Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Öncelikle bu forumda tanıdığım ve baba olduğunu bildiğim değerli arkadaşlarımın babalar gününü şimdiden kutlamak istiyorum çünkü pazar günü burada olamayacağım...

baba10002cg7.jpg

Taurusmutis tanıdığım en iyi babalardan birisin, çok sevgili oğlunla ömür boyu çok mutlu yaşamanı diliyorum ve günün birinde gerçek bir dede olmanı...

Dipnot, sende tanıdığım özverili ve sorumlu bir babasın... çok değerli düşüncelere sahipsin ben biliyorum ki sen iki evladın için ne gerekirse yaparsın... bütün iyi babalar gibi...

Bilimselci, güzel dostum iyi yürekli insan, babalar günün kutlu olsun evlatlarınla birlikte mutlu yaşa ve torunlarının olduğu günleride gör...

Gece Kuşu, değerli insan babalar günün kutlu olsun arkadaşlarım için dilediklerim senin içinde geçerli dede olduğunuz günleride görmenizi diliyorum...

İpek arkadaşım seninde babalar günün kutlu olsun...

Murti San arkadaşım seninde babalar günün kutlu olsun...

Artos, arkadaşım seninde babalar günün kutlu olsun...

Eğer unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar...

Bütün babaların, çocuklarımın babasının, babamın, babalarımızın günü kutlu olsun...

baba10009cf3.jpg

Hayat mücadelesinde onların yüküde çok ağır, evine çocuklarına helal lokma götürme sorumluluğunu taşıyan yürekli, cesur ve güzel insanlar BABALAR GÜNÜNÜZ kutlu olsun... Zamanın ağır şartlarında sokakta, evde, okulda ve hayatta karşılaşılan zorluklara karşın baba olduğunu unutmayan ve bir evladın ne demek olduğunu bilen bütün değerli babalar yetiştirdiğiniz evlatlar sizin kıymetinizi bilsin ve o evlatlara güzel mutlu huzur dolu bir Türkiye armağan edebilelim...

Sevgi ve saygılarımla...

Gönderi tarihi:
Öncelikle bu forumda tanıdığım ve baba olduğunu bildiğim değerli arkadaşlarımın babalar gününü şimdiden kutlamak istiyorum çünkü pazar günü burada olamayacağım...

Taurusmutis tanıdığım en iyi babalardan birisin, çok sevgili oğlunla ömür boyu çok mutlu yaşamanı diliyorum ve günün birinde gerçek bir dede olmanı...

Dipnot, sende tanıdığım özverili ve sorumlu bir babasın... çok değerli düşüncelere sahipsin ben biliyorum ki sen iki evladın için ne gerekirse yaparsın... bütün iyi babalar gibi...

Bilimselci, güzel dostum iyi yürekli insan, babalar günün kutlu olsun evlatlarınla birlikte mutlu yaşa ve torunlarının olduğu günleride gör...

Gece Kuşu, değerli insan babalar günün kutlu olsun arkadaşlarım için dilediklerim senin içinde geçerli dede olduğunuz günleride görmenizi diliyorum...

İpek arkadaşım seninde babalar günün kutlu olsun...

Murti San arkadaşım seninde babalar günün kutlu olsun...

Artos, arkadaşım seninde babalar günün kutlu olsun...

Eğer unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar...

Bütün babaların, çocuklarımın babasının, babamın, babalarımızın günü kutlu olsun...

Hayat mücadelesinde onların yüküde çok ağır, evine çocuklarına helal lokma götürme sorumluluğunu taşıyan yürekli, cesur ve güzel insanlar BABALAR GÜNÜNÜZ kutlu olsun... Zamanın ağır şartlarında sokakta, evde, okulda ve hayatta karşılaşılan zorluklara karşın baba olduğunu unutmayan ve bir evladın ne demek olduğunu bilen bütün değerli babalar yetiştirdiğiniz evlatlar sizin kıymetinizi bilsin ve o evlatlara güzel mutlu huzur dolu bir Türkiye armağan edebilelim...

Sevgi ve saygılarımla...

Sevgili Sardunya çok teşekkür ediyorum...

