıyom da...
Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2007 17 yıl anoow... milli vanilliyi unuttuk kardeş... hem onlar patlatma çıktıydı zamanın en büyük skandalı... karaoke yapıyomuş manyaklar... coşkun sabah selami şahin arif susam üçlüsünü yamadan geçemiycem... bi de ferdi özbeğen ki şahsi favorimdir bu dördü arasında... saygı hürmet entelejansiyanın emrinde...
Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2007 17 yıl M.C hammer; can't touch this de unutmamak lazım.. videosunu ekleyemedim bence herkes görmeliydi onları Buralara video eklememiz istenmiyor sanırım ama link'ini verebiliriz heralde Buradan
Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2007 17 yıl Buralara video eklememiz istenmiyor sanırım ama link'ini verebiliriz heralde Buradan
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2008 17 yıl ümit besen (ı love you) herkes bu şarkıyı söylediğinde inglizce biliyor gbi hava basıyordu ne komik günlerdi yahu..milyonlar sattı bu şarkı hatırlayan var mı?? :)
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 16 yıl sandra-maria magdalena falco-jeannie tanita tikaram-twist in my sobriety gary moore-still got the blues the eagles-hotel california herkese saygılar
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2008 16 yıl erkin koray diyeyim sizler istediğiniz şarkıyı söyleyin hepsi harika....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.