Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

Anadolu Efes'i mağlup etti (Uzatmadan 80-72): Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisi 4'üncü maçında Fenerbahçe Beko evinde, normal süresi 64-64 biten maçta Anadolu Efes'i uzatma bölümü sonunda 80-72 yendi ve seriyi 3-1'e getirerek şampiyonluğa ulaştı.

fbbekosampiyonpopup.jpg?width=718&height

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan mücadelenin normal süresi 64-64 beraberlikle sonuçlandı. Uzatma bölümü sonucunda ise Sarı-Lacivertliler 80-72 kazandı ve seriyi 3-1'e getirerek şampiyon oldu.

attachment.aspx

Bu şampiyonlukla birlikte ligdeki 11. şampiyonluğuna ulaştı.

attachment.aspx

• Admin
Gönderi tarihi:

Sarunas Jasikevicius ile çifte kupa: Fenerbahçe Beko tarih yazdı bu sene

Sarunas Jasikevicius, Fenerbahçe'deki ilk sezonunda büyük bir başarı elde etti. Sarı lacivertliler, bu sezon hem erkek hem de kadın basketbolda tüm kupaları topladı.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisinin dördüncü maçında Anadolu Efes'i uzatmada 80-72 mağlup eden Fenerbahçe Beko, seriyi 3-1 kazanarak 2023-2024 sezonunun şampiyonu oldu.

attachment.aspx

Bir sezon aranın ardından tekrar şampiyonluk sevincini yaşayan sarı-lacivertli ekip, tarihindeki 11. şampiyonluğunu kazandı. Fenerbahçe, Basketbol Süper Ligi'nde daha önce 1991, 2007, 2008, 2010, 2011, 2014, 2016, 2017, 2018 ve 2022 yıllarında şampiyon olmuştu.

8 YIL SONRA DUBLE

Fenerbahçe, efsane başantrenör Zeljko Obradovic'in 2013-2020 yılları arasında görev yaptığı dönemin ardından, bir sezonda ilk kez iki kupa birden kazandı. Sarı-lacivertliler, Obradovic yönetiminde 2015-2016 sezonunda hem lig hem de Türkiye Kupası'nda şampiyon olmuştu. Bu başarıyı 8 yıl sonra tekrar ederek büyük bir başarıya imza attı.

attachment.aspx

• Admin
Gönderi tarihi:

Fenerbahçe'de şampiyon basketbolculardan açıklamalar

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisi dördüncü maçında Anadolu Efes’i yenerek, seriyi 3-1 getirdi ve 11. şampiyonluğunu kazandı. Maçın ardından oyuncularımız Fenerbahçe Televizyonu’na verdikleri röportajlarda çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Şampiyonların sözleri şöyle…

Sertaç Şanlı: Zor olacak çünkü herkes şampiyon olmak istiyor. Herkes kanının son damlasına kadar savaşıyor. Mutluyuz, şampiyonuz.

Metecan Birsen: Çok mutluyum. Söylenecek çok söz yok. Fenerbahçe altyapısından yetişmiş biri olarak bu kupayı üçüncü kez alıyorum. Bu kupa taraftarlarımıza armağan olsun.

M. Emre Ekşioğlu: Bu sezon ikinci kupamızı kazandık. Çok heyecanlıyım. Çok mutluyum. Şampiyonluğu taraftarlarımızla birlikte kutluyoruz.

Melih Mahmutoğlu: Harika bir sezon. Kupayı ve ligi kazandık. Final Four’a kaldık. Takım bunu hak etti. Anadolu Efes’i tebrik ediyorum. Onlara karşı oynamak kolay değil. Son zamanlarda kulübümüz için çok güzel şeyler oluyor. Pazar günü Başkanımızın tekrar başkanlığa seçilmesi, Yönetim Kurulumuzu tebrik ediyorum. Aziz Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Çok güzel ortam vardı. İyi ki Fenerbahçeliyim dediğim günlerden devam ediyorum. İnşallah daha fazla kupa kazanarak devam ederiz. Camiamıza ve taraftarlarımıza armağan olsun.

Ömer Ege Ziyaettin: Mutluluğumu ifade edemeyecek kadar çok mutluyum. A takıma çıkmak zaten çok büyük gururdu ve hayalimin gerçekleşmesiydi. Bugün de üstüne şampiyon olduk.  Ailemi çok seviyorum. Tüm taraftarlara da destekleri için çok teşekkür ediyorum. Fenerbahçe taraftarlarının kalbimdeki yeri çok özel.

Tarık Biberovic: Burada olduğum ve takım için çok mutluyum. Sezon başından itibaren çok çalıştık. İnanılmaz seriydi ve hiçbir zaman pes etmediler. Kupa için çok mutluyum. İnşallah ilerideki sezonlarda daha iyi olacağız.

Dyshawn Pierre: Çok mutluyuz. Çok zor bir sezon oldu. İnişlerimizin ve çıkışlarımızın olduğu bir sezondu ama hiç pes etmedik ve sonunda istediğimiz kupaya ulaştık. Türkiye Kupasını kazandık ve Final Four oynadık. Taraftarlarımızla birlikte bu mutluluğu yaşadığımız için çok mutluyuz. Bize her zaman destek oldular. Şampiyonluk onlara yakıştı.  

Nigel Hayes-Davis: Mutluyuz. En kısa sürede evimize dönebileceğiz. Şaka bir yana şampiyon olmak mutluluk verici. Özellikle kendi sahamızda taraftarlarımızın önünde. Üç kupanın ikisini almış olduk; Türkiye Kupası, bu şampiyonluk ve EuroLeague Final Four. Bu sezonu başarılı ve mutlu şekilde kapattığımızı düşünüyorum.

Scottie Wilbekin: Çok mutluyuz. Çok zor ve çılgın maçla roldü. Tarık’ın, Nigel’ın eforları ve Papagiannis’in bloğuyla birlikte güzel bir sonuç elde edildi.

Yam Madar: Yaşadığımız her şeyden sonra bu başarıya ulaştığımız için çok mutluyum. Çok güzel bir şey.

Nate Sestina: Kupa olarak 3’te 2 hiç fena değil. Kazanmak çok güzel. Hedeflerimizin %66’sına varmış gibiyiz. Bu kabul edilebilir. Bu inanılmaz maçlarda mücadele eden arkadaşlara da teşekkürler.

Marko Guduric: Mutluyuz. Tüm değişimlerden sonra 2 kupa ve Final Four’a kalmak müthişti. Final Four’da finale bir adım kalmıştı seneye inşallah onu da elde ederiz. Gururlu ve mutluyum.

Amine Noua: İnanılmaz bir son oldu. Her oyuncunun hayalidir kupa almak. Hatta kariyerini hiç kupa alamadan bitiren oyuncular var. Bunun için minnettarım. Çok çılgınca, çok güzel. Çok mutluyuz.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.