Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2024 1 yıl Admin Teknik tüyo: Telefon numarasını tanımadığınızda kimin aradığını nasıl anlarsınız? Hiç tanımadığınız bir numaradan kısa mesaj aldınız mı? Numaralardan o kişinin kim olduğu hakkında hiçbir fikrimin olmadığı çok sayıda mesaj alıyorum. "Ahem, kim dis?" Tekrar tekrar kullanacağınız bir tüyo var. Bilinmeyen bir numaradan kısa mesaj alırsanız Venmo, CashApp, Zelle veya PayPal gibi mobil ödeme uygulamaları bu numaraya bir ad vermenize yardımcı olabilir. Numarayı kopyalayıp uygulamaya yapıştırın; gizemli gönderenin adı ortaya çıkabilir. Bunu Venmo hesabı olduğunu bildiğim birine ait bir telefon numarasında test ettim. İsimleri hemen ortaya çıktı. Bilginize, bu hack yalnızca bu mobil ödeme uygulamalarından birinde hesabınız varsa işe yarar. Gönderenin ayrıca uygulamada gerçek adını ve numarasını kullanması gerekir. Ama hey, karanlıkta çekim yapmaktan daha iyidir. İşin tersi de var: Mobil ödeme uygulamanızın adınızı ve telefon numaranızı başkalarıyla paylaşmasını devre dışı bıraktığınızdan emin olun. Adımlar uygulamaya göre değişir. Venmo'da Ayarlar, Arkadaşlar ve Sosyal'i açın ve Telefon kişileri'ni kapatın. Engellenen numaralar ne olacak? *67 tuşlamak, numaranızı aradığınız kişiden gizler. Gizemli arayanlara yanıt vermek için arayabileceğiniz benzer numaralar vardır. İlki *69 olup, sizi en son arayan kişinin numarasını gösterir. İsimsiz veya gizli aramalarda bile çalışır, böylece telefon numarasını ve aradıkları zamanı tam olarak alabilirsiniz. Bu numarayı aldıktan sonra, sizi bir daha arayamamaları için telefonunuzda engelleyebilirsiniz. Kimin aradığını bulmak için kullanabileceğiniz daha fazla kod ve sır var. Bunları kontrol etmek için buraya dokunun veya tıklayın. ðŸ'€ Spam aramaları yanıtlamanın en sevdiğim yolu? "Maricopa İlçesi morgu, sen onları öldürürsün, biz de onları soğuturuz." Ben berbatım…. Kaynak: Komando
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.