Bende bahsettiğin tüm değerli arkadaşlarımın babalar günü kutlar ve onları aile, çocuk ve eşleriyle nice mutlu yıllara diyorum... :clover:

514335vahit-baba.jpg

Gönderi tarihi:

dünya üzerinde çok az duygu vardır uzun süreli yaşanan ve hiç eksilmeyip artan babalık da bunlardan birisi bence...formdaki tüm babaların ve baba adaylarının bu özel gününü kutluyorum... :flowers:

Gönderi tarihi:

ne babalar gördüm anneden bile yakındılar..ne babalar gördüm yabancıdan farksızdılar.. -_-

babama hayrandım küçükken..hayalim,büyüdüğümde onun gibi bir adamla evlenmekti..kahramanımdı o benim.. :wub: akşamları işten eve dönüşünü o küçücük başımı iki balkon demirinin arasına sıkıştırarak beklerdim..en büyük korkum hiç dönmeyecek olmasaydı..geç kalırdı bazen..nasıl telaşlanırdım..ya ona bişey olursa..?sonra görünürdü köşeden..Allahım ne büyük mutluluktu..kapıyı açar beklerdim apartmana girmeden..sırtından inmezdim..çocuk gibi oynardı benimle..en yakın arkadaşımdı..canım..canım babam.. :hug:

baba denince aklıma ilkin elleri gelir babamın..düştüğümde yerden kaldıran..ağladığımda gözyaşlarımı silen..hastalandığımda alnıma koyup ateşimi ölçen..yatağımda sırtımı örten..sonra sevgiyle saçlarımı okşayan o canımıniçi elleri gelir.. :wub:

dün yoktum..babalığın hakkını vermiş bütün babaların babalar gününü kutluyorum.. :flowers:

ve sen babacığım..ellerinden öpüyorum.. :wub::hug::clover:

Gönderi tarihi:
ne babalar gördüm anneden bile yakındılar..ne babalar gördüm yabancıdan farksızdılar.. -_-

babama hayrandım küçükken..hayalim,büyüdüğümde onun gibi bir adamla evlenmekti..kahramanımdı o benim.. :wub: akşamları işten eve dönüşünü o küçücük başımı iki balkon demirinin arasına sıkıştırarak beklerdim..en büyük korkum hiç dönmeyecek olmasaydı..geç kalırdı bazen..nasıl telaşlanırdım..ya ona bişey olursa..?sonra görünürdü köşeden..Allahım ne büyük mutluluktu..kapıyı açar beklerdim apartmana girmeden..sırtından inmezdim..çocuk gibi oynardı benimle..en yakın arkadaşımdı..canım..canım babam.. :hug:

baba denince aklıma ilkin elleri gelir babamın..düştüğümde yerden kaldıran..ağladığımda gözyaşlarımı silen..hastalandığımda alnıma koyup ateşimi ölçen..yatağımda sırtımı örten..sonra sevgiyle saçlarımı okşayan o canımıniçi elleri gelir.. :wub:

dün yoktum..babalığın hakkını vermiş bütün babaların babalar gününü kutluyorum.. :flowers:

ve sen babacığım..ellerinden öpüyorum.. :wub::hug::clover:

canımıniçi

ne kadar güzel ifade etmişsin benimde babamda gördüğüm aynı şeydi... halen de öyle her evladın olduğu gibi benimde kahramanım babam... :wub:

Gönderi tarihi:

Sevgili Sardunya çok teşekkür ediyorum...

Bende bahsettiğin tüm değerli arkadaşlarımın babalar günü kutlar ve onları aile, çocuk ve eşleriyle nice mutlu yıllara diyorum... :clover:

Başta Taurusmutis abim olmak üzere,forumdaki bütün babaların,herkesin babasının ve baba adaylarının babalar günü kutlu olsun.:clover::)

dünya üzerinde çok az duygu vardır uzun süreli yaşanan ve hiç eksilmeyip artan babalık da bunlardan birisi bence...formdaki tüm babaların ve baba adaylarının bu özel gününü kutluyorum... :flowers:

Sevgili Diloş sen bigün gecikmeyle gelmişsin bari.Ya ben naapayım..:blushing:

Öncelikle Sevgili Sardunyam;Bana layık gördüğün o güzel sözler ve açtığın topic için teşekkür ederim.Senin de babanın babalar günü kutlu olsun..:clover:

Sevgili Dipnot;Senin de babalar günün kutlu olsun arkadaşım..

Leyla'cım;teşekkür ederim.

Katre_a;teşekkür ederim..

Diloş;Döktürmüşsün yine ama bu sefer sana uymuycam.Sulugöz olucam sizin yüzünüzden yaw..:crying:

Gecikme için hepinizden özür dilerim..:blushing:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.