Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

HEY ÜSTTEKİ SENİ.....................GÖRDÜM BUGÜN.

Önerilen İletiler

• Cevaplar 1,5b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

yok ben anladımmmm senin canın çok sıkılmışşş..sedoşu özlemişsinn..wallaa öle gördüm :lol::P

Gönderi tarihi:
yok ben anladımmmm senin canın çok sıkılmışşş..sedoşu özlemişsinn..wallaa öle gördüm :lol::P

çok bilmiş gördüm seni canım :P

ne özliycem o gıcığı akşam akşam gıcığı hatırlattın bana :wacko: tüylerim diken diken oldu beeeeee

Gönderi tarihi:

Yalan söyler gördüm seniii gidi seniiii B):lol:

Özledin işte hadi itiraf et..hem senin de gıcıklıkta eksik bi yanın yok :w00t::P

Gönderi tarihi:
Yalan söyler gördüm seniii gidi seniiii B):lol:

Özledin işte hadi itiraf et..hem senin de gıcıklıkta eksik bi yanın yok :w00t::P

Tamam itiraf ediyorum yakaladın beni özledim oysa okadar çaktırmamaya çalışıyordum tebrik ederim nasıl farkettin hayret :w00t::P:flowers:

( Delimi ne hee diyorum artık ) :)

Gönderi tarihi:
Tamam itiraf ediyorum yakaladın beni özledim oysa okadar çaktırmamaya çalışıyordum tebrik ederim nasıl farkettin hayret :w00t::P:flowers:

( Delimi ne hee diyorum artık ) :)

Bunun adına zeka diyorlar..öle herkesin bilebileceği bişi diill.. -_- belki hiç duymamışsındır hayatında :lol:

Ama sende de var galiba biraz bundan..Farketme kaabiliyeti yüksek gördüm senii :w00t: deliyim ben iyi tahmin :lol:

Gönderi tarihi:
Bunun adına zeka diyorlar..öle herkesin bilebileceği bişi diill.. -_- belki hiç duymamışsındır hayatında :lol:

Ama sende de var galiba biraz bundan..Farketme kaabiliyeti yüksek gördüm senii :w00t: deliyim ben iyi tahmin :lol:

affet beni cahilliğime ver ben ettim sen etme bağışla beni bunlarda çiçeğim size layık değil ama :clover: :clover: :D

:stuart:

Deli deliyi görünce çomağını saklar :P

Gönderi tarihi:
affet beni cahilliğime ver ben ettim sen etme bağışla beni bunlarda çiçeğim size layık değil ama :clover::clover::D

:stuart:

Deli deliyi görünce çomağını saklar :P

Keçi miyim ben ne o ölee yeşil yeşil ot veriyorsun -_- neyseee kabul ediyim bari nezaketen :P

Al bunlar da benden sana göz hakkı olmuştur diee :clover::clover::lol:

• 1 yıl sonra...
  • 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

sizi yorgun gördüm bugün... :unsure:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.