Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2024 Admin Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2024 Jennifer Lopez ve Ben Affleck ikinci evlilik yıldönümlerini kutladılar - Zaman Çizelgeleri Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in aşk üzerine ikinci kez kumar oynamasının üzerinden iki yıl geçti. İkili, 16 Temmuz 2022'de Las Vegas'ta samimi bir törenle kaçtı. Ancak çiftin, ikinci evlilik yıldönümleri için geleneksel hediye olan pamuk alışverişinde bulunup bulunmayacağı belli değil. Lopez'in mayıs ayında planladığı konser turunu iptal etmesinin ardından ikili yazın büyük bölümünde dünyanın farklı yerlerinde fotoğraflandı. Lopez en son hafta sonunu New York'ta geçirirken Affleck Los Angeles'taydı. Bu ayın başlarında, ayrı yaşadıkları yönündeki haberlerin ardından Kaliforniya'daki evlerini satışa çıkardılar. Lopez ve Affleck, evliliklerinde gerginlik yaşadıkları yönündeki spekülasyonlara sessiz kaldılar ancak bu, popüler kültür dünyasındaki gevezelikleri durdurmadı. CNN, yorum almak için Affleck ve Lopez'in temsilcilerine ulaştı. Bu arada, 20 yılı aşkın aşk hikayelerini hatırlatalım. Aralık 2001 Lopez ve Affleck romantik komedi "Gigli"nin setinde tanıştılar. Burada birlikte bir işte çalışan suçluları canlandırdılar ve ikili gerçek hayatta arkadaşlık kurdular. Öneriler Ben ve Jen, Affleck'in hem filmlerini tanıtmak hem de performansını övmek için ticari yayınlarda tam sayfa bir reklam yayınlamasının ardından başlayan arkadaşlardan daha fazlasıydı. Reklamda "Sizinle çalışmak benim için bir onur ve zevkten başka bir şey değildi" yazıyordu. "Keşke tüm filmlerinde rol alacak kadar şanslı olsaydım." İmza: "Sevgi, saygı ve şükranla, Ben Affleck." Temmuz 2002 Lopez ve Cris Judd, 2002 yazında boşanma davası açtılar ancak o zamana kadar bir süreliğine ayrılmış oldukları bildirildi. Çiftin avukatları o dönemde yaptıkları açıklamada, "Jennifer Lopez ve Cris Judd evliliklerinden kaynaklanan tüm sorunları çözdüklerini açıkladılar" dedi. "Karar son derece dostaneydi... İkisi arkadaş kalacak." Ağustos 2002 Affleck ve Lopez'in rahat göründüğü paparazzi fotoğrafları yayınlandı. Kasım 2002 Çift, Affleck'in Harry Winston'a ait 6,1 karatlık özel pembe pırlanta yüzükle soruyu sormasının ardından nişanlandı. Ayrıca Lopez'in, medyanın ilişkilerine gösterdiği ilgiyi merkeze alan bir hikayenin yer aldığı "Jenny From the Block" adlı single'ının müzik videosundaki sevgisi olarak da yer aldı. Videoda, çiftin yatta olduğu bir sahnede Affleck, kelimenin tam anlamıyla ünlü ganimetini öpüyor. Mart 2003 Lopez ve Affleck, 75. Akademi Ödülleri'nde kırmızı halıda göz alıcı bir ikili oluşturdular. Temmuz 2003 Çift, gişede zorlanan “Gigli” filminin galasına katıldı. Eylül 2003 Çift, evlenmeye günler kala nikahlarını erteledi ve şu açıklamayı yaptı: “Düğünümüze medyanın aşırı ilgisi nedeniyle tarihi ertelemeye karar verdik. Kendimizi ciddi bir şekilde üç farklı lokasyonda üç ayrı 'tuzak gelini' işe almayı düşünürken bulduğumuzda, bir şeylerin ters gittiğini fark ettik. Hayatımızın en mutlu gününün ruhunun tehlikeye girebileceğini hissetmeye başladık. Kendimiz, ailelerimiz ve arkadaşlarımız için neşeli ve kutsal bir günün mahvolabileceğini hissettik.” Ocak 2004 İkili resmi olarak nişanlarını iptal ederek yollarını