Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 18 yıl Ne kadar kafa patlattın bakem o espriyi yapacam diye leyla.... Cık...Olmamış... delü
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 18 yıl Dur yahu,daha birşey yemedik leyla... ----- Tabi ben çıkabilirsem hee.... Goşş... Heeeyy.... (Dağın tepesinde ses yankılanır...Erbayy...bayy...ay..yy...) Koşacağız demiştin ama... bu iş böle hikaye yazmaya benzemez sahada görüşürüz...
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 18 yıl Anlaştık o zaman... Filozofa bak... Pas vermemi bekliyor.... maç mı var
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 18 yıl Sen varken dilimi başkalarına mı yoracağım... Boşver filozofu... Gece gece girer gene Sokratın savunmasından...
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 18 yıl Sen varken dilimi başkalarına mı yoracağım... Boşver filozofu... Gece gece girer gene Sokratın savunmasından... yok yanıldın arıstodan gircektim
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl bende seni bugün dini bölümde gördüm Ama aynen kendime yakın gördüm (XprencessX'e)
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl evt ya bende wahşi gordum kendimi paso metal son ses açtım gene de bastıramıyo içimdeki nefreti prenses e pişt üstteki anlat noldu bekliyorum seni......
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl tamam bekle geliyorrum... anladım ben seni.. seni bi de meraklı gördüm...niden acepa...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.