Φ AÇA Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 tamam olur karma yaparız onları sizin filmdeki gibi cani olur hepsi şu simit ailesi vardı ya ayrıca seni bu izdivaçtan ötürü çok mutlu gördüm Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Açayı biraz üzgün gördüm Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 aysumu mutlu gördüm ayrıca ilgili... fearles_mani düşünceli gördüm biarzda sinirli... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Açayı bilmem ama kendimi açayı merak eder gördüm ( sölesene noldu kısss ) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 senide Aysumdan geri kalmaz gördüm Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 yüksekten korkar ve benim tarafımda gördüm Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 benim tarafımda gördüm yanılıyor gördüm Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 yavuklumla kavga ettik yaa sanırım ayrılcasss :( evlilik arifesinde gördüm seni Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 yanılıyor gördüm kıskanç gördüm yaa açam bişicik olmas biraz zaman geçer sora barışırsınız bu kadar kolay değil ayrılmak .. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 yavuklumla kavga ettik yaa sanırım ayrılcasss :( beraberliklerde kavgalarda olucak tabi ki açacım bunlar tuzu, biberi derler ya hakkaten öyle küsersiniz, barışırsınız, kavga edersiniz ama gönül almayı, özür dilemeyi de bilmek lazım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 yüksekten korkar ve benim tarafımda gördüm yanılıyor gördüm Beni paylaşamaz gördüm sizi yavuklumla kavga ettik yaa sanırım ayrılcasss Takma kafana tatlım bak Kankim doğru söylüyor ne de olsa tecrübe konuşuyo tabe Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 her zamanki gibi gördüm.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Çok sıradışı gördüm Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Çok sıradışı gördüm tam o yanakları ısırılacak kıvama gelmiş gördüm Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Çok lafcı gördüm __ fearless Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 tam o yanakları ısırılacak kıvama gelmiş gördüm Sen kimin yanaklarını ısırıyon bakem Şaşırmış gördüm seni Çok lafcı gördüm __ fearless Agresif gördüm Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Sen kimin yanaklarını ısırıyon bakem Şaşırmış gördüm seni kıskanç gördüm Bende sizi bir yanar bir döner gördüm... Bu sefer ben seni tedariksiz gördüm Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 kıskanç gördüm Yok canım kim demiş Uyumlu gördüm Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Sen kimin yanaklarını ısırıyon bakem aysumun Yok canım kim demiş Uyumlu gördüm tek gözümle fasla göremiyom Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 aysumun tek gözümle fasla göremiyom Diğer gösünüde kaybetmek ister gördüm seni kankim Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Çok laklakçı gördüm sizi (işiniz yok mu sizin ) Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Sakin gayet tikkatli gayet tikkatli olun Yakışmadı.. yine edep sınırlarını aşmış gördüm sizi.. tuvalet tek olursa giren çıkanı çok olur.... laylaylomu aşan düz yoldan şaşıran gördüm sizi... Sen yazdıklarımı kendi üstüne alındın galiba ben buradaki herkes için şaka maiyetinde söylemiştim yalnız Ama senin söylediğin bütün laflar banaydı sanırım... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Sen yazdıklarımı kendi üstüne alındın galiba ben buradaki herkes için şaka maiyetinde söylemiştim yalnız Ama senin söylediğin bütün laflar banaydı sanırım... sakin gördüm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.