Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Görmek istemiorum pek genç gördüm seni nataliacım yaaa oyyy canım benimm
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl meşgul hatta çok yoğun gördüm bitaneciğim doğru görmüşsün canımın içi beni düşünmüş gördüm bitanemii
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl uyy ablamu gördüm bu bağa yeter... her zamanki gibi iyi gördüm...
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl erbay kardaşumm benda seni görunce bi tadli oliyrummm yumoşumm bitiriyo beni zatinn , çok sefiyom yaww yeni birilerini daha görüyorum bide , hoşgeldin lilac
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl en son cırmıkları kaşınırken görmüştümmm Kenarda bizi izler gördüm . Ama ani bişi olursa kavgaya dalacak gördüm
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Kenarda bizi izler gördüm . Ama ani bişi olursa kavgaya dalacak gördüm arkadaşlarıma yapılmış bir yalnış bana yapılmış demektir , affetmem çok fena dayak atarken gördüm
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.