Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 tühh..şu geçenki ufaklıklar-zıplayan smileyler- olsaydı keşke..bu topice çok yakışacaklardı.. herneyse..yapmanız gerekeni biliyorsunuz..isminizin harfleriyle japon alfabesindeki bu harfleri eşleştirmek.. benim adım tekitamoari..şimdiden memnun oldum.. *A- ka * B- tu * C- mi * D- te * E-ku * F- lu *G- ji * H- ri *I- ki *J- zu *K- me *L- ta *M- rin *N- to *O-mo *P- no *Q- ke *R-shi *S- ari *T-chi *U- do *V- ru *W-mei *X-na *Y- fu *Z- zi örnek veriyorum; Sarah = ari ka shi ka ri > arikashikari ece =ku mi ku > kumiku Sabrina = ari ka tu shi ri to ka >arikatushiritoka deneyin..eğlenceli oluyor.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 benim adım lushimozikuto Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 memnun oldum canem.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 gıss tekitamoari ne sarılıyon beee daha yeni tanıştık...insan azcık ciddi olur Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 biliyodum böyle diyeceğini lushimozikuto.. ama elden ne gelir kanım kaynadı bi kere.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 canem tekitamoari bende bu fevkaladelik variken zati kaynamasa şaşardım.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 ben de takufutaka çok fiyakalı bir adım varmış Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 ben de takufutaka çok fiyakalı bir adım varmış kurufatma gibimi canem chikatokushi ajdarın şarkısı gibi olmuş egzo..çikitamuz Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 kurufatma gibimi canem ajdarın şarkısı gibi olmuş egzo..çikitamuz evet onun gibi canım,bana takatuka tekerlemesini de çağrıştırmıştı,ama hiç olmazsa telaffuz edebiliyom,sizinkileri hiç edemiyom Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Watashi no namae wa Chikadoshidoari desu..(Taurus) ChikadoshidoariRindochikiari (Taurusmutis) Waruku wa arimasen..? Tonoshinde masu ka..? Jaa ne.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 ben de takufutaka, çok fiyakalı bir adım varmış merhaba kurukafa.. ay çok pardon takufutaka.. gerçekten de pek bi fiyakalı adınız var.. chikatokushi cikko suşi ha.. dimek bu markayla suşi üretimine başlanmış.. pek memnun oldum.. kurufatma gibimi canem ajdarın şarkısı gibi olmuş egzo..çikitamuz Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 japoncayı sökeceğiz yakında,çok kolaymış meğer Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 japoncayı sökeceğiz yakında,çok kolaymış meğer Nihon-go hanaseru hito wa imasen ka..? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Watashi no namae wa Chikadoshidoari desu..(Taurus) ChikadoshidoariRindochikiari (Taurusmutis) Waruku wa arimasen..? Tonoshinde masu ka..? Jaa ne ismini telaffuz etmenin bir Japon için bile imkansız olduğu bu arkadaş olayı aşmış gözüküyor.. valla altta ne yazdığını anlamadım sakın kötü bişey diyo olmasın.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 valla altta ne yazdığını anlamadım sakın kötü bişey diyo olmasın.. iie, soo dewa arimasen.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Nihon-go hanaseru hito wa imasen ka..? : bunlar alfabede yok yaw,başka bir dil olsa gerek Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 : bunlar alfabede yok yaw,başka bir dil olsa gerek Aaa.. Aranızda Japonca bilen yok mu diye sordum yaw.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 iie, soo dewa arimasen.. ahha..valla bu kez kötü bişey dedi.. bunlar alfabede yok yaw,başka bir dil olsa gerek dooru diyosun tatlı çileğim..Mehmet Ali Erbil misali uyduruyormu ne..? sakın essahtan biliyo olmasın..? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Ayıp size valla..Hepsi doğru,isterseniz yapayım tercümelerini.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 bence de doğrusunu biliyor Diloşum,mahcup olacağız şimdi Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Watashi no namae wa Chikadoshidoari desu..(Taurus) ChikadoshidoariRindochikiari (Taurusmutis) Waruku wa arimasen..? Tonoshinde masu ka..? Jaa ne.. Benim adım Chikadoshidoari..(Taurus) ChikadoshidoariRindochikiari (Taurusmutis) Fena değilim.. Eğleniyor musunuz..Hadi eyvallah..(Argo) Nihon-go hanaseru hito wa imasen ka..? Japonca konuşabilen biri yok mu.. iie, soo dewa arimasen.. Hayır,öyle değil.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 mahcup oldum bile Japonca konuşabilen biri mi.. adımı ezberlemek şöyle dursun,okuyabilseydim.. Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Ben adımı çince bilmek istiorum... Nolcak şimdi.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 *A- ka * B- tu * C- mi * D- te * E-ku * F- lu *G- ji * H- ri *I- ki *J- zu *K- me *L- ta *M- rin *N- to *O-mo *P- no *Q- ke *R-shi *S- ari *T-chi *U- do *V- ru *W-mei *X-na *Y- fu *Z- zi zikufutokuno-ne bu ya ne dediğü belırsız Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.