Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 18 yıl çookk neşeli gördümmm yanılıo muyumm??? hayır canım benim.... yanılmıyosun.... ben de seni çok sevecen ve mutlu gördüm..gerçi biraz stres vardır kesin ama....
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 18 yıl sormaaa hem de ne streess..bu aralarr o kadarr meşgulüm ki sormaa yaa eve sabahtan beri yeni geldimm... çook güsell ii gördimm
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 18 yıl beni kızdıran biri olarak gordum doğru görenn biri olarakk gördümm düşüncelii gördümm sen estikçeyii.. her zmanki gibi anlayışlı
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 18 yıl doğru görenn biri olarakk gördümm düşüncelii gördümm sen estikçeyii.. her zmanki gibi anlayışlı güzel yüreğiyle gördüm onu.... şu üstteki...!! o beni görmüyo ki ben onu göriyim... köşe kapmaca yapıyo...farketmiyorum sanki...
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 18 yıl aç gördüm erbay seni kahvaltı yapmadın mı yoksam ya da öğle yemeğine çıkmadın mı daha
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.