ayırdı. Mart 2004 İkilinin birlikte rol aldığı başka bir film olan “Jersey Girl” ilk kez gösterime girdi ve izleyicilerde düşük performans gösterdi. Haziran 2004 Lopez, bir oğlu ve bir kızı olmak üzere ikiz çocuklarını paylaştığı arkadaşı şarkıcı Marc Anthony ile evlendi. Lopez'in 2014'teki "Gerçek Aşk" adlı kitabında Affleck'le ilişkisinin sonunun onun ilk "gerçek kalp kırıklığı" olduğunu yazdığı ve "Marc'ın, sunakta olmam gereken tarihten üç gün sonra 'Yapıyorum' diyerek hayatıma geri döndüğü bildirildi. 'başka bir adama.' Haziran 2005 Bir yıl sonra Affleck, aktris Jennifer Garner ile özel bir törenle evlendi. Birlikte üç çocuk sahibi oldular. Temmuz 2011 Lopez ve Anthony ayrılacaklarını açıkladığında hayranlar şaşkına döndü. Nisan 2012'de boşanma davası açtı. Temmuz 2015 Garner ve Affleck ayrıldıklarını açıkladığında şok daha da arttı. Resmi boşanma başvuruları iki yıl sonra geldi. O dönemde çifte yakın bir kaynak CNN'e "Arkadaş olarak kalıyorlar ve üç çocuklarına dostane bir şekilde ebeveynlik yapmaya devam ediyorlar" dedi. “Her zaman boşanmayı planlamışlardı ama sadece zamana ihtiyaçları vardı. Her zaman olduğu gibi çocukları onların birinci önceliğidir.” Ağustos 2018 Affleck, 2001 ve 2017 yıllarında tedaviyi daha önce tamamlayarak üçüncü kez rehabilitasyona girdi. Mart 2017'de, o sırada neden yardım aradığını bir Facebook gönderisinde paylaştı. “Alkol bağımlılığı tedavimi tamamladım; Geçmişte uğraştığım ve yüzleşmeye devam edeceğim bir şey” diye yazdı. “Hayatı dolu dolu yaşamak ve olabileceğim en iyi baba olmak istiyorum. Çocuklarımın, ihtiyaç duyulduğunda yardım almanın utanılacak bir şey olmadığını bilmelerini ve yardıma ihtiyacı olan ancak ilk adımı atmaktan korkan herkes için bir güç kaynağı olmalarını istiyorum.” Mart 2019 Lopez ve eski beyzbol oyuncusu Alex Rodriguez, çıkmaya başladıktan iki yıl sonra ve kendisinin Lopez hayranı olduğunu itiraf eden bir posteri imzalamasından 20 yıl sonra nişanlandılar. Şubat 2020 Affleck, "The Way Back" adlı filminin tanıtımını yaparken CNN'de Lopez'den övgüyle söz etti. Gigli'yi yapmaktan hiçbir pişmanlık duymadığını çünkü "Harika bir insan olduğunu düşündüğüm Jennifer Lopez ile harika bir dostluk kurdum ve onun başarısının devam etmesinden dolayı çok heyecanlıyım" dedi. "Kısmen güçlü bir kadın olduğu için her zaman hak ettiği saygıyı gördüğünü sanmıyorum" dedi. “Ayrıca o bir Latin olduğu ve gerçekten çığır açıcı olduğu ve kimsenin bunu kabul etmek istemediği için. Sadece biraz nefret etmek istediler, bu yüzden onun bu başarıya sahip olduğunu görmek güzel. Mart 2021 Lopez ve Rodriguez'in ayrıldığı bildirildiğinde bazı kafa karışıklıkları yaşandı, ancak günler sonra yapılan bir açıklamada sonuçta hala bir çift oldukları söylendi. Nisan 2021 Rodriguez ve Lopez nişanlarının iptal edildiğini duyurdu. Aşağıdaki açıklamayı yayınladılar. “Arkadaş olarak daha iyi olduğumuzun farkına vardık ve öyle kalmayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Ortak işlerimizde ve projelerimizde birlikte çalışmaya ve birbirimize destek olmaya devam edeceğiz. Birbirimiz ve birbirimizin çocukları için en iyisini diliyoruz. Onlara olan saygımızdan dolayı söylememiz gereken tek yorum, nazik sözler gönderen ve destek veren herkese teşekkür etmektir." Kısa süre sonra Affleck, Lopez'in