Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl erbay abimi göremedim henüz yaw abimi.... teyzecum ne abisi....
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl UYkudan yeni kalkmış gördüm.. haydı ya,bak sen kameryı açıkmı unutmuşum nasıl gördun
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Azıcık hırçın bugün kedicik.. Sedoş kamerayı bırak,muslukları açık unutmuşsun.Evi su basmış kız..
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Azıcık hırçın bugün kedicik.. Sedoş kamerayı bırak,muslukları açık unutmuşsun.Evi su basmış kız.. sen susta şu atın gözünden saçlarını çek zavallı hayvan sıkılıyor bı yerı göremıyor
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Ben düldül'le küsüm..Herif bi havalara girdi,cool takılıyor..
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl göremeyrum.... tanrım bu ne kaderrr hem çirkin bıde körmuş o my god
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl seni bugün çok az gördüm nerdesin kız çabuk hesap ver hesab nakıtmı olsun,kredı kartıylamı ha bonus geçıyomu ablaaa
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.