Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Luci'cim tam gaz devam arkadaşım, iyi gidiosun.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Luci'cim tam gaz devam arkadaşım, iyi gidiosun.. kaçmak kovalamak gibi bişey mi Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Kıs nereye gidiyom ne gülüyonuz siz gene yaa Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Kıs nereye gidiyom ne gülüyonuz siz gene yaa anladın sen onu luci Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 sevgililer günün kutlu olsun... bu şarkı da sen çok sevdigin icin... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 ÖZLEDİM SENİ.. özledim seni... ayrılık yüreğimi uyuşturuyor karıncalandırıyor nicedir. beynimi uyuşturuyor özlemin... çok sık birlikte olmasak bile benimle olduğunu bilmenin bunca zamandır içimi ısıttığını yeni yeni anlıyorum Yokluğun, Hatırladıkça yüreğime saplanan bir sizi olmaktan çıkıp mütemadiyen bir boşluğa Sabahları seni okşayarak başlamaları aksamları her isi bir kenara koyup seninle baş başa konuşmaları özlüyorum; oynaşmalarımızı, yürüyüşlerimizi, sevimli haşarılığını, çocuksu küskünlüğünü... Nasılda serttin başkalarına karşı beni savunurken; ve ne kadar yumuşak bir çift kısık gözle kendini ellerimin okşayışına bırakırken Gitmeni asla istemediğim halde buna mecbur olduğunu görmek ve sana bunları söylemeden 'git artık' demek 'beni ne kadar çabuk unutursan, o kadar çabuk kavuşacaksın mutluluğa' demek sana nede zor seni görmemek ve belki yıllar sonra karsılaştığımızda bana bir yabancı gibi bakmanı istemek senden... yeni bir sevdayı yasakladığım kalbime söz geçirmek.... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Kendi olarak, sana gelen- sana gereksinimi olmadan, seni isteyen- sensiz de olabilecekken, senin ile olmayı seçen- kendi olmasını, seninle olmaya bağlayan- - O, işte... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 mrb levent.... anı defterin hayırlı olsun... gecen kızdıgım ıcın üzgünüm kusura bakma kib.. levent mi ? sen anlamisindir neden sordum.... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 dedıydım bende bı geleyım ugrayayım bı bak elım bosta gelmedım sana hedıye getırdım. ama bunu forumda kullanma mıllet yeterınce korkuyo zaten. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 ya Luci nerelerdesin sen hic gelmiyorsun artik buralara arada ugra Gecen Emrahi gordum aklima sen geldin neden hatirlicakmisin bakayim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.