Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2024 1 yıl Admin Courteney Cox, 60 Yaşı Kutlaması İçin "Kriyoterapi"yi İçeren Sağlıklı Yaşam Rutiniyle Dalga Geçen Bir Video Paylaştı Courteney Cox, 60. yaş gününü kutladıktan sonra formda kalmanın güzellik sırrını komik bir şekilde paylaştı. Geçen ay dönüm noktası olan doğum gününü kutlayan Friends yıldızı, 7 Temmuz Pazar günü Instagram sayfasına sağlıklı yaşam rutiniyle dalga geçen bir Reel yükledi. Reel'de oyuncu, spor salonunda egzersiz yaparken "Doğum günüm yeni geçti" dedi ve ekledi: "Rakamı sevmiyorum ama bakın, başka seçeneğimiz yok." 15 Haziran'da 60 yaşına giren Courteney, koşu bandında koşmak ve farklı ağırlıktaki makineleri kullanmak da dahil olmak üzere çeşitli egzersizlerini sergilerken "Yapabildiğinin en iyisini yapmalısın" diye espri yaptı. Videonun sonuna doğru, Scream yeteneğinin kişisel bakım rejimi, küçük bir dondurucudan bikiniden başka bir şey giymeden çıktığında tuhaf bir hal aldı. Courteney Cox, 60. yaş gününü kutladıktan sonra formda kalmanın güzellik sırrını komik bir şekilde paylaştı Klibin tamamını daha komik hale getiren Courteney, kameraya dönerken şaşkın görünüyordu, yüzü beyaz bir yüz maskesiyle kaplıydı ve elinde kırmızı ışık terapisi beyzbol şapkası taşıyordu. "Ne? Bu kriyoterapi," diye bağırdı bir çocuk annesi esprili bir şekilde. Videoyu şaka olarak yayınlamasına rağmen arkadaşları ve hayranları Courteney'nin atletik yeteneklerinden etkilendiler ve bir Instagram kullanıcısı şu yorumu yaptı: "Bu yaşı gururla söylüyorsun çünkü 60 HİÇ bu kadar iyi görünmemişti!" Law & Order yıldızı Angie Harmon şunu yazdı: “NE?? DSÖ? NEAAAA??? ONU ÖLDÜRÜYORUM MUHTEŞEM KADINI!! DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN!!" Başka biri şunu yazdı: "Benden daha iyi görünüyorsun ve ben 28 yaşındayım. Kendimi toparlamam lazım haha." Friends yıldızı, 7 Temmuz Pazar günü Instagram sayfasına, sağlıklı yaşam rutiniyle dalga geçen bir Reel yükledi. Mighty Aphrodite'in yıldızı Mira Sorvino ekledi: "Harika görünüyorsun ve tuhaflıklarınla keyif vermeye devam ediyorsun." "Bu delilik!!! Vücut işaret veriyor!!!!!!!!” Love Island ABD sunucusu Arielle Vandenberg kaydetti. Kibrit kutusu vokalisti Rob Thomas araya girdi: "Bu donduruculardan birine ihtiyacım var!!" Courteney kısa süre önce sağlık planına soğuk yöntemler eklemekten bahsetti ve Kasım 2023'te Glamour'a şunları söyledi: "Asla soğuk bir dalış yapmayacağımı düşündüm. “Bundan nefret edeceğimi düşünmüştüm ama o kadar çok seviyorum ki sonrasında saatlerce kendimi harika hissediyorum. “Yani içeri girmekten ne kadar korksan da, kendini çok iyi hissedeceğini biliyorsun.” 15 Haziran'da 60 yaşına giren Courteney, koşu bandında koşmanın da aralarında bulunduğu çeşitli egzersizlerini sergiledi Oyuncu ayrıca düşüncelerini sosyal medya filtreleri üzerinden de paylaşarak şunları söyledi: "O selfie'lerde ben de 'Bunu neden yapıyorsun? “'Herkes senin göründüğün gibi olmadığını biliyor, bu çok aptalca.'” Dudak dolgusu hakkında konuşan Courteney şunu itiraf etti: "Biri bunu dudaklarına yaptığında, ki bunu kesinlikle denedim, bu kaygan bir zemindir. "Çoğu zaman insanlar işlerin size yetiştiğini fark etmiyorlar ve siz de işlerin çok ileri gittiğini bilmiyorsunuz." Amerikan Kozmetik Cerrahi Kurulu, dermal dolgu maddelerinin, kaybedilen hacmi geri kazandırmak, çizgileri yumuşatmak ve kırışıklıkları yumuşatmak veya yüz hatlarını iyileştirmek için derinin altına enjekte edilen jel benzeri maddeler olduğunu belirtiyor. En popüler enjekte edilebilir dolgu maddesi türü hyaluronik asitten yapılır ve en geçici seçenek olma eğilimindedir. Hyaluronik asit dolgularının kalıcılığı genellikle 6 ila 18 ay arasındadır. Dermatolog Jessica Weiser, Mart 2023'te Allure'a "Maalesef çok miktarda [abartılı dolgu maddesi] görüyoruz" dedi. Bu, "klasik yastık yüzü görünümü - tuhaf anatomik oranlara sahip çok kabarık" olarak ortaya çıkıyor. Courteney, spor salonunda egzersiz yaparken "Daha yeni doğum günüm oldu" diye espri yaptı ve şunu ekledi: "Sayıyı sevmiyorum ama bakın, başka seçeneğimiz yok." Ryan Gosling ve Eva Mendes, çiftin eski portrelerini daha yeni portrelerle karşılaştıran fotoğrafların bu yıl internette dolaşmaya başlamasından bu yana sosyal medya güzellik eleştirmenlerinin gazabına uğrayan son başarılı isimlerden bazılarıydı. Yüksek Lisans derecesine sahip doktor asistanı ve plastik cerrahi ve enjekte edilebilir ürünler konusunda 15 yıllık deneyime sahip Meredith West, 29 Mart'ta Instagram sayfasında Virginia merkezli (ABD) Mountcastle Medical Spa ile ortak bir Reel paylaştı. Yaklaşık 3 milyon izlenme sayısına ulaşan videoda, Ryan ve Eva'nın "öncesi ve sonrası" fotoğrafları, fiziksel görünümlerinde şaşırtıcı bir farklılık ortaya koyuyordu; evli çift, eskisinden biraz daha "şişkin" görünüyordu. View this post on Instagram A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) Kaynak: Bored Panda
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.