Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl seni her an kaçacakmış gibi gördüm paula hiiç bir yere gidemessin bilesin
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl seni her an kaçacakmış gibi gördüm paula hiiç bir yere gidemessin bilesin yok yavyusum ben buralardayım dahaaa seni bıraırda gidermiyim hiç , beni bekler gördüm senii
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl Ben bekliyomda sen beni bekliyonmu hadi bakalım seni beni yalnız bırakmaz gördüm ...
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl Ben bekliyomda sen beni bekliyonmu hadi bakalım seni beni yalnız bırakmaz gördüm ... kendimi seni takipte gördüm yaw
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl Ben de takip ediliyormuşum gibi bir hisse kapıldım NEDENSE... seni çok sıcak gördüm
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl imzan yaktı beni ondandırr çok neşeli gördüm bide çok sevimli
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl Sen bir de beni sabah görseydin patladım sıkıntıdan yawss Seni halden anlar gördüm
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl bende sabah çok kötüydüm hala öleyim aslında ama seni görünce neşem yerine geliyo , şenlendirici gördüm seni ama hüsnü değill
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.