Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 SARIxYEŞİL=MAVİ.. Nasıl oluyor sizce.. Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 evet çok güzel bir soru biraz düşünelim sarı x yeşil = mavi sayılarla bir bağlantısı olabilirmi acaba hımmmm yok burdan birşey tutturamadım işin içine biraz mantık katalım düşünüyorum düşünüyorum hımmmm yine sonuç yok biraz daha saksıyı çalştırıyor elimdeki kağıda yazıp çiziyor ve karalıyorum sarı xyeşil = mavi evet evet cevabı açıklıyorum Bulamadım bu soru çerez niyetinemiydi ???? ama çok kazık soruyorsunuz ipucu vağmı ipucu ( panda reklamı gibi oldu Dondurma vağmı dondurma ) evet ben joker hakkımı kullanarak ipucu istiyorum bu hakkın nerden çıktığını sormayın söyleyemem çok ayıp Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Kazık deme yaw,vallahi kolay.. Zor olanı istek üzerine erteledim biraz.Daha sonra sorucam.. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 SARIxYEŞİL=MAVİ.. Nasıl oluyor sizce.. sarı:GÜNEŞ+yeşil:KOYLAR+mavi:DENİZ=BODRUUUUUUUM! (Cennettir benim memleketim,yeşil BURSA kadar olamasada ) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Yeşili Bursa yapaydın,kabul edebilirdim belki.. Ama cevap yanlış,dediğin doğru arkadaşım.. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Yeşili Bursa yapaydın,kabul edebilirdim belki.. Ama cevap yanlış,dediğin doğru arkadaşım.. hangi dediğim doğru:bodrumun cennet olduğumu?yoksa yeşil bursa kadar olamadığımı? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Nasıl diyor şarkıda: Havasına suyuna,taşına toprağına Bin can feda benim yurduma Her köşesi cennettir,ezilir yanar içim Bir başkadır benim memleketim.. Bodrum'umuzda,Bursa'mızda güzeldir arkadaşım.. Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 SARIxYEŞİL=MAVİ.. Nasıl oluyor sizce.. cevabı basit dedin diye kendimi zorladım ancak şuna ulaşabildim: sarı güneş ışığı (gerçekte beyazdır ama) deniz tabanındaki yeşil yosuna çarpınca (X işareti) denizin mavi rengini oluşturur. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Nasıl diyor şarkıda: Havasına suyuna,taşına toprağına Bin can feda benim yurduma Her köşesi cennettir,ezilir yanar içim Bir başkadır benim memleketim.. Bodrum'umuzda,Bursa'mızda güzeldir arkadaşım.. senden de böyle bir cevap beklerdim arkadaşım.çünkü bu ülke hepimizin bizler bulunduğumuz yörelerin güzelliklerinden bahsederken diğer insanlara nispet olarak değilde bilgilendirmeyi amaçlamalıyız.hoşgörülü ve olgun düşüncelerin için sana teşekkür ederim. (bunu şunun için yazdımsonradan dikkat ettim ki sana sorduğum soruyu biraz tahrik edici buldum.) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Kişiler birbirini tanıdıktan sonra,gelen sözlerin ne amaçla geldiğini bilir.Hiç te tahrik edici değildi arkadaşım,rahat tut içini.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 cevabı basit dedin diyekendimi zorladım ancak şuna ulaşabildim: sarı güneş ışığı (gerçekte beyazdır ama) deniz tabanındaki yeşil yosuna çarpınca (X işareti) denizin mavi rengini oluşturur. Afedersin arkadaşım.Sana cevap yazmamışım.. Cevabın ve denizin mavi rengini alması hakkındaki bilgin yanlış..Dilersen araştır yada ben yarın yazayım buraya.Şimdi çıkmak zorundayım da.. Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Afedersin arkadaşım.Sana cevap yazmamışım.. Cevabın ve denizin mavi rengini alması hakkındaki bilgin yanlış..Dilersen araştır yada ben yarın yazayım buraya.Şimdi çıkmak zorundayım da.. denizin mavi rengini dibindeki yosundan alması bence de imkansız bildiğim kadarıyla derin denizlerin dibi zifiri karanlık oluyor sıfır ışığın ulaştığı yosunların rengi ister altın sarısı, ister çingene pembesi olsun; yüzeyin rengine katkısı olamaz... ama nasıl güneş ışığını sarı olarak niteleyebiliyorsak denize bakınca da aslında dibindeki yosunları görüyoruz gibi bir çarptırma yapayım dedim inandığımdan değil; çaresizlikten Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 sarı smileyler (ki hepsi sarı değil),yeşil yoncamız ve mavi bana forumu çağrıştırdı ki daha zor olduğunu biliyorum.. acaba futbolla alakalı birşey mi Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 sarı smileyler (ki hepsi sarı değil),yeşil yoncamız ve mavi bana forumu çağrıştırdı ki daha zor olduğunu biliyorum.. acaba futbolla alakalı birşey mi Sen hala mavi mi kullanıyorsun forum arayüzünü.. Çöl ve Biz harika,tavsiye ederim.. Cevabın yanlış Leyla'cım,futbolla da alakası yok.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 evet ben de onu kullanıyorum,malum çöl gerçekten çok güzel.. hani soruyu sorduğunda değişmemişti diye.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Haa..Ok o zaman..Yakışır çöl ahusu kardeşime.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 Ne kadar durulmuş buralar.. Hala cevap yok mu.. Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 SARIxYEŞİL=MAVİ.. Nasıl oluyor sizce.. sarı x yeşil=mavi yeşil=sarı+mavi ise yeşil=mavi/sarı olmayacaktır.. bu denklem yanlış arkadaşım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 sarı x yeşil=maviyeşil=sarı+mavi ise yeşil=mavi/sarı olmayacaktır.. bu denklem yanlış arkadaşım Asıl senin denklemin yanlış.. Sarı x yeşil=mavi ve Yeşil=mavi/sarı olur..Diğerini nasıl buluyorsun anlamadım.. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 SARIxYEŞİL=MAVİ.. Nasıl oluyor sizce.. selam.. suluboyada karıştırınca oluyodu galiba ilkokuldan hatırladığım kadarıyla:)) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 selam..suluboyada karıştırınca oluyodu galiba ilkokuldan hatırladığım kadarıyla:)) Arkadaşım ne zamandır görüşemiyoruz.Bu soruyu da ihmal etmişim.. Aslında çok basit ama nedense bulunamamış hala.. Senin cevabında yanlış arkadaşım.Ayrıca yanlış hatırlıyorsun,mavi+sarı yeşil rengi verir.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 SARIxYEŞİL=MAVİ.. Nasıl oluyor sizce.. sarışın yeşil gözlü bi bayan=mavi denızde bır tatil yada kaçamak(esprılı cevap serbestmıydı abi kızma abii) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 sarışın yeşil gözlü bi bayan=mavi denızde bır tatil yada kaçamak(esprılı cevap serbestmıydı abi kızma abii) İşte hayatımın özeti.. Enazından cevap veren biri çıkmış,niye kızayım.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Aslında ''Hadi artık cevabı yazayım'' diye girmiştim ama gördüm ki foruma yeni soru girişi oldukça az..İlk sıralara alayım da siz veya uğrayan misafirlerimizden birinin kafasında bir şimşek çakıp cevabı (Oldukça basit cevabı ) bulur.. Acaba bana göre mi kolay diye bakıyorum..Görüyorum ki hiç te öyle değil.Gerçekten çok basit bir mantıkla ve hayatın oldukça içinden bişi.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.