Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl öyle değilim işte cümle alem bilir benim nasıl gaddar olduğumu sende ona göre dikkatli davran bide fotokopi olmuşsun hee
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl öyle değilim işte cümle alem bilir benim nasıl gaddar olduğumu sende ona göre dikkatli davran bide fotokopi olmuşsun hee gaddarmı ay çok korktum senden.. hep böyle dalga geçerekmi iletişim kurarsın insanlarla.. hep çd. yakalıyorum seni bide çi. çıksan karşıma, yaktım ozaman.. gaddar
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl beni öyle herkes çi yakalayamaz kıdemin yetmiyor demekki oy oy oy sabahın köründe kalktım yine kaçırdım... burda kıdemim olsa nolcak yoksa ödülmü veriyolar.. gaddar yazmıycam diyorum alışkanlık oldu nikotin gibi bişey..
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl ancak ben istemezsem yazmazsın öyle kafana göre değil birde merak ettim şimdi çi yakalasan ne olacak acaba
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl ancak ben istemezsem yazmazsın öyle kafana göre değil birde merak ettim şimdi çi yakalasan ne olacak acaba mermer yüreğini mıcıra çevirirdim
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl eee sen laz kızısın korkulur senden zaten başıma ne geliyorsa bu laz kızlarından geliyor ama sen genede dikkatli ol bak turkish media çetesi var arkamda ona göre
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl eee sen laz kızısın korkulur senden zaten başıma ne geliyorsa bu laz kızlarından geliyor ama sen genede dikkatli ol bak turkish media çetesi var arkamda ona göre muhaha sen hep arkandaki insanlaramı güvenirsin korkak ne olcak
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl ula paçi baa bak tahralan çeserum senihaa adami deli etma kıyma bana ühühü
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl ne o lazkızı korkmayamı başladı yok canım şuraya bak üzülmeye başladım şakayla başladık nerdeyse birbirimizi yiycez en iyisi buna bi son vermek
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl bizim buralarda gayet normal böyle şeyler sen nerde yaşıyorsun galiba rizede değilsin
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 18 yıl bohem toprak çıktık bak gördünmü benda çayeliliyim baba tarafından
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.