Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2024 1 yıl Admin Global Girl Grubu XG, Son Teklileri "Woke Up" ile Yeni Bir Dönem Başlattı Şunu hayal edin: 2023 yazı ve her yerde "Sol Sağ" şarkısının çaldığını duyuyorsunuz. Öyle ki kalıcı olarak kafanıza takılıp kalmıştır. Eğer ilişki kurabiliyorsanız, XG'nin kızlarını zaten tanıyorsunuz demektir (Xtraordinary Girls'ün kısaltması). "LEFT RIGHT" ve "Shooting Star" adlı single'larıyla uluslararası başarı yakalayan XG, dünya turnesi haberleriyle birlikte en yeni single'ı "Woke Up"la geri döndü. Böylece BuzzFeed, en son albümleri, bu geri dönüşün en sevdikleri kısmı ve daha fazlası hakkında sohbet etmek için XG ile bir araya geldi. En son yayınladığınız "Woke Up!" için tebrikler. Bu single tüm dünyanın dinlemesine açık olduğuna göre şimdi nasıl hissediyorsunuz? Ritimlerden "Woke Up"a eşlik eden görüntülere kadar, XG için yeni bir başlangıç gibi geliyor. Parça ve arkasındaki anlam hakkında bize daha fazla bilgi verebilir misiniz? Cocona: "Woke Up", XG'nin ilk tamamen rap şarkısı; benzersiz Kuzeydoğu Asya sesleriyle birleştirilmiş 808 bas ile alışılmadık bir tarza sahip. Rap performansımız aracılığıyla dinleyicilerin güçlü bir hip-hop kalitesi hissetmesini istiyoruz. Bu parçanın Xtraordinary havamızı gerçekten yansıttığına inanıyoruz! Bu beşinci single'ınız; XG olarak yolculuğunuza dönüp baktığınızda, grup kariyeriniz boyunca nasıl gelişti? Chisa: XG'nin kimliğini vurgulayan her yeni konseptle bireysel kişiliklerimizin ve karakterlerimizin parlamaya başladığını hissediyorum! Güçlü ve benzersiz moda ve estetik anlayışınız hem hayranlar hem de dinleyiciler tarafından iyi biliniyor. Bu geri dönüşün konsepti ve estetiği hakkındaki düşünceleriniz neler? Müzik videosu yayınlandığından beri hayranlar Cocona'nın müzik videosu sırasında kafasını tıraş etmesine takıntılı gibi görünüyor. Cocona, bu yeni stili piyasaya sürmek nasıl bir duygu? Cocona: Her zaman kafamı tıraş etmek istemişimdir, bu yüzden uzun zamandır istediğim şeyi nihayet yaptığım için gerçekten çok mutluyum! Kafamı tıraş etmek istememin birçok nedeni var ve performanslarım ve gelecekteki çalışmalarım aracılığıyla bu anlamların her birini aktarmayı umuyorum. Diğer üyeler Cocona’nın tıraşlı görünümü hakkında ne düşünüyor? Jurin: Biz Cocona'nın dünyadaki herkesten daha iyi ses çıkardığını düşünüyoruz! Cocona bu saç stilini denemek istediğini söylediği andan itibaren, nedenlerini duyup, ne kadar havalı ve kendine karşı dürüst olduğunu görünce içimizi hayranlıkla doldurdu. Umarız kendine sadık kalmaya devam eder! Maya: Cocona sette MV çekimi sırasında kafasını kazıttığında oradaydım. Onun bunu yaptığını görmek beni pek çok farklı açıdan çok duygulandırdı. Bunu yapacak kadar cesur olması, kendine olan güveni ve o saç stiliyle ne kadar havalı görünmesi bugün hala beni şaşırtıyor. XG'de gördüğümüz devam eden temalardan biri de özgüven ve pişmanlık duymadan kendin olmaktır. Kendinize nasıl güvenebilirsiniz? Jurin: Hayatımda bir kez karşılaşacağım bu deneyimin tadını çıkarmaya ve yapmak istediğim her şeyin