Φ Mermer Yürekli Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 öyle değilim işte cümle alem bilir benim nasıl gaddar olduğumu sende ona göre dikkatli davran bide fotokopi olmuşsun hee Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 öyle değilim işte cümle alem bilir benim nasıl gaddar olduğumu sende ona göre dikkatli davran bide fotokopi olmuşsun hee gaddarmı ay çok korktum senden.. hep böyle dalga geçerekmi iletişim kurarsın insanlarla.. hep çd. yakalıyorum seni bide çi. çıksan karşıma, yaktım ozaman.. gaddar Alıntı
Φ Mermer Yürekli Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 beni öyle herkes çi yakalayamaz kıdemin yetmiyor demekki Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 beni öyle herkes çi yakalayamaz kıdemin yetmiyor demekki oy oy oy sabahın köründe kalktım yine kaçırdım... burda kıdemim olsa nolcak yoksa ödülmü veriyolar.. gaddar yazmıycam diyorum alışkanlık oldu nikotin gibi bişey.. Alıntı
Φ Mermer Yürekli Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 ancak ben istemezsem yazmazsın öyle kafana göre değil birde merak ettim şimdi çi yakalasan ne olacak acaba Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 ancak ben istemezsem yazmazsın öyle kafana göre değil birde merak ettim şimdi çi yakalasan ne olacak acaba mermer yüreğini mıcıra çevirirdim Alıntı
Φ Mermer Yürekli Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 eee sen laz kızısın korkulur senden zaten başıma ne geliyorsa bu laz kızlarından geliyor ama sen genede dikkatli ol bak turkish media çetesi var arkamda ona göre Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 eee sen laz kızısın korkulur senden zaten başıma ne geliyorsa bu laz kızlarından geliyor ama sen genede dikkatli ol bak turkish media çetesi var arkamda ona göre muhaha sen hep arkandaki insanlaramı güvenirsin korkak ne olcak Alıntı
Φ Mermer Yürekli Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 ula paçi baa bak tahralan çeserum senihaa adami deli etma Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 ula paçi baa bak tahralan çeserum senihaa adami deli etma kıyma bana ühühü Alıntı
Φ Mermer Yürekli Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 ne o lazkızı korkmayamı başladı Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 ne o lazkızı korkmayamı başladı yok canım şuraya bak üzülmeye başladım şakayla başladık nerdeyse birbirimizi yiycez en iyisi buna bi son vermek Alıntı
Φ Mermer Yürekli Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 bizim buralarda gayet normal böyle şeyler sen nerde yaşıyorsun galiba rizede değilsin Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Rizeden bir görüntü... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 bohem toprak çıktık bak gördünmü benda çayeliliyim baba tarafından Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.