Zıplanacak içerik

HEY ÜSTTEKİ SENİ.....................GÖRDÜM BUGÜN.

Featured Replies

Gönderi tarihi:
:w00t: pek suskun gördün ki gece hanım için bu hayra alamet bişi deil :w00t:

Bencede hayra alamet değil :unsure::lol:

bende biraz mutsuz gördüm sanki

Öyle mi :unsure::(

• Cevaplar 1,5b
  • Görüntü 71,2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

bilmem çok neşeli oluyordun herzaman..ama bazen mutsuzda olunuyor..ama sen mutlu ol :hug:

Gönderi tarihi:
;) sende solgun görünüyorsun
Gönderi tarihi:
bilmem çok neşeli oluyordun herzaman..ama bazen mutsuzda olunuyor..ama sen mutlu ol :hug:

Sende mutlu ol cnm :hug:

Gönderi tarihi:

yok ben anladımmmm senin canın çok sıkılmışşş..sedoşu özlemişsinn..wallaa öle gördüm :lol::P

Gönderi tarihi:
yok ben anladımmmm senin canın çok sıkılmışşş..sedoşu özlemişsinn..wallaa öle gördüm :lol::P

çok bilmiş gördüm seni canım :P

ne özliycem o gıcığı akşam akşam gıcığı hatırlattın bana :wacko: tüylerim diken diken oldu beeeeee

Gönderi tarihi:

Yalan söyler gördüm seniii gidi seniiii B):lol:

Özledin işte hadi itiraf et..hem senin de gıcıklıkta eksik bi yanın yok :w00t::P

Gönderi tarihi:
Yalan söyler gördüm seniii gidi seniiii B):lol:

Özledin işte hadi itiraf et..hem senin de gıcıklıkta eksik bi yanın yok :w00t::P

Tamam itiraf ediyorum yakaladın beni özledim oysa okadar çaktırmamaya çalışıyordum tebrik ederim nasıl farkettin hayret :w00t::P:flowers:

( Delimi ne hee diyorum artık ) :)

Gönderi tarihi:
Tamam itiraf ediyorum yakaladın beni özledim oysa okadar çaktırmamaya çalışıyordum tebrik ederim nasıl farkettin hayret :w00t::P:flowers:

( Delimi ne hee diyorum artık ) :)

Bunun adına zeka diyorlar..öle herkesin bilebileceği bişi diill.. -_- belki hiç duymamışsındır hayatında :lol:

Ama sende de var galiba biraz bundan..Farketme kaabiliyeti yüksek gördüm senii :w00t: deliyim ben iyi tahmin :lol:

Gönderi tarihi:
Bunun adına zeka diyorlar..öle herkesin bilebileceği bişi diill.. -_- belki hiç duymamışsındır hayatında :lol:

Ama sende de var galiba biraz bundan..Farketme kaabiliyeti yüksek gördüm senii :w00t: deliyim ben iyi tahmin :lol:

affet beni cahilliğime ver ben ettim sen etme bağışla beni bunlarda çiçeğim size layık değil ama :clover: :clover: :D

:stuart:

Deli deliyi görünce çomağını saklar :P

Gönderi tarihi:
affet beni cahilliğime ver ben ettim sen etme bağışla beni bunlarda çiçeğim size layık değil ama :clover::clover::D

:stuart:

Deli deliyi görünce çomağını saklar :P

Keçi miyim ben ne o ölee yeşil yeşil ot veriyorsun -_- neyseee kabul ediyim bari nezaketen :P

Al bunlar da benden sana göz hakkı olmuştur diee :clover::clover::lol:

Gönderi tarihi:
:) sizi çok güzel gördüm bugün :)
  • 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Sizi çok zor gördüm bugün, gözlüklerim nerede sahi benim :P

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

sizi yorgun gördüm bugün... :unsure:

Gönderi tarihi:

Seni çok anlayışlı gördüm bugün :)

Gönderi tarihi:

seni bi süprizle gördüm karşımda :)

Gönderi tarihi:

ben hep öyleyim :)

seni güzel gördüm bugün :)

Gönderi tarihi:

seni dünden keyifli gördüm bugün :)

Gönderi tarihi:

hızlıyımdır :)

seni sessiz gördüm şu an...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.