Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2024 Eyl 11 Admin Taylor Swift Kamala Harris'e Desteğini Açıkladı - Kamala Harris'e oy vereceğini duyurdu Alıntı Like many of you, I watched the debate tonight. If you haven’t already, now is a great time to do your research on the issues at hand and the stances these candidates take on the topics that matter to you the most. As a voter, I make sure to watch and read everything I can about their proposed policies and plans for this country. Recently I was made aware that AI of ‘me’ falsely endorsing Donald Trump’s presidential run was posted to his site. It really conjured up my fears around AI, and the dangers of spreading misinformation. It brought me to the conclusion that I need to be very transparent about my actual plans for this election as a voter. The simplest way to combat misinformation is with the truth. I will be casting my vote for Kamala Harris and Tim Walz in the 2024 Presidential Election. I’m voting for @kamalaharris because she fights for the rights and causes I believe need a warrior to champion them. I think she is a steady-handed, gifted leader and I believe we can accomplish so much more in this country if we are led by calm and not chaos. I was so heartened and impressed by her selection of running mate @timwalz, who has been standing up for LGBTQ+ rights, IVF, and a woman’s right to her own body for decades. I’ve done my research, and I’ve made my choice. Your research is all yours to do, and the choice is yours to make. I also want to say, especially to first time voters: Remember that in order to vote, you have to be registered! I also find it’s much easier to vote early. I’ll link where to register and find early voting dates and info in my story. With love and hope, Taylor Swift Childless Cat Lady Çoğunuz gibi ben de bu akşamki tartışmayı izledim. Eğer daha önce izlemediyseniz, şimdi elinizdeki konular ve bu adayların sizin için en önemli konulardaki duruşları hakkında araştırma yapmak için harika bir zaman. Bir seçmen olarak, bu ülke için önerdikleri politikalar ve planlar hakkında elimden geldiğince her şeyi izlediğimden ve okuduğumdan emin oluyorum. Son zamanlarda, 'benim' yapay zekanın Donald Trump'ın başkanlık yarışını yanlış bir şekilde desteklediğinin onun sitesinde yayınlandığını öğrendim. Bu, yapay zeka ve yanlış bilgi yaymanın tehlikeleri hakkındaki korkularımı gerçekten canlandırdı. Bu, bir seçmen olarak bu seçim için gerçek planlarım konusunda çok şeffaf olmam gerektiği sonucuna varmamı sağladı. Yanlış bilgiyle mücadele etmenin en basit yolu gerçektir. 2024 Başkanlık Seçimi'nde oyumu Kamala Harris ve Tim Walz'a vereceğim. @kamalaharris'e oy veriyorum çünkü o, haklar için savaşıyor ve onları savunacak bir savaşçıya ihtiyaç olduğuna inandığım davalar için. Bence o istikrarlı, yetenekli bir lider ve sakinlikle yönetilirsek ve kaosla yönetilmezsek bu ülkede çok daha fazlasını başarabileceğimize inanıyorum. On yıllardır LGBTQ+ hakları, tüp bebek ve bir kadının kendi bedenine sahip olma hakkı için mücadele eden @timwalz'ın aday arkadaşı olarak seçilmesi beni çok yüreklendirdi ve etkiledi. Araştırmamı yaptım ve seçimimi yaptım. Araştırmanız tamamen size ait ve seçiminiz de size ait. Ayrıca, özellikle ilk kez oy kullanacaklara şunu söylemek istiyorum: Oy kullanmak için kayıtlı olmanız gerektiğini unutmayın! Ayrıca erken oy kullanmanın çok daha kolay olduğunu düşünüyorum. Hikayemde kayıt yaptırmanın ve erken oy kullanma tarihlerini ve bilgilerini bulmanın bağlantısını vereceğim. Sevgi ve umutla, Taylor Swift Çocuksuz Kedi Kadını Bu'da instagram'da oyunu vereceğini açıkladığı gönderi View this post on Instagram A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2024 Eyl 11 Yazar Admin Görüş: Elon Musk'ın ürkütücü Taylor Swift yorumu ikiyüzlülüğünü ortaya koyuyor Elon Musk'tan bahsediyoruz. Evet, Musk. Roketler, elektrikli arabalar üreten ve bir şekilde Taylor Swift'i çevrimiçi trollemek için hala zaman bulan adam. Swift'in Kamala Harris'i desteklemesinden sadece birkaç saat sonra, Musk sonsuz bilgeliğiyle, "Güzel Taylor... kazandın... Sana bir çocuk vereceğim ve kedilerini hayatım pahasına koruyacağım." diyen bir tweet ile yanıt verdi. Buna karşılık bakın altına not düşenler ne demiş: Alıntı Anonymous Elon showing the world that he’s a misogynistic pig. Elon never fails to show the world who he really is. Elon dünyaya kadın düşmanı bir domuz olduğunu gösteriyor. Elon dünyaya gerçekte kim olduğunu göstermekte çok başarılı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.