Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Aman Allahım!!Kör oldum..Göremiyoruuuum.. ben görüomm hemde çok iyyiiii avatarda bı yakışıklıı göruommmm gözlerım dahada düzeldiii
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl aysuma son söz hazırlar gördum.aysum bı bak sana neler demişim son sozde
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl abii ınsan bı gömleğini utuler saçlarını tarar,senı felaket gmrdum bugun
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl ne bıleyım burayı serın gördum orayıda ole sandım.. senı çok terlemış akletle şarkı söyler gördum
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Seni çok gazlanmış gördüm Hemen atladın canım benim nereye atladım yahu,çekıl ezılecennn
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl çok konuşur hiç susmaz bi de bi değişik gördüm yanlış görmüşte olabilirim gözlerim ağrıyor da belki ondandır. bi de ben aranıza yeni geldim HOşGÖrdüm
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl çok konuşur hiç susmaz bi de bi değişik gördüm yanlış görmüşte olabilirim gözlerim ağrıyor da belki ondandır. bi de ben aranıza yeni geldim HOşGÖrdüm Aaa!!Geldiği gibi bana çemkirir gördüm.. Hoşgeldin..
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Aaa!!Geldiği gibi bana çemkirir gördüm.. Hoşgeldin.. aynaya baktım beni güldürür gördüm:) bu kelime çok hoşuma gidiyo ya çemkirmek he hee
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.