Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Bu arabalar hakkında bilgisi ve yorumu olan arkadaşlar varsa acilen ihtiyacım var..benim gönlüm Civic 'ten yana ama..çok daha spor bir görünümü olduğundan belki..fiyatına göre oldukça özellikli..ama öbürü içinde Alman arabası şaşma diyorlar..siz ne diyorsunuz? Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 kalite konfor güvenilirlilik konusunda jetta daha iyi ama sportif görünüm ve değişik bir tasarım istiyorsan civic daha göz alıcı duruyor ahucum... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 sağolasın çekirdek babacım..ağır abiler Jetta dediler..ee sende Nuri Alço ekolünden bi ağır abi sayılırsın di mi ama.. buna sebep öyle dersin..ama ben spor severim..bu konu halloldu zati..yine de çok teşekkür ederim uşağum.. Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 civic iyi bir seçim alman arabasından şaşma diyenlere bir artı olarak japon arabalarınıda ekliyelim bayan olmanı göz önüne alarak tavsiyem toyota yaris ama ben trafikte çok tecrübeliyim o araba bana ufak gelir diyorsan coralla hatcback de yakışır ama eğer bütcem çok diyorsan Audi A3 al hatta alırsan banada haber verirmisin arada sırada ödünç verir misin ???? Siyah olursa çok mükemmel olur kanımca şunu unutma sıfır araba yı aldığın gün zarar edersin ikinci ele yelken aç bence artı internetten bakma başka soru ???? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 yorum için teşekkürler dream.. ama biraz geç gelen bir yorum oldu..aldık çünkü..genede sağol.. Alıntı
Φ sultanselim Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2012 Bence hala alman arabalari daha iyi türkiye kosullari icin. Ikisine de bindim civic kesin daha cekici geliyor ilk bakista ama bi araba alirken herseyiyle düsünmeni öneririm mesela satis sonrasi destek, 2. el piyasasi bence bunlarda etkili olmali kararinda. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.