Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bohem toprak çıktık bak gördünmü benda çayeliliyim baba tarafından :)

ya bende üzülüyodum koca forumda benden başka kimse yokmu Rizeli diye :) ben istanbulda doğup büyüdüm ama kimse benden daha Rizeli olamaz :)

• Cevaplar 115
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

ya bende çok baktım ama çıkartamadım :(

ben yöremizin yemeklerini yapamıyorum maalesef ama başka hertürlü yemeği yaparım :)

yöre yemekleri engüzel kendi bölgesinde yapılır bence.

çünkü orda insanlar doğal ateşlerde pişiriyor, ve odunda pişen yemekler ayrı bir lezzet kazanıyor.

(sanırım o yemek lahanadan yapılan bi çeşit haşlamadır ama emin değilim)

sen uyumayı düşünmüyormusun

Gönderi tarihi:

hayır :) senin geldi galiba ve doğru bildin kara lahana ve çok severim, olsun öğrenirsin zor değildir herhalde

yo benimde uykum yok ama ben yarın izinliyim oyüzden. senin için söyledim :)

kara lahanayı bende çok severim helede sarması :D bak görüyonmu egzorsist canım çekti şimdi :D

ya keşke teknoloji iyice gelişsede. Google' dan yemek alsak :lol: nasıl olcaksa :D

Gönderi tarihi:

neden olmasın :) ben fazla uyumayı sevmem, uyku insan hayatında boşa geçirdiği bir vakit illaki lazım ama ben fazla almayayım :) yada bi hamsi kapama olsaydı ne dersin olmazmıydı şimdi tereyağlı pilav üzerine :)

Gönderi tarihi:

tamam denerim :D ama helva soğukta daha iyi gider zırh gibi :lol: adamın içini yakar :lol:

ya egzo ben sana egzo diyebilirim dimi :) tamamını yazarken karnım acıkıyo :lol:

ya burda acaip gülüyorum :D

bak iyiki gelmişin bu topice.

Gönderi tarihi:

:w00t::w00t::w00t: şimdi hemen açıklıyım :D hani yazarken ben içimden söyleyerek yazıyorum

yani egzooooooooooorsist :lol: derken nefesim tükeniyo hele sist bölümü :D ve enerji harcamış oluyorum oaçıdan.

ya anlamı ne nerdenesti

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.