Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2024 Ağu 2 Admin Yüzücüler neden Olimpiyat yarışlarından önce parka giyer? İşte nedeni: Bunu kendinize veya Olimpiyatları birlikte izlediğiniz kişiye sorduğunuzu biliyorsunuz. Paris'teki yüzücüler havuza girmeden önce neden dev parkalar (yani ceketler) giyiyor? Arena gerçekten soğuk mu? Rahatlık sorunu mu? Bu sorunun cevabı için Paris'te bulunan ve USA TODAY Sports için bu konuda yazan Michelle Martinelli'ye yöneliyoruz: "Sıcaklık ve biraz kişisel cazibenin birleşimi." Bu parkalar kasların sıcak kalmasına yardımcı oluyor ve soğuk bir havuzda yüzdükten sonra ısınmak daha kolay oluyor. Ancak, biraz da stil gerekiyor. İşte ABD Takımı yüzücüsü Regan Smith'in ona söyledikleri: Smith, 200 kelebek finalinde ikinci olduktan sonra "Pembe eldivenler benim özel küçük parıltım - ve botlar," dedi. "En sevdiğim renk pembe ve yüzmede kendinizi çok fazla ifade edemiyorsunuz. Saçınızla eğlenceli bir şey yapamıyorsunuz, gerçekten makyaj yapamıyorsunuz. Bu yüzden eğlenceli, küçük, sevimli şeyleri bir araya getirmeyi seviyorum." Kaynak: FTW
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.