korkusuzca üstesinden gelmeye çalışıyorum. Kendine güvenmenin ve kendine karşı dürüst olmanın öylece karar verebileceğin şeyler olmadığına inanıyorum; Bunun için endişelenmek yerine içgüdülerime güvenmeyi ve anın tadını çıkarmayı seçiyorum. Bence önemli olan her anın tadını çıkarmak! Chisa: Sevdiğim ve keyif aldığım şeylerden mutlu olmak ve kendi hayatımı belirleyebilecek tek kişinin ben olduğumu bilmek, beni istediğim ve istediğim şekilde kendime meydan okumaya motive ediyor. Hinata: "Ben buyum" zihniyetinin bana cesaret verdiğini düşünüyorum. Ayrıca sevdiğim şeyleri keşfettiğimde kendimi daha da çok sevmeme yardımcı oluyor! Harvey: En önemli şeyin kendini sevmek olduğuna inanıyorum. Dünyanın başka hiçbir yerinde olmayan bu eşsiz benliğe değer vermek ve sevmek, bence kendine inanmaya yol açıyor ︎ Kim olursan ol, eğer kendini seversen, etrafındakilerden de bolca sevgi alacağına inanıyorum! Juria: Kesinlikle, kendimi olduğum gibi sevmek içimde güven yaratıyor! Kendinizi sevmek, kendinize inanmanızı sağlar ve gerçek benliğinizi daha da fazla ifade etmenize olanak tanır. Maya: Maya olarak kim olduğumu asla unutma ve yaptığım işten her zaman keyif al. Kendimi her zaman olduğum gibi sevmek, kendime karşı dürüst kalmamı ve kendime güvenmemi sağladığını düşünüyorum. Sadece bir hayatımız var, o yüzden onun en iyisini yaşayalım!! Cocona: Her şey sevgi ve güvenle ilgili! Kendime inanmak ve kendi hızımda, özgürce ve keyifle yapmak istediğim şeyin kıymetini bilmek benim için önemli. "Woke Up"ın her bölümü farklı üyeler ve onlara eşlik eden rap tarafından temsil ediliyor. Her üye kendi bölümü ve onun arkasındaki anlam hakkında ne düşünüyor? Jurin: Giriş bölümüm "Woke Up"ın ortaya çıkışını ve XG'nin neyi temsil ettiğini temsil ediyor, dolayısıyla bir lider olarak o kısmı söylemekten heyecan duydum. Özellikle korodan önceki dizeyi seviyorum çünkü koreografi gerçekten eğlenceli. Kelime oyununun, özellikle de "Beni Tokyo'da etek rap yaparken bul" gibi dizelerdeki sevimliliği hip-hop havasıyla birleştirmesini seviyorum. Chisa: Benim bölümümün genel olarak seksi bir havası var ve "saçımı düzelt" ve "makyaj" gibi sözleri seviyorum çünkü bunlar beni temsil ediyor. Sondaki "X'in önünde eğilsinler" cümlesi kişisel olarak benim için önemli bir bölüm gibi geliyor çünkü dünyayı hedefleme konusundaki güçlü kararlılığımızı özetliyor! Hinata: Korodaki akılda kalıcı kısmı söylemeyi seviyorum, "Uyandığım haliyle çok iyiyim, bu yüzden beni kızdırma." Gerçekten keyif aldığım rahat ama iddialı bir havası var! Harvey: 2. Ayet'te, "Bana Harvey diyebilirsin, ama ben senin Barbie bebeğin değilim evet" diyen bir şarkı sözü var ve bu noktada adımla kafiye yaparak kendime güvenen bir şarkı sözü yaratıyorum. Kolayca hayal edebildiğim kısım ve onu her söylediğimde kalbimi tutkuyla dolduruyor ︎. Juria: "Bu şekilde uyandım" şarkısını söylediğim koro kısmını seviyorum. Cesur hissettiriyor ama içinde pek çok anlam taşıyor ki bu da gerçekten takdir ettiğim bir şey. Maya: "Hepimiz ünlüyüz ve artık dimdik ayaktayız" cümlesini seviyorum çünkü bunun bir