Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 18 yıl pek suskun gördün ki gece hanım için bu hayra alamet bişi deil Bencede hayra alamet değil bende biraz mutsuz gördüm sanki Öyle mi
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 18 yıl bilmem çok neşeli oluyordun herzaman..ama bazen mutsuzda olunuyor..ama sen mutlu ol
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 18 yıl bilmem çok neşeli oluyordun herzaman..ama bazen mutsuzda olunuyor..ama sen mutlu ol Sende mutlu ol cnm
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 18 yıl yok ben anladımmmm senin canın çok sıkılmışşş..sedoşu özlemişsinn..wallaa öle gördüm
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 18 yıl yok ben anladımmmm senin canın çok sıkılmışşş..sedoşu özlemişsinn..wallaa öle gördüm çok bilmiş gördüm seni canım ne özliycem o gıcığı akşam akşam gıcığı hatırlattın bana tüylerim diken diken oldu beeeeee
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 18 yıl Yalan söyler gördüm seniii gidi seniiii Özledin işte hadi itiraf et..hem senin de gıcıklıkta eksik bi yanın yok
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 18 yıl Yalan söyler gördüm seniii gidi seniiii Özledin işte hadi itiraf et..hem senin de gıcıklıkta eksik bi yanın yok Tamam itiraf ediyorum yakaladın beni özledim oysa okadar çaktırmamaya çalışıyordum tebrik ederim nasıl farkettin hayret ( Delimi ne hee diyorum artık )
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 18 yıl Tamam itiraf ediyorum yakaladın beni özledim oysa okadar çaktırmamaya çalışıyordum tebrik ederim nasıl farkettin hayret ( Delimi ne hee diyorum artık ) Bunun adına zeka diyorlar..öle herkesin bilebileceği bişi diill.. belki hiç duymamışsındır hayatında Ama sende de var galiba biraz bundan..Farketme kaabiliyeti yüksek gördüm senii deliyim ben iyi tahmin
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 18 yıl Bunun adına zeka diyorlar..öle herkesin bilebileceği bişi diill.. belki hiç duymamışsındır hayatında Ama sende de var galiba biraz bundan..Farketme kaabiliyeti yüksek gördüm senii deliyim ben iyi tahmin affet beni cahilliğime ver ben ettim sen etme bağışla beni bunlarda çiçeğim size layık değil ama :clover: Deli deliyi görünce çomağını saklar
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 18 yıl affet beni cahilliğime ver ben ettim sen etme bağışla beni bunlarda çiçeğim size layık değil ama Deli deliyi görünce çomağını saklar Keçi miyim ben ne o ölee yeşil yeşil ot veriyorsun neyseee kabul ediyim bari nezaketen Al bunlar da benden sana göz hakkı olmuştur diee
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 16 yıl sinemaya gidecem de azcık seni çok hızlı gördüm vallaha yetişemiyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.