Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Çiçeklerin En Güzeli Sardunyamın Doğum Günü

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

:clover:İyiki Doğdun Sardunyam..:clover:

Pastanı diğer topicte verdim arkadaşım..;) Yeni yaşına girdiğin gün,ömrünün güzelliklere açılan kısmının başlangıcı olur umarım..

Cumhuriyet tutkununa uygun bir çiçek seçtim..;)

133848092ce0ea435e7mkj4.jpg

Gönderi tarihi:

sen armağanların en tatlısısın herhangi bir pahayla ölçülemezsin benim için... cadımsın sen... bitanem sende bendeki yerini biliyorsun... sana karşı duygularımı kelimeler anlatmaya yetmez... gerçekten yetmez... o kadar sağlam bir karaktere sahipsinki, bu forumda bulunman ve seni tanımış olmam benim dostum olman ne demek biliyormusun? bu forum senin sayende benim için çok daha anlamlı... burada seni tanıdım, kalbime çok yakın bir kalp tanıdım... güvensizdik en başta birbirimize ama birşey vardı bizi çeken bunu hissediyorduk, o güvenebileceğim biri diyordum... yanılmadım... Frozenim sen kendi kıymetini bilmiyorsun hayatımın en güzel renklerinden birisi sensin... :wub: bana güvendiğin için teşekkür ederim ben bunun ne demek olduğunu iyi biliyorum... Allah izin verirse seni hayal kırıklığına uğratmayacağım... dostum...

:crying: çok duygulandım..şu an salya sümük şeklinde..feci bir durumdayım yane.. :crying: yalan gıcığım :hug: acık gözyaşları süzüldü o kadar :laughing:

ne yaşadığının bir önemi yok sen belli etmezsin acılarını

basıp üstünden geçenler,sonra geri döndüklerinde kucak açıp belli etmezsin acılarını

sevgini sunduğun şanslı insanlar alabileceklerini alıp senden büyüyerek giderler bir parçanla birlikte.. belli etmezsin acılarını..

söyleyemediğin sözler yüzünden içinde biriken fırtına yine sadece seni boğar..onu bile belli etmezsin sen..

belki birgün diyorum ve diliyorumki sardunyam kendin için yaşamayı öğrenirsin.. :gul:

güvenebileceğimi öğrettiğin ve beni anladığın ve sabrın için teşekkür ediyorum dostum benim.. :wub:

bunların dışında seni heç sevmiyom zati <_< ..gıs mahvettin beni..beynimi yedin.. :whistling::w00t:

Gönderi tarihi:
ben senin için bişeyler yazacak olsam bunlara benzer şeyler yazardım çünkü biliyorumki sen benim ruh ikizimsin, bana yaşattığın bütün güzel duygular için çok teşekkür ederim... seni tanımak benim için bu yılın en güzel armağanlarından biriydi... biliyorum bir dost kazanmaktan daha büyük bir armağan yoktur... bende seni çok seviyorum, hayatımda hiç yapmacık sevmedim bazen nezaketen sevdiğimi söylediklerim oldu ama gerçekten sevdiklerim mutlaka bunu hissetmişlerdir çünkü asla içimde tutamam...

canım iğdem, doğumgünü sayfamı açtığın için beni hayatının bir yerine kattığın için, beni sevdiğin için, seni sevmeme izin verdiğin için, var olduğun için teşekkürler... yollarımızı birleştiren Allah'a şükürler olsun... sen bendeki yerini biliyorsun orada yerin çok sağlam... ve yaşadığım sürece orada olacaksın... iyiki varsın... iyiki, ne diyebilirim ya, sen nadir bulunan bir cevhersin benim için... o yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum... :wub:

:hug::wub::kiss:

Gönderi tarihi:

Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir... Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara...

DUNYADA ESSIZ BIR GUZELLIK VARSA O DA KALBINDEDIR. HAYATININ BUNDAN SONRASI KALBININ GUZELLIGI GIBI GECSIN. IYI KI VARSIN VE IYI KI DOGDUN ÇITI PITI ABLAM BENİM :wub:

biraz geç kaldım ama buralarda değildim ablacım ;)

Gönderi tarihi:

:clover:İyiki Doğdun Sardunyam..:clover:

Pastanı diğer topicte verdim arkadaşım..;) Yeni yaşına girdiğin gün,ömrünün güzelliklere açılan kısmının başlangıcı olur umarım..

Cumhuriyet tutkununa uygun bir çiçek seçtim..;)

133848092ce0ea435e7mkj4.jpg

çok teşekkür ederim arkadaşım... çiçek için ve ayrıca dileğine amin diyorum... sağolasın... :clover:

Gönderi tarihi:
:crying: çok duygulandım..şu an salya sümük şeklinde..feci bir durumdayım yane.. yalan gıcığım acık gözyaşları süzüldü o kadar

ne yaşadığının bir önemi yok sen belli etmezsin acılarını

basıp üstünden geçenler,sonra geri döndüklerinde kucak açıp belli etmezsin acılarını

sevgini sunduğun şanslı insanlar alabileceklerini alıp senden büyüyerek giderler bir parçanla birlikte.. belli etmezsin acılarını..

söyleyemediğin sözler yüzünden içinde biriken fırtına yine sadece seni boğar..onu bile belli etmezsin sen..

belki birgün diyorum ve diliyorumki sardunyam kendin için yaşamayı öğrenirsin.

güvenebileceğimi öğrettiğin ve beni anladığın ve sabrın için teşekkür ediyorum dostum benim..

bunların dışında seni heç sevmiyom zati ..gıs mahvettin beni..beynimi yedin..

gerçek bir dost gibi nasıl okumuş içimden geçenleri... canım cadım... ya seni çok özledim ben... :crying::hug::wub:

teşekkür etsem şimdi yetecekmi duygularımı anlatmaya... yetmeyecek o yüzden teşekkür etmiyorum sana SENİ SEVİYORUM... diyorum... :wub:

Gönderi tarihi:
:hug::wub::kiss:

:wub: iğdelerin en mis kokulusu bir günlüğüne evdeyim ve sabahın köründe kalkıp yazdıklarınızı görmek istedim... :wub:

Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir... Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara...

DUNYADA ESSIZ BIR GUZELLIK VARSA O DA KALBINDEDIR. HAYATININ BUNDAN SONRASI KALBININ GUZELLIGI GIBI GECSIN. IYI KI VARSIN VE IYI KI DOGDUN ÇITI PITI ABLAM BENİM

biraz geç kaldım ama buralarda değildim ablacım

canımıniçi güzel Mine'm :wub:

hiç önemli değil erken yada geç... öyle güzel sözler yazmışsınki çok mutlu ettin beni... amin Mine'm... :wub:

seni ve kankinide çok özledim... :)

bu arada öm atarak doğumgünümü kutlayan tüm arkadaşlarıma ayrıca teşekkürler... :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.