Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 19 yıl sen benim tanıdığım en datlı insansın........ -------------------- ASKIDA YAŞAMAK boynuna o yeşil fuları sarma çocuk gece trenlerine binme kaybolursun sokaklarda mızıka çalma çocuk vurulursun ...... " yalancı hani bendim " --------------------
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 19 yıl o alınganlık değil bei kıskançlık hem o benim ablam başka kimsenin değil
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 19 yıl caliskan gördüm seni böle devam... beeeennnn mı calıskan pek alakam yoktur evde ders calısmam ama bu hukuk -bu arada bende cok severım hukuk derslerını senın gıbı - bu sefer anayasadan soracam dedı dırek kanun hukumlerını ısteyecek onları az cok bılmem gerek gerısını ben uydururum zaten ne yapam....
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 19 yıl karamsar gördüm seni haydaaa, nerden cikarion bunlari allasen hayalperes gördüm seni
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 19 yıl şimdi deli desem kızarsın kendi kendiyle konuşur gördüm bugün... sahi iyisin di mi?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.