Φ bohem Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 bohem toprak çıktık bak gördünmü benda çayeliliyim baba tarafından ya bende üzülüyodum koca forumda benden başka kimse yokmu Rizeli diye ben istanbulda doğup büyüdüm ama kimse benden daha Rizeli olamaz Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 doğrudur bende izmitte doğdum büyüdüm, sonuna kadarda izmit'liyim ama aslımızı hiçbir zaman unutmayız... Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 ya ilham geldi bu gece resim ekliycem Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 maşallah Allah arttırsın bu ne sevgi? hiç gidip gördünmü? Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 fırsat buldukça gidiyorum. bu yaz egedeydim seneye inşallah gidicem orası çayeline bağlı dimi tanıdım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 evet çayeli, ege'den bin kat güzeldir bence karadeniz, tabii yurdum her yeri güzel ama karadeniz başka Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 egzorsist bende aradım bulamadım ya bide şey olcaktı hani siyah üzümden yapılıyo pepeçi Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 bende bulamadım üstteki yemek nedir bilimisun? bide yapabilirmisun Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 ya bende çok baktım ama çıkartamadım ben yöremizin yemeklerini yapamıyorum maalesef ama başka hertürlü yemeği yaparım yöre yemekleri engüzel kendi bölgesinde yapılır bence. çünkü orda insanlar doğal ateşlerde pişiriyor, ve odunda pişen yemekler ayrı bir lezzet kazanıyor. (sanırım o yemek lahanadan yapılan bi çeşit haşlamadır ama emin değilim) sen uyumayı düşünmüyormusun Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 hayır senin geldi galiba ve doğru bildin kara lahana ve çok severim, olsun öğrenirsin zor değildir herhalde Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 hayır senin geldi galiba ve doğru bildin kara lahana ve çok severim, olsun öğrenirsin zor değildir herhalde yo benimde uykum yok ama ben yarın izinliyim oyüzden. senin için söyledim kara lahanayı bende çok severim helede sarması bak görüyonmu egzorsist canım çekti şimdi ya keşke teknoloji iyice gelişsede. Google' dan yemek alsak nasıl olcaksa Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 neden olmasın ben fazla uyumayı sevmem, uyku insan hayatında boşa geçirdiği bir vakit illaki lazım ama ben fazla almayayım yada bi hamsi kapama olsaydı ne dersin olmazmıydı şimdi tereyağlı pilav üzerine Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 uykumu severimde ama bugece oturmak istedim valla yenirdi zaten yarın balık aldırcam baksana işkence olmaya başladı Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 yanına bide salata bol yeşillikle yanına bide helva limonlayıp seyretsen bile doyarsın yarın izinli olman belki uykunun gelmemesine sebep olabilirmi? Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 aynen öyle yoksa kaçıncı uykumda olurdum balık salata iyide. helvayı anlamadım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 tahin helvası ben çok severim balıkla birlikte eğer denemediysen tavsiye ederim Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 tamam denerim ama helva soğukta daha iyi gider zırh gibi adamın içini yakar ya egzo ben sana egzo diyebilirim dimi tamamını yazarken karnım acıkıyo ya burda acaip gülüyorum bak iyiki gelmişin bu topice. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 diyebilirsinde yazaraken karnını nasıl acıktırdığımı düşünürken bende burda koptum Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 şimdi hemen açıklıyım hani yazarken ben içimden söyleyerek yazıyorum yani egzooooooooooorsist derken nefesim tükeniyo hele sist bölümü ve enerji harcamış oluyorum oaçıdan. ya anlamı ne nerdenesti Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 helva ye nefesin açılır Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.