ekip ve aile olarak sahip olduğumuz gücü ve gücü sergilediğini ve ortaya koyduğunu hissediyorum. Ne zaman bu bölüme rap yapsam bana bu güven duygusunu veriyor. Cocona: Verse 2'nin rap'ini seviyorum! Özellikle de "Genç kraliçe ama ben bir abla (abla) gibi davranıyorum." Akılda kalıcı, sevimli ve daha önce pek görmediğimiz, gerçekten hoşuma giden bir rap tarzı! Müzik videosunu çekerken en sevdiğiniz kısım hangisiydi? Juria: Çok var ama solo çekimimde duvarı kırdığım sahneyi çok sevdim! CGI kullanımını en aza indirmeye çalıştık ve birçok sahnede gerçek duvarlar ve arabalar kullandık. Bu yüzden dinamik çekimlerin harika sonuç verdiğini düşünüyorum! Dünya turunuzla meşgulsünüz: İlk Uluma. En çok heyecanlandığınız şey nedir? Müzik videolarınız inanılmaz derecede etkileyici ve izlemesi eğlenceli. Bu deneyimi hatırlamak için hiç setten bir şeyler aldınız mı? Yanınıza ne almak isterdiniz? Hinata: Chisa-chan'ın solo çekiminde kullanılan arabayı eve götürmeyi çok isterim! Lisansım yok ama özelleştirilmişti ve gerçekten harika görünüyordu, bu yüzden onu eve götürmek isterdim. Osaka gösterilerinizde ilk kez "Woke Up" şarkısını seslendirdiniz. Şarkıyı hayranların önünde seslendirmek nasıldı? Hinata: Osaka gösterilerimizden önce henüz yayınlanmadığından herkesin tepkisini görmeyi sabırsızlıkla bekliyorduk, bu yüzden performansımıza daha da fazla enerji kattık. ABD'ye döndüğünüzde en çok neyi sabırsızlıkla bekliyorsunuz? Chisa: Dört gözle beklediğim bir numaralı şey ABD'de Alphaz'la tanışmak. Ayrıca oradaki manzarayı ve havayı deneyimleyeceğim için gerçekten heyecanlıyım! Her fotoğrafın muhteşem göründüğü şık şehirleri keşfetmek, yalnızca ABD'de yiyebileceğim şeyleri denemek ve İngilizce sohbet etmek istiyorum! Önceki yayınlarınız "Sol Sağ" ve "Shooting Star"ın TikTok'ta kitlesel popülerlik kazanmasıyla sosyal medya yolculuğunuzun büyük bir parçası oldu. Hayranlarınızın internette yayınladığı videoları hiç izliyor musunuz? Maya: Kesinlikle boş zamanımın çoğunu çevrimiçi video izleyerek geçiriyorum. Alphaz'ımızın şarkılarımızı yorumladığı ve onlarla dans ettiği o kadar çok videoya rastlıyorum ki, hayranların bu şarkıları coverladığını görmek beni çok mutlu ediyor! Ve Alphaz'ımızın yarattığı komik düzenlemeleri görmek beni her zaman güldürmeyi başarıyor! XG için sırada ne var? Müzik sizin için ne ifade ediyor? Juria: Müzik benim hayatım. Müzik olmasaydı hiçbir şey yapamazdım ve bugün olduğum kişi olamazdım. Alphaz'a ve dinleyicilerinize bir mesaj paylaşın! Harvey: Alphaz, bize her zaman çok fazla enerji verdiğin için çok teşekkür ederiz! Gelin bu yıl birlikte özel bir yolculuğa çıkalım. Siz harikasınız︎, sizi seviyorum! Yazarın notu: Harvey'in bu soruyu yanıtlarken pek çok kalp eklediğini söylememe gerek yok, şüphesiz Alphaz'a ne kadar sevgi duyduğunu göstermek için! Bizimle oturduğunuz için teşekkürler XG! "Uyandı!" yayınını yaptığınızdan emin olun. XG'ye doyamıyorsanız onları Instagram, X (eski adıyla Twitter) ve YouTube'da takip ettiğinizden emin olun. Kaynak: BF
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.