Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 19 yıl sabah sabah törene gitmiş,sanırım birazda yorulmuş gördüm aplamı di mi???
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 19 yıl gısss AÇA ben seni uykucu gördüm (gısss pazar diye akşama kadar uyucanıs herhalde)uykucularrrr
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl Ne yane ben meraklı mıyım Pek bi iç okur gördüm seni ( Gece ) Erkan araya girmiş gördüm seni
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl Artık Güzin abla demekten vazgeçmiş gördüm seni Kendimide bu durumdan çok mutlu gördüm
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl natalia doğru görmüş ama atışmadan kızdık niyeyse sebebini bir bilsem sen öğrenirsen ban bi deyi ver erkan ne atışması,vella haberım yok bilem neoldu ya
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl Artık Güzin abla demekten vazgeçmiş gördüm seni Kendimide bu durumdan çok mutlu gördüm Allam ya bu kadar cok sevinecegini bilseydim Güzin abla demekten vazgeçmezdim , Güzin ablaa Sedelina olaylardan habersiz gördüm seni. Olayın içinde nasıl haberin olmuyo bilemiyciim
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl Ne biliim ya erkanı cırmıklamışsın Bilip de bilmemezlikten gelir gördüm seni
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.