Los Angeles'taki evini ziyaret ederken fotoğraflandı. Temmuz 2021 Yaz, Lopez ve Affleck'in yeniden bir araya gelmelerini ve ilişkilerini Instagram'da resmileştirmesinin ardından kızıştı. Eylül 2021 Çift, İtalya'daki Venedik Film Festivali'nde "Son Düello" filminin galası için kırmızı halıya döndüğünde paparazziler (ve hayranları) çılgına döndü. Aralık 2021 Affleck, The Wall Street Journal ile yaptığı röportajda ikinci şans için minnettarlığını ifade ederek Lopez ile yeniden alevlenen aşkını "güzel" olarak nitelendirdi. "Hayatım artık sadece olmak istediğim kişiyi değil, gerçekten olduğumu hissettiğim kişiyi de yansıtıyor - ki bu mükemmel değil, ama çok çabalayan ve dürüst, özgün ve hesap verebilir olmayı çok önemseyen biri." yayına söyledi. "Dedikodu ayrıntılarına girmeden kimin daha fazla fayda sağladığını söylemek zor." Şubat 2022 Lopez de görünüşe göre uzlaşmalarından heyecan duyuyordu. Lopez, People dergisine Affleck ile yeniden bir araya gelme hakkında şunları söyledi: "Onunla birlikte olduğum için kendimi çok şanslı, mutlu ve gururlu hissediyorum." “İkinci bir şansımızın olduğu güzel bir aşk hikayesi.” Nisan 2022 Affleck, Lopez'i küvetteyken bir teklifle şaşırttıktan sonra ikili bir kez daha nişanlandı. Temmuz 2022 Lopez ve Affleck, çocuklarıyla birlikte Las Vegas'a seyahat ederek kaçtılar ve orada, çöl kentindeki bir şapelde evlenmek için diğer çiftlerle birlikte sıraya girdiler. Ağustos 2022 Evlenmek o kadar güzeldi ki çift bunu iki kez yaptı. Affleck'in Savannah, Georgia dışındaki geniş arazisinde, ailelerinin yanı sıra Matt Damon ve yönetmen Kevin Smith gibi ünlü arkadaşlarının da katıldığı cömert bir düğün düzenlediler. Şubat 2024 Lopez, "This is Me…Now: A Love Story" adlı bir albüm ve filmin yanı sıra "The Greatest Love Story Never Told" projesiyle ilgili belgeselini de yayınladı. Belgeselde Affleck, bir çift olarak yaşadıkları bazı zorluklardan bahsediyor. Daha önceki ilişkileri hakkında düşünürken şunları söyledi: "Başlangıçta basın konusunda çok katı bir sınır anlayışım vardı, ancak Jen'in buna benim yaptığım gibi itiraz ettiğini sanmıyorum. Ben buna çok itiraz ettim.” "Tekrar bir araya geldiğimizde 'Dinleyin, istemediğim şeylerden biri sosyal medyada bir ilişki' dedim" diye devam etti. “Sonra bunun sorulmasının adil bir şey olmadığını fark ettim. Bu sanki bir tekne kaptanıyla evleneceksin ve 'Ben suyu sevmiyorum' diyeceksin. Biz sadece farklı yaklaşımlara sahip, uzlaşmayı öğrenmeye çalışan iki insanız." Mayıs 2024 People dergisine göre çiftin 47 gün boyunca birlikte fotoğraflanmaması üzerine gerginlik haberleri ortalıkta dolaştı. Lopez, "çocukları, ailesi ve yakın arkadaşlarıyla" vakit geçirmek için planladığı yaz konseri turunu iptal etti. Lopez o dönemde yaptığı açıklamada, "Lütfen şunu bilin ki eğer kesinlikle gerekli olduğunu hissetmeseydim bunu yapmazdım" dedi. Temmuz 2024 Çift, Kaliforniya'daki 12 yatak odalı, 24 banyolu evlerini, satın aldıktan yaklaşık bir yıl sonra 68 milyon dolara satışa çıkardı. Listeye göre, 38.000 metrekarelik mülk "son 4 ay içinde en yüksek kalite düzeyiyle yakın zamanda yenilendi" ve "Beverly Hills'in en seçkin ve güvenli yerleşim bölgelerinden birinde, muhteşem Crestview Malikanesi'nde yer alıyor." Kaynak: CNN Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.