Φ bohem Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 olur yerim artık çıkmam gerek çok eğlendim sağol Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 bende saol kendine iyi bak.... Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 KARAYEMİŞ (karadeniz yöresinde yetişen lezzetli bir meyve) Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Rize bölgesinin çaydan sonraki gelir kaynağı. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 SELENDER (tahıl ambarı) Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 RAFTİNG (doğamızın sporu) Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 dayanamamışsın yine yapıştırmışın karayemişi selam... Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 daha ne istiyon karayemişi ayağına getirdim sanada slm Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 virüslerden böcüklerden kurtulabildinmi bohem bi ara bayağı bi yoğundun şimdilik yemekmuabbeti yapmasak ben çok acıktım bugün ne hikmetse Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 evet egzo pc me güzel bir duş aldırttım böcekleri döküldü sen yoğun olduğumu nasıl anladın Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 kaptan dedi uşaklar cıkayiriz hamsiye yalandı ki felekler kaysin takalar suya toplayın kalamari gidelum siya siya yoroz açıklarında edelum baştan viya kaptan dedi uşaklar yavaş salın ağlari suyun gelinleridur incitmeyin onlari hamsi küçük bir baluk sakın ha aldanmayin soyu çok kalabaluk yan gözüyle bakmayun ablasi barbunyadur dudaklari kırmızi ağbisi vuran baluk görmesin ikimizi hamsi anasi tirsi bubasi da kefaldur dere ağızlarında nöbet tutan çakaldur teyzesi mezgit olur enitesi istavrit hamsiye bacanaktur alacali izmarit hamsinin görümcesi mercan ile karagöz kayaların dibinde oynaşır iki dansöz hamsinin görümcesi torik derler adına hansi gelin olanda da kaynanasi kofana orkinas kaynatasi yunus anneannesi uskumru da hamsinin olur bizde kumasi dedesi olur mersin tondur büyükbabasi alabaluk hamsinun dereden akrabasi hamsinun azmanina bizde derler balina köpekbalığı deriz suda havlayanına vuran hamsiye denur bizde çekiç balığı bıçak taşıyan hamsi olur kılıç balığı kız hamsiye hamsiye türkini diyecegum çok da severum seni uy nasil yiyecegum Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 ooo marti buralara gelirmiş hoşgeldin şiire bayıldım Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 şiir diil fuat sakanın şarkısı Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 dimi sonradan tahmin ettim şiir olmaz diye Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Ben bir garip hamsiyim da Düştüm dalgalarına da Düştüm dalgalarına Karadeniz zalim olma Ayırma beni yardan da Beni yardan ayırma Ben bir garip uşağımda Düştüm karasevdaya Ayırdılar sevdiğimden Kızıyorum dünyaya da Kızıyorum dünyaya Gözlerime bakanlar da Garip diyor halime Ateş düştü yüreğime Aktım karadenize Ben bir garip hamsiyim da Dütüm dalgalarına da Düştüm dalgalarına Karadeniz zalim olma Ayırma beni yardan da Beni yardan ayırma Fırtına bora deniz Dalgası deli deniz Gözleri karadeniz Yol verdöneyim Ayna Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 hey gidi karadeniz doldi da taşamadi etmiyelum sevdaluk edenler yaşamadi e verane raüani - ey virane tepe guri üoxomiüani - yüregimi oynattın megaşkva vigzalare - bırakıp gideceğim ama eüemire uiüani - sırtımda sepet gibisin sensiz gidemiyorum yaw hele ben kendimi anlamıyorum karadenizliyim fuat saka çaldımı içimde bişiler kıpırdanır halay havası çıkar taaa şırnaktan halay çekmek isterim bazende çökertmeeeeeeeeeeeeeeeeden çıkarım falan hey allam Ankara topiğinde kadıköyden söz ettik rizenin başına neler gelecek çok merak ediyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.